Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402802 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402802

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Tituf
No, grą losową aż tak toto nie jest! Skoro nie widziałeś ani nie słyszałeś walki to raczej majster od ulu-mulu ma się dobrze... Pytanie tylko co tam masz w dzienniku?
A co mam mieć? Jakie są warunki tego aby ten ork pojawił się przy tym ognisku obok wieży Cavalorna? Rozmowa z Urszakiem?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Każdy jest fachowcem, ale opisać problemu włącznie z wpisem w dziennik nie podaje. A skąd mam wiedzieć że pojawiłeś się już u Xardasa i Ur-Shaka?

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Ur-shak mówi że potrzebujemy ulu które może zrobić tarrok i wtedy on się pojawiał chyba ^^

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Kartograf
Ur-shak mówi że potrzebujemy ulu które może zrobić tarrok i wtedy on się pojawiał chyba
To na pewno tyczy się drugiego rozdziału?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szukaj go wieczorem albo w nocy będzie walczył z szkieletami. Ja też miałem problem z jego odnalezieniem ale udało się.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Maciuś
Cytat: KartografUr-shak mówi że potrzebujemy ulu które może zrobić tarrok i wtedy on się pojawiał chyba To na pewno tyczy się drugiego rozdziału?
tak, idziesz pod swiatynie sniacego pojawia sie wpis, potem do xardasa, potem do Ur shaka i potem tarok, 2 rozdzial styka

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Tituf
Każdy jest fachowcem, ale opisać problemu włącznie z wpisem w dziennik nie podaje. A skąd mam wiedzieć że pojawiłeś się już u Xardasa i Ur-Shaka?
Mój problem to brak orka przy ognisku obok chaty Cavalorna. Zapytałem się o warunki jakie należy spełnić aby on tam się pojawił i tyle.

Cytat: Kuken
Cytat: MaciuśCytat: KartografUr-shak mówi że potrzebujemy ulu które może zrobić tarrok i wtedy on się pojawiał chyba To na pewno tyczy się drugiego rozdziału?tak, idziesz pod swiatynie sniacego pojawia sie wpis, potem do xardasa, potem do Ur shaka i potem tarok, 2 rozdzial styka
Problem solved o to mi chodziło. Propsuje i dziękuje.

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Rownie dobrze możesz to zrobić w innym rozdziale, poza 1 rzecz jasna.

Ktos ma jakies info na teamt tych tablic na wytrzymałość co pytałem sie strone wczesniej czy tylko kazdy wie ze są 3 łatwo dostępne ale nikt nie wie gdzie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

ja1312777

ja1312777

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jestem tu nowy i potrzebuje waszej pomocy mam taki problem.

Mam taki problem gdy otwieram byle jaka skrzynie a w pobliżu są jacyś ludzie to od razu się na mnie rzucają i teraz takie pytanie co trzeba zrobić aby tak się nie działo. Przez to nie mogę wykonać kilka misji np kradzież pierścienia constantina

Proszę o pomoc w tej sprawie z góry dzięki

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie kraść, nie otwierać skrzyn :)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nauka kradzieży i zręczności.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

ja1312777

ja1312777

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 i to wystarczy??
2 zabieranie przedmiotow ze skrzyn jest potrzebna do zadan
3 ile zrecznosci potrzebuje aby brac skrzynie tak aby sie nie czepiali

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: ja1312777
Witam jestem tu nowy i potrzebuje waszej pomocy mam taki problem.

Mam taki problem gdy otwieram byle jaka skrzynie a w pobliżu są jacyś ludzie to od razu się na mnie rzucają i teraz takie pytanie co trzeba zrobić aby tak się nie działo. Przez to nie mogę wykonać kilka misji np kradzież pierścienia constantina

Proszę o pomoc w tej sprawie z góry dzięki
Co do skrzyni constantina, kupujesz zwój snu u Zurisa, usypiasz dziada i bierzesz pierścień. Co do innych opcji, to po zostaniu magiem/strażnikiem nikt nie ma problemu z tym ze sobie go okradasz. Jest tez ponoć opcja ze masz dużo zręczności i się skradasz w nocy, ale nie wiem nie testowałem tego.
powodzenia

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: ja1312777
1 i to wystarczy??
2 zabieranie przedmiotow ze skrzyn jest potrzebna do zadan
3 ile zrecznosci potrzebuje aby brac skrzynie tak aby sie nie czepiali

Im więcej zręki, tym lepiej... Zacznij od...40, naucz się skradania i ruszaj na nocne łowy!

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Kuken
. Co do innych opcji, to po zostaniu magiem/strażnikiem nikt nie ma problemu z tym ze sobie go okradasz. 
Poważnie tak jest??? Przecież to skandal, to cholernie duże ułatwienie dla tych klas! O wiele za duże.
Dwa pytania:
1. Ile jest do zebrania w całej grze starych kamiennych tablic?
2. Czy grając nekromantą dostaje się od Xardasa jakąś lepszą szatę, czy daje tylko tą podstawową czarnego maga?

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wieża pomiędzy chatą Cavalorna a obozowiskiem CIphera i Roda. Kolejne? Grałem w toto na wszystkie możliwe sposoby, i nie załapałem ani jednego buga. Błędy wynikają z pomyłek lub braku wiedzy gracza.
tak jest to bledy graczy.. mi byc moze go szkielety zarypaly... hm

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skoro byłeś przed wejściem do świątyni, byłeś u Xardasa, Ur-Shaka, i lipa... to kod na Taroka tylko...

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Tarok miał tyle życia, że aby go te szkielety zabiły to trzeba się było porządnie natrudzić.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jest tez 3 patent który można stosować niezależnie od gildii śpimy do północy i idziemy przed chatę która chcemy orobac wywalamy złoto z equ włazimy do chaty i budzimy lokatorów robimy save i dajemy wczytaj po wczytaniu oni się kładą spać a my bierzemy co chcemy

W efekcie beda 2 opcje albo wogule nas oleja i się dopiero obudza po fakcie ( to jest dość dziwne jak nie mamy złota to w 80% przypadkach jest całkowita zlewka na nas jakby npc wiedzieli ze mamy 0 ) albo druga opcja będą chcieli nas obić wtedy dajemy im się tłuc jako ze golda wywaliliśmy przed chatę  nic nie tracimy :P a fanty mamy w equ :P

Najlepsze jest to ze niezależnie co się stanie czy będzie opcja ze nas oleją czy chcą walki nie musimy płacić żadnej grzywny ofc musimy się dać obić żeby tej grzywny nie było w 2 przypadku

Działa w 100% zawsze w ten sposób zdobyłem talerz dla marii wulfgar mnie obil ale grzwyny nie było :)

Pytanko Mam 30% w 1h z mieczem 34% i cord twierdzi ze to za mało aby dostać jego głos so wtf ? :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

ja1312777

ja1312777

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedz ale i tak jest problem z zadaniem "DO DNA" bo jak chce podmienić te przedmioty to mnie bija
i to mnie denerwuje. "W gothic jak nie można kraść to tak jak jeść kanapkę z chlebem" :wstyd:

0 użytkowników
Do góry