Problemy z zadaniami 376337 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 376337

Odpowiedzi 861

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam łuku ani kuszy ;/ Wyjść ze światyni nie mogę, co teraz?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Sepultura

Sepultura

Użytkownicy
Apocalypse Rider
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Apocalypse Rider
Nie wiem, czy drzwi powinny być zamknięte czy to bug, bo ja miałem ze sobą kusze. Jeśli jest tak, jak mówisz, to chyba zostało wczytanie jakiegoś wcześniejszego sejwa i wejście do świątyni z kuszą/łukiem. Oczywiście, jeśli masz takiego sejwa :)

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak otworzyć drzwi w grobowcu do którego idę z francisem?Pokonałem szkielety i cały czas coś mnie rani.Jaka jest kombinacja dźwigni?

Sepultura

Sepultura

Użytkownicy
Apocalypse Rider
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Apocalypse Rider
W tym pomieszczeniu masz z lewej strony łańcuch, który otwiera drzwi do następnej komnaty.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ok ale po co są te dźwignie?Spostrzegłem później że łańcuchem mogę otworzyć drogę.
Dlaczego po przybyciu do Tarsa po kilku dniach nieobecności coś tam mówi i już mi zadań nie daje????
Nie dał mi ani zadania z pełzaczami,zbiegiem,niewolnikami,Tajemnicza jaskinią i odziałem paladynów.
Zabiłem jedynie cieniostwora i przyniosłem mięso dodam że ukończyłem wszystkie zadania u piratów poza tym związanym z tarsem
dodatkowo to samo u łowców jedynie do nich nie dołączyłem.
Tarsa pokonuje bez problemu ale nie mogę go położyć gdyż moja postać natychmiastowo go zabija???Czy to tak ma być??

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
gdzie sa te zjebane harpie ?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
W forcie a moze to zamek znajduje sie kolo drogi do piratow lub mysliwych najoplacalnieh sie tsm dostac od strony tej drogi co ci opisalem- nie dostaniesz minusa do statsow

edit
polecam sie na przyszlosc

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: gandalfgandalf
W forcie a moze to zamek znajduje sie kolo drogi do piratow lub mysliwych najoplacalnieh sie tsm dostac od strony tej drogi co ci opisalem- nie dostaniesz minusa do statsow
dzieki :D 

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wie ktoś o co tu chodzi??
Zrobiłem wszystkie zadania u myśliwych,piratów,paladynów i orków.
Zostało mi tylko pójście z magarem do obozu piratów,
gdy myśliwi wszystkich zabiją u Doriana jest tylko opcja dialogowa po co to zrobiliście czy coś takiego.
Następnie nic się nie dzieje,gdy pójdę do paladynów i dadzą mi misję związaną z listem
Dorian nadal będzie u piratów i każe mi zdobyć zaufanie,tymczasem ja wykonałem już wszystkie zadanie dla nich.

2-Jak zdobyć kamień żywiołu czy coś takiego z tej twierdzy byłem tam i przeszukałem cały pierwszy budynek oraz ten z kobietą.
Udało mi się wykonać dobrze jej polecenie tymczasem budynek między tymi dwoma z wielkim pentagramem
stoi cały czas zamknięty???

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
2. Zabij ta babe
1. To bug dosyc popularny

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie mogę zranić jej,jeśli się da to jak?
Jak poradzić sobie z tym bugiem z zadaniem u Doriana??

