Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4400917 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4400917

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Defakto musisz być ponieważ te same questy są wymagane abyś został przyjęty na nowicjusza co i do WK

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wyszedłem z Jardekaru i poszedłem do Xardasa (do kapliczki) ulepszyć szpon Beliara lecz mam ciągle napisane, że "Beliar nie jest zbytnio zainteresowany twoją ofiarą" czy jakoś tak. wyczytałem tutaj, że to zależy chyba od karmy (tak to zrozumiałem z pewnego postu). mam 26 beliar i 10 innos.
ile jeszcze musze zmienić i jak to mogę zrobić szybko w drugim rozdziale

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
101 karmy minimum u beliara musisz mieć no i najlepszą opcją było by wybicie paladynów z etlu ale nie dasz rady w 2 rozdziale chyba ...

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak się dostać na tą wyspę?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz pogadac z xardasem, potem z paladynem obok koszar( tam gdzie ucieka Rengaru), potem lecisz  do xardasa , potem okrasc hagena(`100 zreki) zas na koniec po kradziezy do jaskini niedaleko czarnego trolla, tam gdzie zbieracze ziela :)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kiedy pojawia się u Xardasa ta opcja dialogowa? Trzeba najpierw wykonać jakiegoś questa?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Obczaj poradnik.

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
101 karmy minimum u beliara musisz mieć no i najlepszą opcją było by wybicie paladynów z etlu ale nie dasz rady w 2 rozdziale chyba ...
to aktualnie nie mam co biegać w drugim rozdziale za szponem ?

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam taki problem: nie wiem gdzie jest tarrok, ten od ulu mulu.. Jestem w 4 rozdziale. Nie zabijałem hosh paka. Czy to ma jakis wplyw na to zadanie? Wg poradnika siedzi kolo wiezy niedaleko chaty cavalorna, przy ognisku tyle ze go nie ma... Gdzie on sie zapodzial? Wersja: rebalance v2

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W 4? On sie tam pojawia juz w 2, wiec bardzo mozliwe, ze przechodziles niedaleko i uruchomiles skrypt, w ktorym szkielety go atakuja. Mogles tego nie zauwazyc i isc sobie dalej, a on w tym czasie zginal bo Ty go miales uratowac :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jedna sprawa kilka razy w temacie było wspominane ze można bardzo łatwo znaleźć 3 tabliczki na wytrzymałość w khorinis i tu moje pytanie gdzie one są ? bo każdy o tym pisze a nikt nie pisze gdzie, a chce szybko dobić do 20 wytrzymałości aby rozwiązać sobie problem z bronią 2h :)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Ventrue
Obczaj poradnik.
Czy wyspa Etlu to to samo, co Zapomniana Wyspa? Jeśli tak, to w poradniku Warda jest tylko opis przejścia jej, ale dostania się na nią już nie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: kudlaty02
Witam. Mam taki problem: nie wiem gdzie jest tarrok, ten od ulu mulu.. Jestem w 4 rozdziale. Nie zabijałem hosh paka. Czy to ma jakis wplyw na to zadanie? Wg poradnika siedzi kolo wiezy niedaleko chaty cavalorna, przy ognisku tyle ze go nie ma... Gdzie on sie zapodzial? Wersja: rebalance v2
Oczywiście rozmawiałeś z Xardasem... wcześniej (jaki wpis w kajecie?)
UP-to dwie różne lokacje

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: kudlaty02
Oczywiście rozmawiałeś z Xardasem... wcześniej (jaki wpis w kajecie?)
UP-to dwie różne lokacje
Nie.. wlasnie ja wg zapomnialem o tym ulu mulu i teraz mi potrzebne do opiekonow( ich zadan). Nie mam wg zadania z ta bronia...

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idź do świątyni śpiocha po wpis(zamknięte wejście) a potem do X. Już nie pamiętam masz go jeszcze w tej wieży?! Skoro nie ma już X. ... to tylko kod na niego... bo drugi czarny mag chyba nie pomoże...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Werewolf
W 4? On sie tam pojawia juz w 2, wiec bardzo mozliwe, ze przechodziles niedaleko i uruchomiles skrypt, w ktorym szkielety go atakuja. Mogles tego nie zauwazyc i isc sobie dalej, a on w tym czasie zginal bo Ty go miales uratowac
O którą dokładnie wieże chodzi? Również nie mam go w pobliżu chaty Cavalorna. Czyżby koleje pole gdzie ten mod zawodzi? 

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wieża pomiędzy chatą Cavalorna a obozowiskiem CIphera i Roda. Kolejne? Grałem w toto na wszystkie możliwe sposoby, i nie załapałem ani jednego buga. Błędy wynikają z pomyłek lub braku wiedzy gracza.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Ventrue
Wieża pomiędzy chatą Cavalorna a obozowiskiem CIphera i Roda. Kolejne? Grałem w toto na wszystkie możliwe sposoby, i nie załapałem ani jednego buga. Błędy wynikają z pomyłek lub braku wiedzy gracza.
Więc słucham jaką zrobiłem pomyłke lub jakim brakiem wiedzy się wykazałem kiedy nie miałem w obozie myśliwych wilka z zadania od Nixa?
Lub skąd mam wiedzieć, że tego orka zabijają szkielety - nie, nie słyszałem żadnej walki. To, że ty grałeś w toto na wszystkie możliwe sposoby nie znaczy, że nie ma czegoś czego ty nie doświadczyłeś - to tak jak grając w totolotka - nigdy nic nie wygram i będe pisał, że się wygrać nie da. Wiemy natomiast, że ktoś wygrywa... Wszystko zależy od szczęścia.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No, grą losową aż tak toto nie jest! Skoro nie widziałeś ani nie słyszałeś walki to raczej majster od ulu-mulu ma się dobrze... Pytanie tylko co tam masz w dzienniku?

0 użytkowników
Do góry