Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027208 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027208

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Lukizzz
Sory Tituf ale o zwykłym g2 nk i o mroczneych tajemnicach wiem wszystko a w returninga gram powaznie 1 raz
No to zanotuj czas gry a później sprawdź co wtedy napisałeś... przecież to twoje słowa.
Koniec gadania, w tym wątpliwym temacie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Nadal nie wiem jwk to jestz tym ostrzem
powie ktos?

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie moge zdobyć spore ilości stali bo jak narazie to handlarze maja jakies sladowe ilości?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tizgar
Ostrze jest do ostrzenia trochę dziwne pytanie

No, ja bym polemizował... Kiedyś ostrzyłem na ostrzałce /kamieniu szlifierskim/
Gandalfx2 nie wiem. czy przypadkiem takie ostrze jest do wyrobu broni, ale do ulepszania?? raczej nie ale zaraz pewnie ktoś mnie poprawi ;D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O ja :P w sumie tez bym polemizował z tym no ale ostrze w returnie służy do ostrzenia broni lub jest niezbędnym składnikiem tego procesu może tak to powinno brzmieć :P

Łowca stal znajdziesz u kupcow i tyle proste nie, potem sam zaczniesz ja wyrabiać np w p1 rozdziale można jej mieć okolo 30 a w 2 już można bic pod 90 :P bo co rodział to kupcy maja tego zdeka więcej :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: gandalfgandalf
nie da sie przekuwac zbroi z plyt pelzaczy chyba ze dla cb przekuwanie to wykuwanie nowych jaj tak to sie da
Ja cię... to chyba literówka... bo jak nie, to bardzo bolesny proces :lol2:

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
podaczas kopania magicznej rudy dostaje sie wegiel i zwykla rude doczego jest to  potrzebne

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Lowca stal to jest tak
5hakon
2brian
1mateo
5Erol
2/3khaled
2U dextera w obozue
2u bandytow majacych jaskinie w lesie kolo lobarta
jora ma 2 albo 1 ale nie wiem czy w 1 rozdziale
w jaskini z tp kolo khorinis jest 1 do 2 sztuk
+Sktzynie kowali
I w obozie sekty jest taka skrzynia

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Gandalf, jak nie zaczniesz pisać po polsku to cię kopne w dupę.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znalazłem stary portfel koło piramid (już o tym wcześniej pisałem i ktoś mi powiedział, że on ma związek z dziadkiem tego przywódcy myśliwych). Zrobiłem save, otworzyłem portfel i znalazłem w nim liścik od tego dziadka. Zagadałem o tym przywódce myśliwych i pojawił mi się nowy quest.
Tu moje pytanko: czy w ten sposób rozpoczyna się quest związany z tym dziadkiem czy jednak żeby nie mieszać w fabule powinienem nie otwierać tego i sam w jakiś sposób dostane tego questa?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się pojawił... no to wszystko w porządku.

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Znowu mam kilka pytań :D

1. Jaki jest najlepszy miecz 1H do zdobycia w Jarkendarze? Narazie walczę Nomadem i wiem, że w GD jest Nocny Łowca, ale do tego momentu trochę minie.
2. Z tego co trochę poczytałem opłaca się inwestować w wydobycie złota tak? I widziałem, że w Tizgar w jednych z komentarzy pod LP Mistha pisał coś o tym, że z jednej bryły czasem nawet 1000 samorodków wyskoczy. Wie ktoś coś o tym więcej?
3. Do kiedy trzeba nauczyć się wszystkich języków u Myxira?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: milten6
Witam. Znowu mam kilka pytań

1. Jaki jest najlepszy miecz 1H do zdobycia w Jarkendarze? Narazie walczę Nomadem i wiem, że w GD jest Nocny Łowca, ale do tego momentu trochę minie.
2. Z tego co trochę poczytałem opłaca się inwestować w wydobycie złota tak? I widziałem, że w Tizgar w jednych z komentarzy pod LP Mistha pisał coś o tym, że z jednej bryły czasem nawet 1000 samorodków wyskoczy. Wie ktoś coś o tym więcej?
3. Do kiedy trzeba nauczyć się wszystkich języków u Myxira?
1. W Khorinis znajdziesz Krzyż Przeznaczenia (135 dmg) i raczej do Nocnego Łowcy/Gniewu Demona w JK nic nie znajdziesz. (jak już coś - http://themodders.org/index.php?topic=20711.0)
2. Nie doszedłem jeszcze :D
3. W podstawce wystarczyły 2, bo potem Myxir mógł się zbugować. Jak jest tutaj - nie wiadomo mi nic na ten temat :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Do zdobycia Krzyż do noszenia nomad, ciężko jest osiągnąć w 1 rozdziale bez bonusów 105 siły nawet z biżuteria gdyż musimy wydawać pn na inne rzeczy które są prio :P
Jednak luźno krzyż można już nosić w jarku i na bank będzie użyteczny przed gd :P
Ta raz mialem ze pizdło mi odłupałeś 800+ bryłek ale prubowałem to powtórzyć ale się nie udało to chyba ultra rzadkość ale i bez tego można się na tym dorobić fortuny w końcu to 3 sposób zajebistego zarobku :P
Zanim zabijesz kruka musisz się nauczyć 3 stopnia po zabójstwie myxir idzie do khorinis i może być bug ze cie nie nauczy 3 stopnia a eremitos uczy tylko do 2 :P
Poza tym myxir cie wszystkich nie nauczy bo 4 stopnia uczy kreol jednak 4 stopień to w istocie jeżyk demonów lenga i jest potrzebny do czytania pulpitów a nie tabliczek :P

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema,własnie ubiłem Slokersa  wykonujac questa ,,najlepszy lowca'' czy nic sobie przez to nie zablokowalem??

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Lukizzz
Siema,własnie ubiłem Slokersa  wykonujac questa ,,najlepszy lowca'' czy nic sobie przez to nie zablokowalem??
NIE.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak expa i golda ( jeśli nie jesteś łucznikiem watek mysliwych najlepiej kończyć w 5 rozdziale ) bo pewnie podjąłeś się questa zanim otrzymałeś zgodę od wszystkich

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od wszystkich oprócz dragomira i raffa - na dozownik niechcialo mi sie czekac

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No właśnie o tym mowie exp i gold ponieważ będziesz wstanie mieć 60% z kuszy w późniejszym etapie gry  I będziesz mógł oddać Dvarthdaha raffie ale dopiero w 5 rozdziale gdyż on nie tylko azgalor szybko zabije ale pozostałe smoki tez szybko wysyła na tamten świat wiec dopiero w 5 rozdziale jest najefektywniej mu go oddać i otrzymać jego zgodę

Nagroda za slokersa to łuk wiec nie jesteś łucznik kończysz mysliwych dopiero w 5 rozdziale proste jak budowa cepa :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry