Jakość filmów na YouTube 3703 9

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 25.03.2013 roku

Wyświetleń 3703

Odpowiedzi 9

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Siema
Od jakiegoś czasu(od dość dawna) filmy na YT otwierają mi się w najniższej jakości - 240p, czasem w - 360p. Chciałbym aby otwierały się w jakości - 360p. Jest możliwość aby z takową wartością automatycznie się otwierały?

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty640
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

Jakość filmów na YouTube
#1 2013-03-25, 16:46(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 16:46)
Masz słabego net'a i YT wybiera ci taka jakość jaką uważa za stosowną :D

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Wiem :D  Ale powinna być takowa możliwości jeśli chodzi o tą jakość. Niektóre filmy w 360p ładują się trochę wolniej, ale np. muzyka(ciągłe ustawianie się 240p przy kawałkach będących w playliście) , nie przesadzajmy. Dlatego pytam o taką możliwość.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Wiem :D  Ale powinna być takowa możliwości jeśli chodzi o tą jakość. Niektóre filmy w 360p ładują się trochę wolniej, ale np. muzyka(ciągłe ustawianie się 240p przy kawałkach będących w playliście) , nie przesadzajmy. Dlatego pytam o taką możliwość.
zalatw lepszego neta i koniec problemu

gothic1210
  • Gość
W ustawieniach konta masz Odtwarzanie. Sprawdź czy nie masz zaznaczone [ramka]Mam wolne łącze. Nigdy nie odtwarzaj filmów w wysokiej jakości[/ramka]. Druga opcja to: [ramka] Zawsze wybieraj jak najlepszą jakość na podstawie szybkości łącza i rozmiaru odtwarzacza[/ramka] więc jeżeli masz naprawdę cienkie łącze to chyba nic nie zdziałasz.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Mam 1mb/s z orange, wcześniej wszystko śmigało na 320 z automata. Wiem, że wszystko waży coraz więcej, ale jeśli chodzi np. o muzykę+obrazek to nie powinno mi się włączać w 240p. Zaraz zobaczę w tych opcjach.

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Z jakiem przeglądarki korzystasz? Do Google Chrome można zainstalować do tego celu rozszerzenie, w którym możesz wybrać różne opcje odnośnie YouTube - w tym jakość odtwarzanych filmów.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Używam chrome, jak nazywa sie ten dodatek?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nie wiem jak z jakością, ale mam coś na przyśpieszenie. Nie testowałem tego ale podobno wiele ludzią się podoba ten trick w cmd

http://www.wykop.pl/ramka/1457993/jak-sprawic-by-youtube-i-twitch-tv-szybko-wczytywal-filmy/

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Rozszerzenie nazywa się YouTube Options.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry