Jeden pieron, co ma piernik do wiatraka
Wedle skryptów cord da mi zgode jesli mam powyzej 10% w 1h lub 2h wedle poradnika powinien mieć powyżej 30%
Sytuacja z nim wyglada tak ofc wziołem od laresa questa na ułatwione przyjecie do najemników bo to odblokowuje dodatkowego questa z patrcikiem wziołem tez prube torlofa na zabicie strażników. I tak z cordem pogadałem ze wiem ze jest w wodnym kregu i standardowo wiozłem opcji ucz mnie walki i pomóż w dostaniu się do najemników
Cord powiedział ze próba zostanie na następny dzień zaliczona ale mam iść po info o patrciku do dextera tu standard sprawa załatwiona przy okazji zanim miną dzień zabiłem strazników na farmei bengara żeby moc wykonać zadanie od balthasara tylko wtedy można je wykonać w innym wypadku zadanie jest nie wykonalne

I idę do torlofa próba zaliczona idę do corda mówi ze sprawa się zajął, torlof wspomina o jego pomocy ale to ma zerowe znaczenie, daje cordowi info i tu gitara a gdy chce żeby mnie poparł to ten dalej nic bo za mało umiem w broni zakładam ze mam po prostu 30% a miecza mi nie dolicza w przypadku tego zadania i muszę przebić do 31% normalnie za naukę albo wyalic do 31 w 2H bo w przypadku gdy umiem 2h nigdy nie było problemów z jego zgoda

Siła niema nic do rzeczy mam ledwo 9 lvl a juz mam 70 i biegam z dobrym mieczem z wiezy w khorinis klucz ma ruga ( 70 sila 80 dmg )
Up dzieki za info ale one nie są wcale łatwo dostępne jak to ktoś sprytnie zareklamował sam znalazłem 3 które są łatwiej dostępne ale tez nie łatwo
1. Za krata w kanałach
2. W wiezy obok obozu dextera
3. Koło piramid przed cieniostworem
Co do zadania do dna wywal złoto z equ przed karczma i idziesz podmienić na wode w skrzyni zobaczysz magie mając 0 golda npc cie oleja