Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4409825 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4409825

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie sadze bo z czystej ciekawości zrobiłem osobny save i sprawdziłem jak się sytuacja ma w 2 rozdziale byłem ciekaw czy uzbieram te 60 stali i sobie poradzę ofc problemów nie bo i wywaliło mnie może z 3 razy ogólnie mam 2 główne save ( i z 12 pobocznych ) jeden z 1 rozdziału 20h gry gdzie wywaliło mnie 2 razy i save z 36h grania z jarka prawie cały wybity i na nim było już 5 wywalek :P

masz czystego returna bez ani jednej aktywacji konsoli masz dużo mnie wywałek to od tego to zależy :P
A to ze gram dalej na save z 1 rozdziału to efekt mojego maniakalnego nawyku trzeba wybić wszystko aby postać była jeszcze lepsza mimo ze ta radzi sobie z jarkiem na pełnym luzie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Nie użyłem ani razu konsoli fakt kusiło mnie no Paladyn bez magii ofensywnej to porażka na całej linii.
Jak sam widzisz jak zrobiłem ponad 100 z samych bonusów poza tym Pan Smoków to chyba nie najlepsza broń bo jeszcze jest ta która trzeba zrobić do zabicia Haradrimów i wymaga chyba mniej siły ale mogę się mylić. Dotarłem ostatnio do 5 rozdziału ale gra mnie wykańczała bo miałem lipną postać. Z reszta potem dochodza jeszcze eliksiry ze Smoczych Jaj tak ze myślę że możesz juz ładować te bonusy ale co zrobisz to już Twoja decyzja
Co do wywalania to w Jerkendarze jest lajtowo. Wejdz do Opuszczonej Kopalni Złota albo Starej Kopalni :)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szybko nabijacie strony widze :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Gniewy stwórców bronie potrzebne to wypierdolenie opiekunów z tego świata w ogule nie wymagają siły jednak dla samej zasady wiadomo ze lepiej się prezentuje łowca smoków z panem smoków ponadto pan smoków to jedyna bron w grze z zasięgiem 150+ ( ma 180!) a wiemy ze to zasięg a nie obrażenia w później grze decydują o wygranej :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co do Jarkendaru i wywalania - trzeba robić zapis przed każdą walką, gdyż tam coś jest nie tak. Osobiście przez chwilę kiedyś ( na zwykłym NK ) przeglądałem/bawiłem się spacerem i doszedłem już w returningu do pewnego wniosku ( może być on błędny, od razu mówię).

Otóż grę ( po zabiciu potwora - przez nie wczytanie czegoś przez grę ) występuje w miejscach gdzie Jarkendar jest jakoś podziellony ny na obszary i na przecięciu tych obszarów występuję błędy - odprowadzisz dalej potwora- błędu nie ma.

Inaczej sprawa ma się z teleportami - z tego co zauważyłem, tutaj błąd powoduje hełm. Bez hemu przy teleportach - brak crashy -> mają chełm co chwilę load game ;)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie zrobiłem zadanie "Torba pełna rudy" i zastanawiam się, czy oddawanie jej Wężowi i Snipesowi ma jakikolwiek sens? Jeżeli nie oddam rudy, mam w kieszeni 1,5 bryłek rudy. Jeżeli oddam, mam dla siebie 500 bryłek + AŻ 300PD. Przecież to wręcz żałośnie mało. Czy może później ma się jakiś bonus dzięki oddaniu im tej rudy, jakąś pomoc przy ważnym zadaniu czy coś w tym stylu? Wytapiania i wydobywania rudy można się od nich nauczyć bez robienia tego questa, więc jeżeli te 300 pd to naprawdę jedyna nagroda, to to zadanie jest cholernie nieopłacalne i najlepiej po prostu zachować całą rudę dla siebie :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
500 Ci nie wystarczy?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
500 a 1500 bryłek rudy to cholernie duża różnica. Natomiast 300pd  to nie za wiele, sam przyznasz :) 

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Prędzej znudzi ci się wykuwać miecze klikając ciągle entery przy kowadle niż wykorzystasz te wszystkie bryłki.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram Nekromantą, więc chyba i tak nie wykuję nic ponad długi miecz z rudy, a bryłki można zawsze odsprzedać Orikowi (czy Parcivalowi)

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oni wyraźnie ostrzegali, że jeśli nie dasz im tego co trzeba, doniosą, że jest się byłym więźniem kolonii. Nie wiem czy to będzie wyglądać jak w przypadku kiedy Canthar nas wsypał ale nie chciałbym próbować. 500 * 30 to 15000 złota, czy to dalej mało? Nie ma co psuć sobie opini, dla kasy, którą można zdobyć na wiele sposobów.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie, mówili coś o tym. Ale jak mogą się dowiedzieć, ze znaleźliśmy tę rudę?

No i dlaczego ktoś miałby uwierzyć robolowi z farmy i gościowi przesiadującemu całymi dniami w portowej karczmie? ;)

Edycja postów wciąż nie działa...

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
HellVard edycja postów działa tylko klikaj na górze ostatnią ikonkę z prawej.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy warto się uczyć kiedy płacimy już 20 punktów nauki za 5 punktów umiejętności?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to jest wlasnie ta granica kiedy juz nie warto :)

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Tizgarze, mój guru... 
Gniew stwórcy wymaga siły ;D 180 sił wymaga broń jednoręczna i 200, dwuręczna ^^

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Pytanie.

Jak najszybciej nabić karmę u Beliara, wykluczając wybicie paladynów z Etlu?
Już wszystkich wybiłem, ale jako, że jestem paladynem, potrzeba aż 201 reputacji u Beliara. (mam 156).

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jesli zyją bandyci w jarkendarze to ubij ich ; )

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: Wyzysk11
jesli zyją bandyci w jarkendarze to ubij ich ; )
Jesteś na 100% pewny? To na pewno daje karmę u Beliara i czy nie będzie ewentualnych konsekwencji?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy oprócz zadania z klątwą Gomeza są jakieś inne, wymagające dodatniej karmy u Innosa?

0 użytkowników
Do góry