To samo jest ze zmniejszenie potwora
Dobra zgłębiam tajemnica ulepszania armora dalej bo tu prawie nikt niema bladego pojęcia jak ten skill działa i teraz next pytania ( kwarcyt siarka skała krystaliczna itp itd wiadomo o jakie bajery biega wszelkie tego typu minerały w ilościach hurtowych 50+ potrzebuje miei w 1 rozdziale żeby ulepszyć jakiś pancerz ) wiec gdzie tego szukać
Zeby ulepczyc Zbroje wodnego kregu na x5 trzeba 60 stali ( obleciałem większość waznych kufrów i kupców i mam 30 )
Zeby ulepszyc Leki Pancerz najemnika na x5 trzeba 15 stali i 45 kwarcytu
( również kupców i skrzynki orobałem i mam 15 kwarcytu )
Skąd wiem ile trzeba na next ulepszenie skoro nie pisze to w dzienniku istnieje na to prosty wzór bazowa wartość razy ulepszenie
A i jeszcze jedno da się zdobyć 2 skore czarnego trolla bo jedna oddałem falkowi a drugą muszę dać raoulowi sek w tym ze jak dam pierwsza raoulowi to jej nie odzyskam po obiciu go ona mu znika
niestety trzeba samemu liczyc, wejsc w dziennik i pomnozyc bazowa ilosc potrzebna do przekucia pancerza i przedmioty zbierac.
czarna skore oddaj dla falka, bo do mysliwych i tak musisz dolaczyc w 1 rozdziale. co do czarnych skor trolla nie masz co sie przejmowac, jest ich od groma. jeden jest jeszcze w jarkendarze, jak bedziesz zwiedzial budowle budowniczych to go spotkasz, czarny troll wystepowac jeszcze bedzie w dolinie cieni w gorach, gdzie bedziemy walczyc ze smokiem Azgalorem, jest jeszcze w dworze irdorath(ale to za dlugo czekac), w miescie orkow jest od groma skor czarnych trolli, sporo hajsu mozna zarobic, w niektorych namiotach orkow tez sa czarne skory (wydaje mi sie, ze byla jedna moze w jednym z namiotow niedaleko od biblioteki w jarkendarze, lub w gorniczej dolinie wokol zamku, ewentualnie niedaleko "Hadesu").
co do kwarcu od groma maja ich handlarze najlepiej szukaj u magow Cronos, Gorax, moze Isgaroth.