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: xendix
Nie mogę zranić jej,jeśli się da to jak?
Jak poradzić sobie z tym bugiem z zadaniem u Doriana??
nie poradzisz, mam to samo :E

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czyli 26 godzin wzięło w pizdu.
Chciałem przejść Dark Sagę bez bugów a tu przykra niespodzianka.
Cóż bywa mam nadzieję że twórcy polonizacji wypuszczą jakąś łatkę poprawiającą stan rzeczy.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Magic Team szykuje ostatnia finalna łatke, napisałem to Taysona, zeby napisał o tym bugu z piratami ;E

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Czyli 26 godzin wzięło w pizdu.
Właśnie dlatego trzeba grać na dużej ilości save'ów. Ja np. robiłem w taki sposób, że w każdej chwili mogłem się cofnąć o kilka minut, o ok. godzinę grania, o parę (2-4) godzin grania, oraz do każdego ważnego punktu ("przed wyjściem z kopalni", "przed trafieniem do obozu XXX", etc.) - dlatego mogłem grać komfortowo i bez obaw, że "tyle godzin weźmie w pi*du".

Cóż bywa mam nadzieję że twórcy polonizacji wypuszczą jakąś łatkę poprawiającą stan rzeczy.
Twórcy polonizacji nawet palcem nie kiwną, by "wypuścić łatkę poprawiającą stan rzeczy", poprawiającą jakiekolwiek błędy NIE wynikające ze spolszczenia.
Co najwyżej - po wyjściu kolejnej łatki od Magic-Team - zrobimy jej rewizję pod kątem polonizacji i wypuścimy odpowiednią wersję PL.

A skoro już o patchu mowa - to Magic-Team aktualnie szykuje finalną wersję. 
Dodam, że jej stworzenie potrwa dość długo, gdyż przenosi ona TDS z bibliotek Exta na Ikarusa. 
Oprócz tego trzeba będzie zaczynać grę od nowa.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Thx za odzew ale ja grę zapisuje na 4 różnych miejscach a żeby uniknąć tego bugu bym musiał cofnąć się około 10-15 godz do tyłu......

gorni123

gorni123

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z następującymi zadaniami.
1. Szpieg orków.
    Według poradnika powinienem porozmawiać ze wszystkimi imiennymi niewolnikami i potem iść na arene gdzie rumar pownien sam rozpocząć dialog. Otóż rozmawiałem z każdym niewolnikiem w tym z Rymarem tylko że on nie rozpoczął sam dialogu. Zadanie zatrzymuje się w miejscu i nic nie moge zrobić  - żaden npc nie ma opcji dialogowej dla tego zadania.

2.Szacunek orków.
   Po skończeniu wszystkich poleceń Flinta i gdy już miałem się dostać na drugi poziom kopalni flint odchodzi sam a mi w zadaniu pisze jedynie że Flint mnie oszukał i że jeszcze kiedyś go dorwe. Zostaje na 1 poziomie kopalnie bez żadnego zadania. (fakt że robiłem to zadanie przed ukończeniem "szpieg orków" ale to dla tego że tego zadanie nie mogłem zrobić). A według poradnika powinniśmy zostać razem przeniesieni na 2 poziom.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
2. Nie pamiętam dokładnie, ale tak miało być. Na 2 poziom można się dostać zanosząc kilofy do kowala czy tam surowce. (zadanie związane z Wispem).

1.Bug. Save przed rozpoczęciem tej misji, albo nie rozmawiałeś z wszystkimi. Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z Draxem i tym kopaczem co stoi przed jego jaskinią.

Gormak

Gormak

Użytkownicy
posty52
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam problem, mianowicie rozmawiam o wszystkim z kapitanem i nie aktywuje mi się zadanie ,,Zaginiony żeglarz", musze jeszcze do kogoś iść czy co mam zrobić? Z Karlo nie mam żadnego dialogu o alchemiku.

Quadrak

Quadrak

Użytkownicy
posty12
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem jak rozpocząć III rozdział.Otóż paladyni są gotowi do ataku na obóz orków,lecz pragną bym udał się do myśliwych żeby przekazać wiadomość.Wykonałem WSZYSTKIE zadania u myśliwych,lecz Dorian twierdzi,że nie może mi zaufać i w tym tkwi problem.Wie ktoś może jak można na to poradzić? Czy to jest jakiś bug?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry