Problemy z zadaniami 376165 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 376165

Odpowiedzi 861

Khazsharr

Khazsharr

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem buga i przejście od początku gry było zawalone a ja się dostałem do obozu piratów przez wodospad więc jak według Alego się ono później zawaliło
to tak na prawdę się odblokowało. (skopiowałem z czyjeś nieogarniętej wypowiedzi) Tak czy owak to w jaki sposób mam teraz oczyścic przejście skoro posiadam jedynie jedną kulę, a 2 pozostałe zniknęły? : c

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Cytat: bfkod
Jaka jest kolejność przycisków do orkowego magazynu artefaktów?

Wciskam tak:
Lewa czaszka
Prawa czaszka
Lewy niebieski
Lewy biały
Prawy biały
Lewy czerwony
Prawy czerwony
Prawy fioletowy

Wrota się nie otwierają.Co jakiś czas tylko zjeżdża ta klatka ze szkieletem - to jest znak że popełniam błąd w kombinacji? Próbowałem już kilkanaście razy, czasami znika fioletowy przycisk i nie mogę dokończyć kombinacji. Kompletnie tego nie rozumiem.
Z tego co pamietam to w poradniku Warda bylo wyjasnione i wszystko bylo w porzadku jak robilem z jego wskazowek

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jebac poradniki warda, jest to opisane na stronie TDS. Przed tymi kolorowymi czaszkami musisz jeszcze wcisnac jakis inny przycisk, jest opisane w solucji na TDSPL

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Khazsharr

Khazsharr

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem buga i przejście od początku gry było zawalone a ja się dostałem do obozu piratów przez wodospad więc jak według Alego się ono później
zawaliło
to tak na prawdę się odblokowało. (skopiowałem z czyjeś nieogarniętej wypowiedzi) Tak czy owak to w jaki sposób mam teraz
oczyścic przejście prowadzące od orków do piratów skoro posiadam jedynie jedną kulę, a 2 pozostałe
zniknęły? : c

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ja za drugim razem jak nie mogłem przejść z orkiem to przez wodospad, pomagam piratom z wilkami i już. Jak ich zagadam to przejście się naprawi. Jak zrobisz zadanie z kulami to od nowa się zawali. Wiec im nic nie przynoś.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak odciągnąć ochroniarza ash-kora ? bo nie mam żadnej opcji dialogowej ?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Improwizuj......   Ja go strzeliłem z kuszy (tylko raz) to dzięki bugowi pobiegł za mną tylko on. Odciągnąłem go dość daleko zabrałem co trzeba. Jak wróci zbyt szybko a masz potrzebne rzeczy to zwyczajnie zwiewaj i nie daj się uderzyć, bo wszyscy się na ciebie rzucą !

Sepultura

Sepultura

Użytkownicy
Apocalypse Rider
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Apocalypse Rider
Mam takie zmartwienie. W tej chwili znajduję się w drugim rozdziale gry, chcę rozwinąć siłę. Problem polega na tym, że nie mogę tego zrobić, gdyż zarówno Tiks, jak i Rumar za naukę siły żądają bryłek rudy. Tej z kolei nie mogę zdobyć, bo gdy podchodzę do złoża i próbuję kopać to wyskakuje napis 'Nie muszę już tego robić'. Wiem, że po wygranej na arenie orków jeden z orków uczy siły, ale mam za mało siły (42), żeby w ogóle myśleć o tym zadaniu. Jeśli ktoś byłby łaskaw pomóc, jak wybrnąć z tego.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stary.... Ja dopiero w 3-4 rozdziale zacząłem expić postać, bo wszystkie było za silne (trudny poziom). Najszybciej w obozie piratów się nauczysz wielu rzeczy. Grasz bronią jednoręczną ? Jak tak to koniecznie tarcze weź.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
to tam jest 4 rozdział ?

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
mam problem z wykopaniem amuletu Ricka mam tą mapę i kopie w tym miejscu gdzie są te czaszki i nic...

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Up czyli na pewno kopiesz w złym miejscu. Up2 Tak tam są 4 rozdziały.

Sepultura

Sepultura

Użytkownicy
Apocalypse Rider
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Apocalypse Rider
Dzięki Przemku za odp, ale FAQ bardziej pomógł  ;D pokombinowałem z oddawaniem many Beliarowi za kasę, za którą potem kupiłem kilka itemów i rozwinąłem siłę u Innosa. W między czasie wpadło kilka tabliczek i napój od Ostwalda za zabicie królowej zrobił swoje, więc jest moc :)

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ktoś zna kod na odblokowanie przejścia w zadaniu nowi niewolnicy zawala się tunel próbowałem kody z zadania z kryptą w obozie paladynów ale nie działa

vMrKaV

vMrKaV

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

vMrKaV

Problemy z zadaniami
#314 2013-11-12, 17:45(Ostatnia zmiana: 2014-01-18, 14:29)
.

Sepultura

Sepultura

Użytkownicy
Apocalypse Rider
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Apocalypse Rider
Mam problem z jedną misją. Przy zadaniu z oczyszczaniem kapliczek Innosa, przy oczyszczaniu przedostatniej Czarny Mag rzucił na postać klątwę. Vivian podał skład eliksiru, który ma ją zdjąć. W składzie są 3 czarne perły. Dwie mam (ze skały obok obozu piratów i ze statku widmo), trzeciej, która leży na dnie morza obok molo u piratów nie mogę podnieść, pomimo, że napływałem na nią chyba ze 100 razy. Czy to jest jakiś bug, czy jakoś można sobie z tym poradzić, lub może są jeszcze gdzieś indziej jakieś czarne perły?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mozesz kupic u Gerarda, tego nekromanty. Gdzies są jeszcze, ale juz nie pamietam gdzie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
W kopalni była też jedna, albo w magazynie orków, albo w pomieszczeniu przetapiania rudy.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem, otóż poszedłem z Gregiem, w Obozie Paladynów, do tej światyni której On pilnuje. Udało mi się otworzyć do drugiej komnaty przejście, lecz nie wiem jak dalej. 
Proszę o pomoc :)

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Sepultura

Sepultura

Użytkownicy
Apocalypse Rider
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Apocalypse Rider
W drugiej komnacie, zaraz przy wejściu z lewej strony masz przycisk, który uruchamiasz strzałem z kuszy/łuku. Jeśli dobrze pamiętam, to tak właśnie jest.

0 użytkowników
Do góry