OTO ZIEMIA 299582 989

O temacie

Autor Smolo

Zaczęty 19.03.2013 roku

Wyświetleń 299582

Odpowiedzi 989

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
http://m.cda.pl/video/13930547e

Ale patologia w tym Meksyku,  o_0

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
tak się dzieje wszędzie.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
tak się dzieje wszędzie.
Nie widziałem żeby w Polsce takie rzeczy się działy ale może chadzam do nieodpowiednich sklepów  :F

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
https://www.youtube.com/watch?v=zGv4yoob79M

to dobrze o tobie świadczy że nie widziałeś takich rzeczy na żywo xD

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
tak się dzieje wszędzie.
Ale nie wszędzie zapierdzielają telewizory i inny sprzęt kradnąc go :F

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
czy ja wiem, może to trochę bardziej wyrafinowane ale w zasadzie efekt ten sam. lidl dał się wychujać kreatywnym rodakom.
http://www.rp.pl/Handel/161109257-Promocja-ktora-stala-sie-koszmarem-Lidla.html

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
czy ja wiem, może to trochę bardziej wyrafinowane ale w zasadzie efekt ten sam. lidl dał się wychujać kreatywnym rodakom.
http://www.rp.pl/Handel/161109257-Promocja-ktora-stala-sie-koszmarem-Lidla.html
Co tu mogę powiedzieć
To się nazywa kreatywne myślenie  :lol:
Jedna osoba kupuje trzy plazmy XD

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
tak się dzieje wszędzie.
U nas tylko sędziowie kradną w sklepach. xD

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.radiozet.pl/Nauka-i-Technologia/Technologia/Tajny-statek-kosmiczny-armii-USA-wrocil-po-2-latach-na-orbicie

Można sobie wyszukać sporo ciekawostek też na innych portalach.

http://tech.wp.pl/w-chinach-powstaje-miasto-przyszlosci-zaplacisz-w-nim-twarza-6047257823986817a

Jeszcze ten temat jako ciekawostka. Widziałem materiał dziennikarski. Najciekawsze było otwieranie osiedli za pomocą skanu siatkówki mieszkańca i wszędobylskie kamery. Oglądałem to w jakimś filmie o utopijnej przyszłości i źle się to tam skończyło...

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
https://www.youtube.com/watch?v=DjGHAGvPd-k

Tyle w temacie koranu i islamu :ok:

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=DjGHAGvPd-k

Tyle w temacie koranu i islamu :ok:
Islam to jedna z bardziej skurwionych religii
Jeśli miałbym wyznawać jakąś religię to byłbym rodzimowiercą  :D

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Z tego co widać na tym filmiku, to raczej nie za bardzo zaorane, jakiś pseduoznawca koranu. W dalszym ciągu tego nie rozumiem, wyciąganie jakiś cytatów (z których pewnie spora część i tak jest po przekręcana), żeby kogoś obrazić. Dziewczyna sama powiedziała, że radykalni islamiści spłoną w piekle czy coś tam, więc nie wiem o co chodzi.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z tego co widać na tym filmiku, to raczej nie za bardzo zaorane, jakiś pseduoznawca koranu. W dalszym ciągu tego nie rozumiem, wyciąganie jakiś cytatów (z których pewnie spora część i tak jest po przekręcana), żeby kogoś obrazić. Dziewczyna sama powiedziała, że radykalni islamiści spłoną w piekle czy coś tam, więc nie wiem o co chodzi.
Jeśli kobieta wcale się nie zakrywa to jest hipokrytką a nie muzułmanką,taka prawda.
Poza tym ta dyskusja raczej obnażyła jej brak znajomości własnej religii.
Może i istnieje jakiś przekład koranu w którym połowa księgi stanowiąca o pedofilii,gwałtach i mordowaniu jest wycięta ale jeśli taki przekład istnieje to czytują go bardzo nieliczni,zwyczajny koran traktuje o poddaństwie kobiet względem mężczyzn(jak na ironię to mężczyźni są bardziej wrodzy względem islamu a mieli by uprzywilejowaną pozycję gdyby przyjęli Islam ale niestety debilizm dotyka wszystkich i wiele przedstawicielek płci pięknej zdaje się nie widzieć zagrożeń które dzisiaj istnieją)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

OTO ZIEMIA
#873 2017-05-27, 19:22(Ostatnia zmiana: 2017-05-27, 19:36)
Sęk w tym że cały koran jest przesiąknięty nienawiścią do innych religi niż oni sami, i zboczeniami. Pisanie radykalny islam to jest dla mnie bardzo zabawne, gdyż czy w religii chodzi o to aby sobie wybierać co się nam podoba a co nie? No kurwa nie

My mamy 10 przykazań, a islamiści koran.  Tyle w temacie
W dalszym ciągu tego nie rozumiem, wyciąganie jakiś cytatów (z których pewnie spora część i tak jest po przekręcana),
Ty sobie żartujesz? On tam cytuje dokładnie co jest w koranie napisane, nad czym niby powinno się oceniać religię jak nie nad koranem, który jest podstawą tej religii  :pokerface:

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mac Dun powtórka z rozrywki. Nie grałem, ale mogę mówić jaka jest gra, nie czytałem więc mogę mówić co tam jest napisane. Czyli ty nie jesz krewetek albo mięsa w piątek? Nie dotykasz kobiety pod czas okresu (chociaż to raczej nie do ciebie)?
Biblia i Koran powstały jakiś czas temu i wiele rzeczy w nich zawartych nijak się ma do rzeczywistości. Już sam fakt, że siejesz obłudę na temat czegoś czego nie znasz jest zaprzeczeniem podstawowych praw chrześcijaństwa, ale tobie to nie przeszkadza.

Tutaj cytat spod filmiku, który jest w miarę merytoryczny:
Spoiler
Co za bzdura i proba ataku na NORMALNYCH LUDZI. Rownie dobrze mozna wyciagnac stary testament i atakowac wszystkich chrzescijan za wszystko co w nim zapisane i mowic "przeciez to wasza religia, Wasz Bog" Owszem roznica miedzy wyznawcami Mohameta i Jezusa jest taka ze w DZISIEJSZYCH czasach nikt nie zabija w imie Chrystusa, ale to nie znaczy ze wszyscy muzulmanie to terrorysci i mozna urzadzac takie gowniane happeningi i mieszac ludzi z gownem. 95% katolikow nie zdaje sobie nawet sprawy jakie "cuda" wypisane sa w starym testamencie i atakowanie niewinnych ludzi tylko ze wzgledu na to co napisane jest czy to w Koranie czy w Starym testamencie jest kompletna glupota i idiotyzmem. Woda na mlyn dla ludzi ktorzy wylaczyli wlasne myslenie a atakowanie wszystkich muzulmanow i utozsamianie dziesiatki milionow ludzi z terrorystami jest rowniez grzechem i brakiem poszanowania innych ludzi. Proponuje urzadzic podobny happening i mowic przechodniom ze nie sa chrzescijanami bo sie masturbuja, badz uprawiaja seks przed malzenstwem. Zarowno koran jak i biblie nalezy interpretowac, nikt z katolikow nie mysli o biczowaniu niewiernej kobiety, badz odcinaniu rak zlodziejowi. Juz wspomnialem roznica jest taka ze w dzisiejszych czasach nie mamy ekstremistow katolickich i kolejnych wypraw krzyzowych, ale nie daje nikomu to prawa do atakowania niewinnych ludzi i ich religii. Bez odbioru.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mac Dun powtórka z rozrywki. Nie grałem, ale mogę mówić jaka jest gra, nie czytałem więc mogę mówić co tam jest napisane. Czyli ty nie jesz krewetek albo mięsa w piątek? Nie dotykasz kobiety pod czas okresu (chociaż to raczej nie do ciebie)?
Biblia i Koran powstały jakiś czas temu i wiele rzeczy w nich zawartych nijak się ma do rzeczywistości. Już sam fakt, że siejesz obłudę na temat czegoś czego nie znasz jest zaprzeczeniem podstawowych praw chrześcijaństwa, ale tobie to nie przeszkadza.

