Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4399959 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4399959

Odpowiedzi 14149

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale pancerz bandytów na to nie ma wplywu, bez owej zbroi tez beda do niego krzyczec bandyta ; )

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Gravo może coś poradzi.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
To samo wcześniej napisałem...

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przyznam sie, ze nigdy nie ostrzylem broni i nie tworzylem ich za pomocą kamienia szlifierskiego. Mam kilka pytań:
Do ilu pkt podnosić tą umiejętność?/Ile PN przeznaczyć na naukę?
Jakie mniej wiecej bronie 1h i 2h mogę wytworzyć, sa jakies perelki czy sam syf?
Ostrze po kazdym wykonaniu sie marnuje? Ktos wczesniej pisal, ze wystarczy 1 miec i do konca gry starczy.
Sporo siły można na tym zyskać?
Jesli ktos z tego korzystal i moglby to opisac to 100krotne dzieki!

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy warto przyjąć zadanie Canthara ze wsadzeniem Sary do paki? Czy lepiej odpuścić bo zablokuje to jakieś inne zadanie?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
U mnie zawsze blokuje zadania to, jesli nie wezme zadania od Canthara. Piec razy gralem w Returninga, piec razy wsadzalem albo Canthara, albo w ogole nie bralem zadania, i konczylo sie na blokadzie zadań z Gildią kupców, gdyż ostatnie lub przedostatnie polega na tym, ze Sara wychodzi z wiezienia i mamy cos tam dla niej zalatwic.

Wiec to jest bezsensu wedlug mnie, czemu tworcy tak to wymyslili. Bo skoro chcemy grac dobra postac i pomoc Sarze, to blokujemy sobie mozliwosc bycia szefem gildii kupców.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
U mnie zawsze blokuje zadania to, jesli nie wezme zadania od Canthara. Piec razy gralem w Returninga, piec razy wsadzalem albo Canthara, albo w ogole nie bralem zadania, i konczylo sie na blokadzie zadań z Gildią kupców, gdyż ostatnie lub przedostatnie polega na tym, ze Sara wychodzi z wiezienia i mamy cos tam dla niej zalatwic.

Wiec to jest bezsensu wedlug mnie, czemu tworcy tak to wymyslili. Bo skoro chcemy grac dobra postac i pomoc Sarze, to blokujemy sobie mozliwosc bycia szefem gildii kupców.
Nie mam pojęcia skad wy wszyscy macie takie problemy. Ja wsadziłem Canthara do paki i bez problemowo wykonałem zadanie w gildii kupców. Mało tego. Nie trzeba było wykonywać żadnych dodatkowych zadań, bo Sara mówiła "Że mi ufa" i od razu przyjęła ofertę Lutero.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A ja mam wiedzieć, skad takie problemy? To powinni wiedziec raczej tworcy modyfikacji/autorzy spolszcenia/ktos kto grzebal w skryptach.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skoro na tej samej wersji moda oraz tym samym spolszczeniu da się...(ZarzaPL), to skrypterów i reszty ,,polonusów" nie ma się co czepiać.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To są najzyczajniejsze bugi. Jedni fartowni nie mają żadnego więc zacieszają, innym w tym mnie zawsze coś się zjebie.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Chłopaki niezabardzo wiedziałem gdzie o to sie zapytać ale tu chyba będzie dobrze, a mianowicie, czy jest gdzieś jakaś mapka pokazująca miejsce wszystkich tabliczek oraz rzadkich chwastów jakie możemy znaleść ? wydaje mi się ze sporo już znalazłem i m oze wszystko, ale coś nie jestem pewien chciałbym się przekonać czy są jeszcze jakieś dziwne lokacje z chwastami( rzadkimi roślinkami ) i tabliczkami których nie odkryłem :P

Btw: może być nawet po rusku byle było widać to na mapce o ile coś takiego istnieje :P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chłopaki niezabardzo wiedziałem gdzie o to sie zapytać ale tu chyba będzie dobrze, a mianowicie, czy jest gdzieś jakaś mapka pokazująca miejsce wszystkich tabliczek oraz rzadkich chwastów jakie możemy znaleść ? wydaje mi się ze sporo już znalazłem i m oze wszystko, ale coś nie jestem pewien chciałbym się przekonać czy są jeszcze jakieś dziwne lokacje z chwastami( rzadkimi roślinkami ) i tabliczkami których nie odkryłem

Btw: może być nawet po rusku byle było widać to na mapce o ile coś takiego istnieje

Tu masz : http://www.worldofgothic.com/gothic2/?go=g2addonkarten
[/url]Jednak w Returningu są pozmieniane lokalizacje tabliczek.

