Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027618 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027618

Odpowiedzi 14149

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
Tu akurat się nie zgodzę, ponieważ ognisty łuk jest w wersji rebalance v2, znajduje się bodajże w tej jaskini na schodach między mrocznym lasem a słonecznym kręgiem.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
O_O ciekawe, w skryptach nie ma po nim śladu.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A kodami mozna przyzwac, wiec jak w skryptach nie ma? :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Kurde faktycznie... Ale jaja, jak ja go mogłem wcześniej nie zauważyć. Dobra, cofam to wszystko co napisałem.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykonuje zadanie z winem tego palladyna Ferdinanda z fortu Azgan i zobaczyłem że dodaje to aż 25 PT i mam tego wina dwie sztuki i tu się nasuwa pytanie oddać wino paladynowi czy wypić i zyskać 50 PT
Gdzie można opylić żądła krwiopijców ?
Ponawiam pytanie i proszę o możliwą jak najszybszą odpowiedź :)

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaczałem dziś dopiero grać, ale coś tam wiem (jesli coś źle napisalem, niech ktoś mnie poprawi).
Jesli oddasz temu Palladynowi 2 wina to on Ci i tak 1 odda i zadanie bedziesz mial zaliczone, ja na Twoim miejscu nie pilbym dwóch.
A żądła kupuje Constantino, gdy jesteśmy u niego czeladnikiem, nie jestem pewien czy ktoś jeszcze.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dopiero 31 siły i 4 lvl, nie mam żadnej gildii a nauka siły u Lestera kosztuje już za 5 siły 10PN i 100 sztuk złota :C aż tak pojebane to jest?
Zainstalowałem patcha, mam zadanie z zaginionymi ludźmi, w jednym "wariancie" mam wspomniane że rybak Ferret coś tam wie o Williamie, w drugim natomiast już z nim rozmawiałem, oraz z kilkoma innymi ludźmi których mi "nie zaliczyło" to normalne?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Serio napisane tam jest Ferret? O kurde, hmm... powinno być przecież Farim. No cóż. tak czy siak jeśli masz rację to się to poprawi.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Imie nie ma znaczenia wsumie, głównie chodzi mi o to że mam dwa te same zadania w jednym czasie, z czego w jednym pisze co innego a w drugim co innego.
Co z tą nauką, serio to jest tak pojebane i tak szybko muszę tak drogo płacić w PN i złocie za naukę?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawet w NK było powyżej 30 już za 10 a złoto trzeba zarobić. Ja też gram pierwszy raz i to na poziomie normalnym i powiem że idzie mi nie najgorzej
A to sreen, jak myślicie mogę iść już do jarkendaru z takim poziomem i statystykami. I na co wydać teraz PN zastanawiałem się nad bronią to dobry wybór. Aktualnie latam sobie z bronią o nazwie "Siekacz" 90 siły 110 dmg zasięg 120
Jakby coś się wam nie zgadzało to wszystko z bonusów

Undead Army

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ja przeszedłem Jarkhendar z Pirackim kordelasem i Zbroją mistrza zabójców oraz 63 punktami siły naciąganymi amuletem, pasem i pierścieniem. Kordelas ma 65 pkt. obrażeń, tutaj widzę 110, bez problemu dasz se radę. A tak btw. skąd tego siekacza wytrzasnąłeś? No i ja przy okazji miałem  manę na 60 i runę zabicia ożywieńca od Gallahada, co by dało jakoś radę te zombiaki powybijać.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siekacz jest w tej jaskinie w kotlinie jak wychodzi się północna bramą wiesz gdzie już
A i czy nie uważasz że mam za mało życia, no i w co wladowac dalej PN i mam jeszcze problem z zadaniem krwawe kielich bo casia wgl nie chce mi zlecić tego zadania. oraz nie mam opcji u uczenia się kręgów magii u gallahada mam tylko handel i zwiekszenie many

Undead Army

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Możliwe, że u Gallahada wybrałeś inną nagrodę niż naukę, a jeśli o Cassie chodzi to wykonałeś to zadanie z pierścieniem od Constantino? Jeśli tak to może spróbuj rzucić na nią zaklęcie Zapomnienia. Życia masz więcej niż ja po skończeniu Jarkhendaru, mimo, że zębacz kładzie mnie na 3 ciosy, to walka mieczem jednoręcznym na Weteranie daje rade każdemu bydlakowi. A jeśli o PN chodzi, to czy Strażnicy Świątynni mogą mieć runy? Te od Gallahada wymagają w cholerę many, np Zniszczenie Ożywieńca 60 pkt.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamiętam że wybrałem naukę magii, tak strażnicy mają runy ale nie trzeba na nie wydawać PN
Mam teraz rune Droga wojny 80dmg 20 many to pierwsza runa z drogi wojny była jeszcze droga leczenia
Tak zrobiłem zadanie z pierścieniem, może masz rację bo jak chciałem zadanie to ona powiedziała że nie bo jestem poszukiwany
I ponownie się pytam w co zainwestować teraz PN, zastanawiałem się by dobić do mistrza 2h to dobry wybór

Undead Army

Lukeee

Lukeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Możliwe, że u Gallahada wybrałeś inną nagrodę niż naukę, a jeśli o Cassie chodzi to wykonałeś to zadanie z pierścieniem od Constantino? Jeśli tak to może spróbuj rzucić na nią zaklęcie Zapomnienia. Życia masz więcej niż ja po skończeniu Jarkhendaru, mimo, że zębacz kładzie mnie na 3 ciosy, to walka mieczem jednoręcznym na Weteranie daje rade każdemu bydlakowi. A jeśli o PN chodzi, to czy Strażnicy Świątynni mogą mieć runy? Te od Gallahada wymagają w cholerę many, np Zniszczenie Ożywieńca 60 pkt.

SS mają swoje runy i to chyba nawet bardzo dobre (czytaj lepsze niż paladyn). A manę można baaardzo dużo z mikstur z grzybków wyciągnąć, więc warto je zbierać :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
No to pakuj PN w alchemie i magię runiczną.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Gildia dla łucznika? Najemnicy, Bractwo, Strażnicy czy Bractwo? Wiem, że podobne pytanie już było, ale jeśli chodzi o samego łucznika nie była dokładnej odpowiedzi.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to pakuj PN w alchemie i magię runiczną.
A w co dokładniej z alchemii i magii runicznej ?

A co do łucznika to chyba straż bo żeby dołączyć do najemników to 50 siły wymaga a do bractwa 30% 2h

Undead Army

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Galahand(nie ważne jak sie pisze) mówi, że przed nauką musisz posiąść wiedzę, ta wiedza = 25 inteligencji. Nawet jak naciśniesz l  to masz w informacjach ogólnych coś w stylu nauka u pana X i jest wymóg 25 int.

W jarkendarze jest dość łatwy do zdobycia mieczor 90 siły 125 dmg jbc w którejś z świątyń.

Poza tym, pro tip, jeśli ktoś chce pomoc piratów również w świątynie gdzie są palące się cieniostwory i w kopalniach, polecam ukraść coś mająć przy sobie ekipe, kupić kilka czarów zapominajek i działać, pobiją Cię ale nie zawsze zabierają złoto(a nóż zostawić w skrzynce swojej gdzieś z dala od wścibskich oczu), potem wstać, pogadać z nimi, okaże się, że uważają Cię za złodzieja i dopóki nie odczarujesz ich będą za Tobą latali. To taki tip jakby ktoś miał problem.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Na starcie wybrałbym zniszczenie ożywieńca, bez tego ani rusz po kryptach i cmentarzach. I nie 50 siły tylko 45.

0 użytkowników
Do góry