Spoiler
Co za bzdura i proba ataku na NORMALNYCH LUDZI. Rownie dobrze mozna wyciagnac stary testament i atakowac wszystkich chrzescijan za wszystko co w nim zapisane i mowic "przeciez to wasza religia, Wasz Bog" Owszem roznica miedzy wyznawcami Mohameta i Jezusa jest taka ze w DZISIEJSZYCH czasach nikt nie zabija w imie Chrystusa, ale to nie znaczy ze wszyscy muzulmanie to terrorysci i mozna urzadzac takie gowniane happeningi i mieszac ludzi z gownem. 95% katolikow nie zdaje sobie nawet sprawy jakie "cuda" wypisane sa w starym testamencie i atakowanie niewinnych ludzi tylko ze wzgledu na to co napisane jest czy to w Koranie czy w Starym testamencie jest kompletna glupota i idiotyzmem. Woda na mlyn dla ludzi ktorzy wylaczyli wlasne myslenie a atakowanie wszystkich muzulmanow i utozsamianie dziesiatki milionow ludzi z terrorystami jest rowniez grzechem i brakiem poszanowania innych ludzi. Proponuje urzadzic podobny happening i mowic przechodniom ze nie sa chrzescijanami bo sie masturbuja, badz uprawiaja seks przed malzenstwem. Zarowno koran jak i biblie nalezy interpretowac, nikt z katolikow nie mysli o biczowaniu niewiernej kobiety, badz odcinaniu rak zlodziejowi. Juz wspomnialem roznica jest taka ze w dzisiejszych czasach nie mamy ekstremistow katolickich i kolejnych wypraw krzyzowych, ale nie daje nikomu to prawa do atakowania niewinnych ludzi i ich religii. Bez odbioru.
Zgadzam się z Mac Dunem
Poza tym widziałeś żeby ktoś poza Breivikiem krzycząć Deus vult mordował innowierców?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale ja czytałem kilka tekstów z koranu, i to potwierdzam

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Spoiler

Owszem, w Starym Testamencie są wzmianki o tym, aby karać niewiernych - ale jakoś katolicy innych nie zabijają.
Owszem, w Koranie jest napisane wprost o tym, aby zabijać niewiernych - i jakoś islamiści to robią z okrzykiem ,,allach akbar".

Fareus, jesteś inteligentny więc nie powinieneś nawet takich głupot udostepniać.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Fareus, jesteś inteligentny więc nie powinieneś nawet takich głupot udostepniać.
skala tego jak bardzo religia wypacza różne dziedziny życia jest szeroka. nawet jeżeli dzisiaj nie prowadzi do zabijania z jezusem na twarzy to przecież część twierdzi że świat ma 6000 lat! kobietom zabrania się pigułki dzień po i tak dalej.

po tym jak jakiś debil zabił w manczesterze ludzi, dzielne wojsko amerykańskie zabiło co najmniej 80 osób, w tym 33 dzieci, członków rodzin bojowników organizacji dżihadystycznej Państwo Islamskie. jedno i drugie jest tragiczne, jedno i drugie nie powinno mieć miejsca.
http://wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Syria.-80-czlonkow-rodzin-dzihadystow-zginelo-w-ataku-w-Syrii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
przecież część twierdzi że świat ma 6000 lat!

Marginalne, głupie przypadki.

kobietom zabrania się pigułki dzień po i tak dalej.

Nie, tego się nie zabrania, zabrania się za to finansowania tego z między innymi moich podatków z czego jestem bardzo zadowolony.

80 osób, w tym 33 dzieci, członków rodzin bojowników organizacji dżihadystycznej Państwo Islamskie

Sam sobie odpowiedziałeś - isis. Nieważne, że to dzieci, one już miały więcej krwii na rękach niż sam Breivik:

https://www.youtube.com/watch?v=0Wp5ocZExb8

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników
Do góry