Psalm 19

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, gdzie w rebalance v2.1 można znaleźć magiczna kusze?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
CytujChłopaki niezabardzo wiedziałem gdzie o to sie zapytać ale tu chyba będzie dobrze, a mianowicie, czy jest gdzieś jakaś mapka pokazująca miejsce wszystkich tabliczek oraz rzadkich chwastów jakie możemy znaleść ? wydaje mi się ze sporo już znalazłem i m oze wszystko, ale coś nie jestem pewien chciałbym się przekonać czy są jeszcze jakieś dziwne lokacje z chwastami( rzadkimi roślinkami ) i tabliczkami których nie odkryłem

Btw: może być nawet po rusku byle było widać to na mapce o ile coś takiego istnieje Tu masz : http://www.worldofgothic.com/gothic2/?go=g2addonkarten
[/url]Jednak w Returningu są pozmieniane lokalizacje tabliczek.
Ehh... chodziło mi o to czy istnieje taka mapa pod returninga, a o tych już dawno wiedziałem i są bez użyteczne.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przyznam sie, ze nigdy nie ostrzylem broni i nie tworzylem ich za pomocą kamienia szlifierskiego. Mam kilka pytań:
Do ilu pkt podnosić tą umiejętność?/Ile PN przeznaczyć na naukę?
Jakie mniej wiecej bronie 1h i 2h mogę wytworzyć, sa jakies perelki czy sam syf?
Ostrze po kazdym wykonaniu sie marnuje? Ktos wczesniej pisal, ze wystarczy 1 miec i do konca gry starczy.
Sporo siły można na tym zyskać?
Jesli ktos z tego korzystal i moglby to opisac to 100krotne dzieki!

Ertix

Ertix

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

Mam problem z zadaniem od Galahada i listami polecającymi - Fernando niestety zdążyłem już zapuszkować, więc zdobyłem pozostałe 4 listy polecające, choć rzekomo wystarczą 3 - i nic się nie dzieje, Galahad po otrzymaniu 3 listu powiedział że przydałoby się jeszcze kilka, listu od Valentino nie chce i w tym momencie zadanie mi stoi w miejscu - powinienem od niego dostać te listy bodajże... Czy wystarczy że po prostu pójdę i złapię Lariusa na ławeczce nie mając ze sobą tych listów? Chyba że istnieje kod na zdobycie listu polecającego od Fernando, bo coś czuję że wtedy na pewno byłoby ok...

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

Mam problem z zadaniem od Galahada i listami polecającymi - Fernando
niestety zdążyłem już zapuszkować, więc zdobyłem pozostałe 4 listy
polecające, choć rzekomo wystarczą 3 - i nic się nie dzieje, Galahad po
otrzymaniu 3 listu powiedział że przydałoby się jeszcze kilka, listu od
Valentino nie chce i w tym momencie zadanie mi stoi w miejscu -
powinienem od niego dostać te listy bodajże... Czy wystarczy że po
prostu pójdę i złapię Lariusa na ławeczce nie mając ze sobą tych listów?
 Chyba że istnieje kod na zdobycie listu polecającego od Fernando, bo
coś czuję że wtedy na pewno byłoby ok...
Potrzebujesz listu od Fernando w rebalance v 2.1 potrzebne są 4 listy ( ten od valentino sie nie liczy), schrzaniłeś sprawę wsadzając go za kraty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam,

Mam problem z zadaniem od Galahada i listami polecającymi - Fernando niestety zdążyłem już zapuszkować, więc zdobyłem pozostałe 4 listy polecające, choć rzekomo wystarczą 3 - i nic się nie dzieje, Galahad po otrzymaniu 3 listu powiedział że przydałoby się jeszcze kilka, listu od Valentino nie chce i w tym momencie zadanie mi stoi w miejscu - powinienem od niego dostać te listy bodajże... Czy wystarczy że po prostu pójdę i złapię Lariusa na ławeczce nie mając ze sobą tych listów? Chyba że istnieje kod na zdobycie listu polecającego od Fernando, bo coś czuję że wtedy na pewno byłoby ok...
No po prostu masz Mission Faild live with it :P

Ertix

Ertix

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera, tego się obawiałem -.- Ofc kodu na ten felerny list pewnie też nikt nie zna :?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oczywiście, że jest...
Spoiler
List polecający Fernando - itwr_fernandoletter

0 użytkowników
Do góry