Slash'n Craft v.1.1 11783 2

O temacie

Autor Blant

Zaczęty 18.07.2013 roku

Wyświetleń 11783

Odpowiedzi 2

Blant

Blant

Użytkownicy
posty4
Propsy1
  • Użytkownicy
Witajcie bywalcy The Modders :)

Zapytania w stosunku do tej wersji gry:

- Czy posiadacie mapy gdzie są rozmieszczone kamienne tablice ?
Poszedłem w stronę okolic obozowiska Bandytów, niedaleko Farmy Onara, koło kapliczki Innosa powinna leżeć tablica siły i broni jednoręcznej, naszukałem się, nie znalazłem.
- Obrażenia krytyczne:
Czy w Slash'n Craft są do nabycia inne możliwości by mieć większy procent krytyka np. broni jednoręcznej ?
- Mikstury:
Nauczyć się już na etapie I rozdziału umiejętności tworzenia mikstury siły i zręczności, by następnie bez problemu wypić takowe i mieć większe statystyki czy jednak poczekać ?

PS. Proszę mi nie tłumaczyć różnic między Rebalance, a Slash'n Craft, orientuje się w tematyce, aczkolwiek co do wątpliwości i nieznanych mi do teraz reguł pytam was :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
No no, widzę, że znasz rosyjski...  Możliwe, że nie ma tabliczek, dobrze wiesz co jest w tej wersji usunięte. Walki musisz się uczyć podobnie jak w TES, nawalając we wrogów. Jeśli tam rzeczywiście da się tworzyć mikstury to chlaj je na początku. Przecież nauczyciele tam niczego nie uczą, to nie ma sensu przejmować się tym, że nauka chociażby siły będzie później wymagać więcej PN.

Blant

Blant

Użytkownicy
posty4
Propsy1
  • Użytkownicy
Ventrue
Tabliczki istnieją, aczkolwiek są inaczej porozmieszczane dlatego moja prośba o mapy :)
Zabiłem wiele żyjątek, jednak procent wpadł ledwo 2 do jednoręcznej, częściej dochodzi bonus do siły i zręczności.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry