Pytania i porady w rozwoju postaci, a także gry. 47741 64

O temacie

Autor przemek273

Zaczęty 2.05.2013 roku

Wyświetleń 47741

Odpowiedzi 64

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć wie ktoś może jak otworzyć wejście do tych dwóch skrzyń które są w pomieszczeniu gdzie niewolnik kręci tym kołem a Shon przetapia rude. Ogólnie to jest stolik na nim 3 menzurki i jedna moge poruszyć ale nic się nie dzieje. Ta (brama) wygląda tak jak ta gdzie lis trzymał swoją notatkę z zabójstwem.

Kuba2003

Kuba2003

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,misja  Receptura dla Smasha wszystko jest ok tylko nie mogę nigdzie dostać żądło krwiopijcy 2 szt. chyba nie ma u tego gości w sklepie ma tylko kły błottnego węża (tego najemnika obok areny) na bagnach nigdzie nie latają (bo wcześniej je wybiłem w pierwszym rodziale) .  POMOCY CO MAM ROBIĆ NIE MOGĘ PRZEZ TO FABUŁY DO PRZODU :( a bardzo się wkręciłem w MODA !!!

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram na trudny poziomie trudności, kiedy mogę użyć potek na siłę itp żeby później mi nie brakło. Aktualnie posiadam wyuczone 75 siły. Jeszcze czy warto uczyć się orkowej broni jak idę pod 2h i mniej więcej ile się uczyć posługiwania bronią.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odświeżamy temat. Gdzie sie nauczyć siły, walki jednoreczną i ważenia mikstury siły?
Grałem w DS dawno temu i już nie pamiętam. Vak mnie nic nie nauczy narazie bo padam jak kawka na arenie, a w kopalni liczą sobie gigantyczne ilości brylek.
Gość w kopalni uczy tylko mikstury na zreke, a u paladynow potki na mane. Gdzie się tej na siłę nauczyć?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra mam pytanie jestem praktycznie przy końcu gry (odbiłem obóz orków) i mam 80 pkt nauki i nie wiem na co je wydać mam 190 siły 3 krąg magii 220 many i 90% w broni 2h. Myślałem aby nauczyć się garbarstwa u danielle ,ale sprzedawałem regularnie skóry temu karczmarzowi u myśliwych i teraz nie wiem na co przeznaczyć te pkt nauki. Sprawdzałem nawet czy starczy mi żeby nauczyć się 6 kręgu magii ale nie. Z góry dziękuje za wszelkie porady.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry