Gothic- Twierdza 25327 50

O temacie

Autor Apacz

Zaczęty 5.07.2013 roku

Wyświetleń 25327

Odpowiedzi 50

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
A może jest ktoś chętny do pomocy ? przydałby sie level designer bo samemu wolno mi idzie.

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy
Mogę Ci pospacerować jak chcesz.

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Ktoś jeszcze by w czymś pomógł ? przydałby się grafik oraz skrypter.

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy
Potrzebujemy kogoś kto zrobi kilka naprawdę prostych modeli, jak coś to uderzać do mnie.

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
lub do mnie. Kontakt PW / GG

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Werewolf nie mam zamiaru więcej prowadzić dyskusji na ten temat , bo to nie ma sensu.Jak coś masz jeszcze do powiedzenia to wal na pw.

A co do moda to fajnie , że ktoś pomyślał o tym , żeby Bezimienny miał swoją własną małą armię skazańców.
Powodzenia w dalszych pracach i mam nadzieje , że coś nie długo nam zaprezentujesz.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Spokojnie, niedługo zaprezentuje wam pierwszy screen.

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy

Salvatore

Gothic- Twierdza
#27 2013-07-07, 14:15(Ostatnia zmiana: 2013-07-07, 14:17)
Nie potrafię przyjąć krytyki? Dwóch kłócących się użytkowników między sobą to krytyka? Co Ty pierdolisz?

W modyfikacji nie będziemy sterować Bezimiennym, obejmiemy stery nad jednym z jego ludzi.

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Jeśli wg. was to co tworzymy jest interesujące [interpretacje pozostawiam wam] to fajnie, cieszę się, jeśli jednak wam się to nie podoba to proszę bardzo, krytykujcie, hejtujcie i wgl. tylko prośba, napiszcie dlaczego wam się nie podoba, jakbyś to właśnie TY zrobił. :)
Każdy ma jakąś pasję, marzenie, prawda ? moim takim małym marzeniem jest zrobić dodatek do Gothic'a 1, mam do tej gry jakiś sentyment salvatore, apacz i inni oni tylko pomagają w spełnieniu mojego marzenia. :)  Nie musicie grać w tego moda, ja go robię przede wszystkim dla siebie, ale także chciałbym się podzielić swoją pracą z innymi. A co do samego moda.. jak to na początku.. jest wielki bajzel i nie wiadomo za co sie zabrac.. ale już wszystko powoli ogarniam i modyfikacja jest w fazie produkcji, niedługo zaprezentuje wam screena.

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio

MarkosBoss
RaveN Studio

Gothic- Twierdza
#29 2013-07-09, 12:33(Ostatnia zmiana: 2013-07-09, 12:42)
Cytat: ktoś, kogo nie warto wymieniać z nicku#msg
[/size] Dwóch kłócących się użytkowników między sobą to krytyka? Co Ty pierdolisz?
[/size]

Odróżnij uwagi do twórcy moda od krytyki. Bo możesz mi śmiało uwierzyć, że między tymi dwiema rzeczami jest zajebista wielka różnica.
Jeszcze większa jest różnica między krytyką (stary, to tylko zlepek vobów) a krytykanctwem (kolejny mod, który nie wyjdzie, bo komuś spali się dysk), a nawet krytykanctwem gimbusiarskim (poryfajonca fapóła? zjeszczaj gópku moja papcia i ciatek robjom leprze mody). Stosować się tylko do tej pierwszej, pozostałe zignorować, a najlepiej w ogóle usunąć z tematu, bo chciałem sobie poczytać opinie nt. moda, a moim oczom ukazała się jakaś niskich lotów dyskusja.

[/size] Po czwarte to jesteś w dupie i żart ci się nie udał , bo już szkołę skończyłem
[/size]Ciężko uwierzyć po tym co i jak piszesz. Nawet jeśli już jesteś pełnoletni (chyba że skończenie szkoły polegało na wywaleniu z gimnazjum), to bym się radził nie przyznawać - zawsze miałbyś uzasadnienie, że jesteś jeszcze z gimbazy, więc kiedyś może dojrzejesz. A skoro już tak piszesz to... jeżeli wy jesteście przyszłością tego narodu, to ten naród nie ma przyszłości.

[/size]aż prosisz się o napisanie trollującego posta na twój temat.
[/size]Nie no, może się jednak wyżej pomyliłem, skoro potrafisz okazać tyle dojrzałości, by kogoś nie strollować na miejscu, a tylko lojalnie uprzedzić o takiej możliwości.

Pytanie do twórców moda: jest szansa na zobaczenie screenów z NPC-ami?

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Jeszcze nie, prace nadal trwają, a nie chcę pokazywać wam pierwszych screenów, gdzie jeszcze nie wiadomo o co chodzi. Za pewien czas zamieszczę screena :)

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod zapowiada się całkiem ciekawie.Napewno zagram.A nie przydał by się wam skrypter lub scenarzysta?Jesli będziesz zainteresowany odpisz na PW lub GG.

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Przyda się skrypter (scenarzysta w sumie też) przydałby się też jeden lub dwóch grafików 3D

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widze ze piszesz do mnie na GG.Niestety cos mi sie pierdoli z Androidem(pisze to z komorki).Jak bedzie dzialal to odpisze.Narazie mozemy pisac na PW.

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Okej, a byłby ktoś jeszcze zainteresowany ?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
A gdzie screen?

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Spokojnie, w stosownym czasie zamieszczę screena, a nie chce dawać czegoś, co wszystkich zniechęci. Dlatego też potrzebuje grafika 3D.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Spokojnie, w stosownym czasie zamieszczę screena, a nie chce dawać czegoś, co wszystkich zniechęci. Dlatego też potrzebuje grafika 3D.

Nawet ludzi do pomocy trzeba jakoś zachęcić. Muszą być widoczne postępy, żeby dać ludziom pewność, że faktycznie chcecie stworzyć moda. Nie jest tworzony dlatego, że jakiś X napisał "robimy moda, szukamy ludzi" i zebrało się kilku, którzy myślą że będą wielkimi modderami, a naprawdę porzucą projekt po miesiącu. Nie mówię konkretnie o Was, ale ogólnie. To Wy macie zachęcić ludzi do pomocy, nie na odwrót. Żaden porządny modder nie będzie pomagał przy projekcie, który z góry ma nie wyjść, bo raz szkoda jego pracy, a dwa traci się dobre imię (tzn. wiarygodność).

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Wiem o tym, niedługo pokażemy co nieco

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja juz obmyslam skrypty do moda

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry