Jeszcze kilka pytanek ode mnie

1. Czy nie zajdzie zadna kolizja jak bede przerzucal save miedzy kompami? (normalnie gram na stacjonarnym, ale teraz przyjedzie rodzinka, wiec bedzei to raczej niemozliwe, wiec chcialbym w tym czasie na lapku pykac;p)
2. Czy z Lucjana (1 zad. opiekunow) sa jakies trofea konieczne do zadan?
3. Teraz gralem w rebalance v2, ale ciagle mnie do snc. Ktore polecacie? Oraz na jakim poziomie (sredniozaawansowany gracz)
4. Ile % broni 2h mozna miec z bonusow (nie liczac tych dostawanych czasami po zabijaniu potworkow), do ilu polecacie dobijac?
5. Czy wkopanie Fernanda ma jakies wieksze konsekwencje?
6. U Darona probowalem dawac 20x50zl, zeby dostac bonusy i nici z tego. Ktos inny je daje czy trzeba teraz placic 100zl?
7. W jaki sposob zwiekszac to hp w 1 rozdziale? Wiem, ze w 2 sa kompoty z polnych i lesnych jagod.
8. Jakas bron o 2h o sporym zasiegu i dobrym dmg w przedziale od 70 do 100 sily ;p
Osobiscie ode mnie jak (szczegolnie od Tizgara) sie naczytalem o returningu i zagralem (grajac pod woja 2h, chociaz zawsze walczylem 1h;p) to musze powiedziec, ze nawet na latwym poziomie w porownaniu do NK jest o wiele trudniej. Gram sobie rownolegle w NK troche i tam jest straaaasznie prosto teraz (ale to tez dzieki temu, ze dopiero w returnie nauczylem sie troche walczyc).
Z gory dziekuje za odpowiedzi, psotaram sie rowniez porozdawac propsy, bo tylko w ten sposob moge jakos wdziecznosc za odpowiedzi przekazac xD