Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4401776 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4401776

Odpowiedzi 14149

Ertix

Ertix

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serdecznie dziękuje, chociaż pluje sobie w brodę że muszę po to sięgać.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
To jest Gothic takie sytuacje są na porządku dziennym. Najlepiej sejwować przed trudnymi wyborami albo szukać odpowiedzi na tym forum :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: garry18 w 2013-09-22, 19:36CytujJak się wydostać z tego miejsca gdzie jest zawalony mostek w Jarkendarze z zakopanym skarbem Grega? Tylko akrobatyką? Kiedyś dzięki czarnej rudzie można było skakać dalej i w ten sposób się wydostawałem ale teraz nie bardzo to idzie...Poprostu staraj się z tego mostu skoczyć za którymś razem on powinien tak jakby dalej skoczyć i ci sie uda, mi za 30 razem się udało

Btw: Wie ktoś jak odbugowac stamine ? ponieważ kiedy atakuje mieczem ona mi nie spada i przestałem także dostawać te bonusu za zabicie potworków jak +1 siła czy +1 dwuręczne ;f ... ?Jest kosztowny i troche "marnotrawny" sposób. Można zamienic sie w cieniostwora i przeskoczyc. sam probowałem tak zeby mnie golem kamienny, przyzwany dziabnął po tym jak go uderzyłem.. Pare razy się udało:)
Tez tak można :P ale tego zwoju nie miałem akurat, a wydostać si trzeba było wiec kombinowałem xd
Ciekawi mnie jaki jest legalny sposób jaki sobie wymyśliła PB żeby dostać się tam i wydostać, bo jest to jeden z najtrudniejszych skoków do wykonania chyba w grach ever.
Dlatego ja zawsze bugowalem tam gre.. hm nie wiem .. sprawdzalem chyba 1000 razy ale innej drogi jak ta (przez gory a potem zeslizgniecie sie w "dziwny sposob" na dol uzywajac tez tamtego drzewa) nie odnotowalem:p

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dostanie sie tam jest wsumie łatwe bo można nawet przez te góry :P gorzej z  wydostaniem się, ciekawi mnie jaki sposób na to PB sobie wymyśliła...

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie na wersji v 2.1 zadzialalo zjedzenie czarnej rudy ktora lezy za ruinami w tej okolicy i po prostu odpowiedni skok na moscie i udalo mi sie przeskoczyc.
Mam pytanko do czego mozna uzyc zlotego pierscienia Kruka?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U mnie na wersji v 2.1 zadzialalo zjedzenie czarnej rudy ktora lezy za ruinami w tej okolicy i po prostu odpowiedni skok na moscie i udalo mi sie przeskoczyc.
Ja próbowałem tyle razy, z różnych ston tego mostu, z biegu i zmiejsca i ni chuja...

Dostanie sie tam jest wsumie łatwe bo można nawet przez te góry gorzej z  wydostaniem się, ciekawi mnie jaki sposób na to PB sobie wymyśliła...
Ja zawsze wskakiwałem z tego pagórka nad tym mostkiem tam gdzie te ruiny, bez większego problemu.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
albo sprzedaj, ale na pewno ktoś go od ciebie chętnie łyknie...za exp oczywiście. Nie wiem czy przypadkiem nie jakiś pirat...

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A ten pierścień to nie jest czasami potrzebny do zadania z Draxem czy tam Ratfordem?

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak, jeden z tych myśliwych za palisadą do Ciebie zagada w kwestii Kruka jak bedziesz miec przy sobie ten ring.
Ja mam inny problem, Będąc w Forcie paladynów chciałem wejść do tej wieży, ukradłem sobie klucz, otwieram wieżę, i dla bezpieczeństwa wyjąłem łuk.
Nagle w plery dostałem od paladynów, nie zabili mnie ale łuk wypadł... i jakoś się wtopił w tekstury że go nie mogę odzyskać - Łuk Cieni .
Czy ma ktoś może na niego kod? Mimo, że gram Magiem Wody to łuk mi się przydaje, zwłaszcza, że nim kładę strażników sfery (są bardzo podatni na strzały :D )

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
itrw_ShadowBow
to chyba to...

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema jest jakis szybki sposob na zrobienie karmy u innosa? Zabiłem wszystkie smoki a karme mam - 300, chve zrobic zadanie z gomezem

Staz

Staz

Użytkownicy
posty5
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemano, takie małe pytanko. Otóż gram od nowa, nekromantą rzecz jasna. Xardas dał mi misję która polega na wtargnięciu do klasztoru zabierając jego zapiski. Więc wbiłem do klasztoru na ninje, czyli po półkach skalnych znajdujących się z boku, wykradłem te zapiski z jego pokoju (był tam nawet jego portret), jednak w dzienniku zadań pisze jeszcze że w bibliotece również znajdują się jakieś zapiski. Tyle że kiedy tam wchodzę, żadnych zapisków nie ma. A kiedy próbuje przeczytać pulpity jestem atakowany przez tamtych magów. Jakieś propozycje co mam dalej robić?

//Niepotrzebne, znalazłem :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
siema jest jakis szybki sposob na zrobienie karmy u innosa? Zabiłem wszystkie smoki a karme mam - 300, chve zrobic zadanie z gomezem
W kapliczkach za modlitwe masz +1 na dzień więc 300 dni i po problemie :) 

Psalm 19

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapiski są ukryte w księgach. przeszukuj półki z księgami (macaj je :D)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wpsz sobie "southpark" i modl sie , to zejdzie ci szybciej ;]

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie czy istnieje na jakiś zagranicznych forach zapewne ruskich albo gdzieś mapa tablic albo roślinek pod moda returning, a nie pod zwykłego Gothica 2 ? :P

Próbowałem googlac ale bez rezultatu

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podawałem już ten link
http://worldofplayers.ru/threads/14150/

Każdy spojler to inne rośliny ( przepuszczaj sobie osobno bo u mnie po wpuszczeniu w tłumacz całej strony spojlery się nie otwierają )

a tu znalazłem mapki ( też za w.w linku, drugi post )
Khorinis
Górnicza

ale do jakiej wersji returninga to nie wiem.

Edit:
Przypomniało mi się że jest też program do zmiany karmy :
http://worldofplayers.ru/threads/22660/
jednakże jest to program do wersji 1.1 i jego działanie polega na zmianach w sejwie. Nie testowałem go nigdy, więc jak ktoś będzie sprawdzał na zapisach w 2.1 niech pamięta o kopii zapasowej.

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam! natrafiłem na kolejny problem mianowicie po zabiciu kruka i odzyskaniu szpona nie mogę go zmienić aby móc założyć bo beliar się nie zgadza choć mam u niego ponad 40 karmy wie ktoś może w czym problem??

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz miec 100/101 karmy :)

Jako ze przeszedlem returninga, chcialbym sie zabrac za Slah n craft, wiec mam jedno pytanie- Czy wytrzymalosc nabija sie sama gdy np walczymy orezem ? ( 1 cz 2- recznym ?)Oraz  lepiej uzywac 2 ręcznym czy  1 ręcznych  broni ? Moglby ktos objasnic jak zdobywac sile za pomocą pilowania/kucia i ostrzenia mieczy ? Lopatologicznie.;]
Dziękuje za odpowiedzi.

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
to nie zostaje mi nic innego jak wrócić na wyspę etlu i wybic paladynów chyba

Edit

Chyba że ktoś zna lepszy sposób zdobycia z 41 na 101 karmy u beliara

0 użytkowników