Kiedyś zakładałem nowe konta (żeby sprawdzić, czy na każdym są te same zadania) to miałem zadania z:
- World of Tanks za 2k pkt
- World of Warship za 1k pkt
- World of Planes za 1k pkt
PSC 20 zł kosztuje 2599 pkt. Obierzesz psc za zadania, wpłacisz na stronę psc.com, zapłacisz gdziekolwiek i dostajesz kolejne 1,5k pkt. Minus tego jest taki, że trzeba czekać DO 30 dni na wykonanie zadania.
Niektóre nagrody przychodzą nawet do 3-4 tygodni, ale na przykład na takie GTA 5 czekasz do 72 godzin.
Jak masz szczęście, to kod może Ci przyjść za 5 dni, a jak masz pecha, to za 2 tygodnie.
Są zadania, za które można dostać sporo punktów, jak i również zadania, za które można dostać mniej punktów.
Bywają wyjątki, że na niektóre z zadań trzeba czekać kilka dni. Tylko, że w grze spędzisz 1-2 minuty raz dziennie (czy kiedy tam chcesz).
Za granie na telefonie w "Game of War (Android)" zarobiłem 700 pkt... w 5 minut. Punkty dostałem w sekundę po wykonaniu zadania.
Za granie w "Tera Rising", w około 5 minut dziennie zarobiłem 600 pkt.
Za zadanie "Final Fantasy XV" można dostać 1k/2k punktów. Zależy od wersji androida, czy tego, że ktoś ma iPhone. Tutaj też punkty zostają dodawane zaraz po wykonaniu zadania.
Nie siedzę długo na tej stronie, a nawet pochwale się tym, że już zarobiłem 3 cyfrową liczbę.
Każdy ma własną opinię co do tej strony, ale nie oszukujmy się, nikt Ci nie da za darmo pieniędzy.