Problemy z zadaniami 333650 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 333650

Odpowiedzi 861

Artus

Artus

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak otworzyć ten cholerny skarbiec orków w ich obozie? Próbowałem już różnych kombinacji, włącznie z tą z solucji, ale dalej nie chce się otworzyć. 5 tabliczek zebrałem.

Edit: Dobra, wybaczcie. Zacząłem przeglądać temat od pierwszej strony, a teraz widzę, że na ostatnich jest poruszana ta kwestia.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd mam wziąć wino dla Wispa? Według solucji powinno być na platformie obok Sama, ale nic tam nie ma. Próbowałem ściągnąć jakieś telekinezą z wież orków, ale nie da rady przez klątwę.

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
O ile dobrze pamiętam to było w domu któregoś dowódcy na górze, obok kowala. (górne piętro).

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Albo zwyczajnie powalcz na arenie. Będzie chyba jako nagroda za drugą walkę, która razem z pierwszą jest banalna.

Angaranion

Angaranion

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te misję zostaw sobie do momentu gdy będziesz wchodził na górny poziom. Wino leży w jednej z chat. 

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Witam mam problem z zadaniem "Zemsta Karakasha", Gdzie jest skrzynia Midara?

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wyjscie z obozu od strony swiatyni czaszki, po prawo zanim wyjdziesz masz kilka chatek z orkami. Za ktoras z nich.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozmawiałem z Gromem w obozie paladynów o oczyszczeniu świątyni, ale mam dwa problemy: Po pierwsze, mimo tego, że otwierają się drzwi do świątyni i Grom za mną idzie, nie pojawia mi się w dzienniku wpis o tym zadaniu, po drugie, przy drugich drzwiach używam kuszy na przycisku na ścianie, ale otwierają się tylko wewnętrzne wrota, od strażnika dzieli mnie jeszcze jedna ściana, jak ją otworzyć? Może wziąłem się za to za wcześnie?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam trafić do jaskini z magicznym mieczem potrzebnym do zadania "Polowanie na trolla"? Oglądałem Let's play Warda i teleportuje się on tam naciskając przyciski na kolumnach w jaskini koło niewolnika Ricka, naciskam je w takiej samej kolejności, ale nic się nie dzieje, Mroczny Ołtarz mam już otwarty, jak na filmiku Warda. 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Żeby sie tam tepnac to musisz źle wcisnac przyciski. Jeżeli jest juz otwarty to nic nie zrobisz. Ale mozna sie tam dostać przez przejscie w jaskini z rzeczami Francisa.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, już zdobyłem ten mieczyk. Co z moim problemem ze świątynią w obozie paladynów? Jakieś pomysły?

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie wiem dokładnie o którą ci chodzi, ale gracze mają najczęściej problem z tą, co trzeba po prostu na nią kliknąć i kilofem ją rozwalić.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja też miałem z tym problem, bo jak się podchodzi do tej ściany to nic się nie wyświetla, a wystarczy podejść do niej jak najbliżej oraz nacisnąć lewy przycisk myszy i automatycznie bohater rozwali ją kilofem.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z przekazaniem Dorianowi wiadomości od paladynów, zrobiłem u Ferokijczyków wszystkie zadania, ale stwierdził, że jeszcze mi nie ufa. Przejrzałem listę zadań w solucji, powinien on już zaproponować mi dołączenie do ich obozu, ale nic takiego nie nastąpiło.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Biłeś się z jednym z ferokijczyków ? To też jest zadanie. On coś mówi że to walka na śmierć i życie ale to nieprawda.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, to załatwiło sprawę :) Mam problem w opuszczonym forcie, nie mogę otworzyć kraty w drugim budynku. Pierwszą otworzyłem tą magiczną kulą uruchamianą w wieży ze zjeżdżającym na naszą głowę kamieniem, ale jak zmusić ją, by poleciała dalej? Kula albo wraca na swoje miejsce w wieży, albo nic się nie dzieje.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdź solucję na forum dark saga pl albo lets playa.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy

HellVard

Problemy z zadaniami
#777 2015-11-07, 12:41(Ostatnia zmiana: 2015-11-07, 13:08)
W solucji nie ma zadania powiązanego z tym miejscem poza zdobyciem kamienia żywiołów, który już mam. Oglądałem lets playa Warda, ale nie ma momentu otwierania tych budynków, ma już tę kratę otwartą ;(

I jeszcze jedna sprawa, mam problem z Tarakiem, chyba widział, jak kradłem amulet Tarsa i teraz rzuca się na mnie, gdy koło niego przechodzę. Mogę go po prostu omijać, ale chciałem kupić u niego jeszcze jeden artefakt. Próbowałem rzucić na niego czar niepamięć, wyprowadziłem go z obozu i pobiłem, jeszcze raz rzuciłem niepamięć i nic, nie mogę z nim pogadać.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak otworzyć skarbiec orków? Podana w solucji kombinacja nie działa.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki, to załatwiło sprawę :) Mam problem w opuszczonym forcie, nie mogę otworzyć kraty w drugim budynku. Pierwszą otworzyłem tą magiczną kulą uruchamianą w wieży ze zjeżdżającym na naszą głowę kamieniem, ale jak zmusić ją, by poleciała dalej? Kula albo wraca na swoje miejsce w wieży, albo nic się nie dzieje.

Strzel w nią z łuku.

I jeszcze jedna sprawa, mam problem z Tarakiem, chyba widział, jak kradłem amulet Tarsa i teraz rzuca się na mnie, gdy koło niego przechodzę. Mogę go po prostu omijać, ale chciałem kupić u niego jeszcze jeden artefakt. Próbowałem rzucić na niego czar niepamięć, wyprowadziłem go z obozu i pobiłem, jeszcze raz rzuciłem niepamięć i nic, nie mogę z nim pogadać.

Tarak atakuje nas, jak mamy w ekwipunku tarczę.

Jak otworzyć skarbiec orków? Podana w solucji kombinacja nie działa.

Da się go otworzyć tylko kodem: ztrigger SEKRET_SHAMAN_OPEN

0 użytkowników
Do góry