Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4404666 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4404666

Odpowiedzi 14149

Baa lMateusz

Baa lMateusz

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na zaginionej wyspie która jest po dworze irdorath mam od miltena zadanie znaleźdź źródło magi czy tam mocy na wyspie, gdzie ono jest ? i drugie pytanie to jak mam pomóc w naprawie statku  ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdź okolicę z piramidą i kamienną wieżą nieopodal... W wieży jest moc... A naprawę statku zleci kapitan, do znalezienia koło ( w piramidzie ),sekstans, mapa do znalezienia w kolejnej budowli- szukaj!

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak się wydostać z tego miejsca gdzie jest zawalony mostek w Jarkendarze z zakopanym skarbem Grega? Tylko akrobatyką? Kiedyś dzięki czarnej rudzie można było skakać dalej i w ten sposób się wydostawałem ale teraz nie bardzo to idzie...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak się wydostać z tego miejsca gdzie jest zawalony mostek w Jarkendarze z zakopanym skarbem Grega? Tylko akrobatyką? Kiedyś dzięki czarnej rudzie można było skakać dalej i w ten sposób się wydostawałem ale teraz nie bardzo to idzie...

Poprostu staraj się z tego mostu skoczyć za którymś razem on powinien tak jakby dalej skoczyć i ci sie uda, mi za 30 razem się udało :P

Btw: Wie ktoś jak odbugowac stamine ? ponieważ kiedy atakuje mieczem ona mi nie spada i przestałem także dostawać te bonusu za zabicie potworków jak +1 siła czy +1 dwuręczne ;f ... ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja tam bym chciał aby mi się ta wytrzymałość zabugowała :) A co do bonusików to wkonću dostaniesz musisz dalej wybijać. Ciekawią mnie swoją drogą te bonusy na jakiej zasadzie to działa? Od czego zależne jest ich przyznawanie?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A patch zainstalowany?

Baa lMateusz

Baa lMateusz

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdź okolicę z piramidą i kamienną wieżą nieopodal... W wieży jest moc... A naprawę statku zleci kapitan, do znalezienia koło ( w piramidzie ),sekstans, mapa do znalezienia w kolejnej budowli- szukaj!
znalazłem jakąś kamienną wieże i w niej teleport taki jakie są np. w jarkendarze, to o to chodzi ? bo nie mam opcji dialogowych u miltena że coś znalazłem

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
W wieży znajdujesz książkę. To ją masz zanieść Miltenowi.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabiłeś demona? Krzyżem żywiołów czy tradycyjnie go oklepałeś? Użycie runy wyklucza ulepszenie szponu.

Ps. podbijam pytanie o skrzynie w zatopionej wieży, jak dorwać do nich klucz?
ok thx działa;)

Staz

Staz

Użytkownicy
posty5
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę orkową miksturę dla Salandrila? Jest on alchemikiem w górnym mieście.  Wspominał coś o orku grasującym za miastem, tyle że nieco wcześniej ubiłem go wraz z Bartokiem. Jeśli to nie jest ten ork, możecie wspomnieć przynajmniej gdzie się znajduje ten z miksturą. (najlepiej żeby był w Khorinis)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak masz dzielnica kupcow to wyjdz przez brame i skrec w lewo i idz przy murze, ork bedzie obok jaskini z bandytami( w tej obok Lorda Andre)

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Poprostu staraj się z tego mostu skoczyć za którymś razem on powinien tak jakby dalej skoczyć i ci sie uda, mi za 30 razem się udało :P

Btw: Wie ktoś jak odbugowac stamine ? ponieważ kiedy atakuje mieczem ona mi nie spada i przestałem także dostawać te bonusu za zabicie potworków jak +1 siła czy +1 dwuręczne ;f ... ?
Jest kosztowny i troche "marnotrawny" sposób. Można zamienic sie w cieniostwora i przeskoczyc.:) sam probowałem tak zeby mnie golem kamienny, przyzwany dziabnął po tym jak go uderzyłem.. Pare razy się udało:)

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka. Mam kolejny problem. Chcę zrobić zadanie dla bractwa które polega na znalezieniu nowego ucznia dla Parveza. Wg. poradnika mam zagadać najpierw do Regisa a potem do Coragona. No i problem polega na tym, że jak zagaduję do Regisa to się nie pojawia żadna opcja dialogowa związana z zadaniem. I co zrobić w związku z tym?
musisz pogadac z nim i w ktorej z opcji dialogowych on powie ze pobil jednego goscia o imienu valentino wtedy zadanie ruszy, od razu uprzedzam nie beda sie pojawiac wpisy do dziennika
hm.. spróbuj może najpierw z coragonem pogadac o nim, potem go zlej, zwoj, regis, pierscien i pogadaj z valentino:D.. a jak nie to zapomnienie i na regisa..

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Cytat: garry18 w 2013-09-22, 19:36CytujJak się wydostać z tego miejsca gdzie jest zawalony mostek w Jarkendarze z zakopanym skarbem Grega? Tylko akrobatyką? Kiedyś dzięki czarnej rudzie można było skakać dalej i w ten sposób się wydostawałem ale teraz nie bardzo to idzie...Poprostu staraj się z tego mostu skoczyć za którymś razem on powinien tak jakby dalej skoczyć i ci sie uda, mi za 30 razem się udało

Btw: Wie ktoś jak odbugowac stamine ? ponieważ kiedy atakuje mieczem ona mi nie spada i przestałem także dostawać te bonusu za zabicie potworków jak +1 siła czy +1 dwuręczne ;f ... ?Jest kosztowny i troche "marnotrawny" sposób. Można zamienic sie w cieniostwora i przeskoczyc. sam probowałem tak zeby mnie golem kamienny, przyzwany dziabnął po tym jak go uderzyłem.. Pare razy się udało:)
Tez tak można :P ale tego zwoju nie miałem akurat, a wydostać si trzeba było wiec kombinowałem xd
Ciekawi mnie jaki jest legalny sposób jaki sobie wymyśliła PB żeby dostać się tam i wydostać, bo jest to jeden z najtrudniejszych skoków do wykonania chyba w grach ever.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dostać się jest dużo łatwiej niż wrócić stamtąd.

Psalm 19

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam wielki problem... mianowicie, nie chca mnie widziec w khorinis. Tyle juz ukradlem, zrobilem niechcianych zadym pod wplywem emocji.. ze lord Andre chcial mnie zabic :( Prosze pomozcie mi, musze tam jeszcze wejsc i zrobic kilka misji, a nie dam rady jak kazdy sie na mnie rzuca z krzykiem BANDYTA!. Co musze zrobic zeby ich uspokoic ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Idź do Gravo w Martwej Harpii.

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema. Wiecie gdzie jest przepis nefariusa bo dawno go wziąłem i nie pamietam co mi mowil a w dzienniku mam tylko napisane:nefarius potrzebuje przepis,,,

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepis jest w spiżarni magów ognia klucz dostaje sie od Goraxa podczas misji z rozdawaniem kielbas, przepis lezy na skrzyni za taka półeczką po lewej stronie.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Siema mam wielki problem... mianowicie, nie chca mnie widziec w khorinis. Tyle juz ukradlem, zrobilem niechcianych zadym pod wplywem emocji.. ze lord Andre chcial mnie zabic :( Prosze pomozcie mi, musze tam jeszcze wejsc i zrobic kilka misji, a nie dam rady jak kazdy sie na mnie rzuca z krzykiem BANDYTA!. Co musze zrobic zeby ich uspokoic ?
A może tak byś zdjął pancerz bandytów ? -_-

0 użytkowników
Do góry