Problem z meshami 1249 1

O temacie

Autor Tab

Zaczęty 11.02.2013 roku

Wyświetleń 1249

Odpowiedzi 1

Tab

Tab

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy

Tab

Problem z meshami
2013-02-11, 13:30(Ostatnia zmiana: 2013-02-11, 15:44)
Otóż z world of gothic ściągnąłem sobie pewną wyspę wkleiłem ją do work\data\meshes i w Spacerze wchodzę w ten sam folder, wybieram moją wyspę, naciskam otwórz, potem "Apply" i ta wyspa się nie pojawia.
Mógłby ktoś powiedzieć o co chodzi?

Aaa i jeszcze jedno robię tak samo tylko np. z jakąś tam łódką, też ściągniętą i ona się pojawia.

[mod=Adanos]Post poprawiony[/mod]

Jaeger

Jaeger

Użytkownicy
posty162
Propsy55
  • Użytkownicy
Otuż z world of gothic sciągnołem sobie pewną wyspęwklejiłem jądo work data meshes i w spacerze wchodzę w ten sam folder wybieram mojąwyspę naciskam otwóż i potem apple i ta wyspa sięnie pojawia.
Mógłby ktośpowiedziećo co chodzi?

Aaa i jeszcze jedno robię tak samo tylko np z jakąś tam łudką  tesz sićąginiętom i ona siępojawia.

Rozumiem dysleksję, ale z tyloma błędami nawet niepełnosprawne dziecko nie pisze.
Odpowiedź na twoje pytanie: wyspa jest najpewniej zbyt dużym obiektem aby go dodać do mapy.
Na to pytanie znalazłbyś odpowiedź gdybyś szukał, oszczędź nam bólu oczu i pisz posty tylko z pytaniami na które nie możesz znaleźć odpowiedzi na forum, a jak już masz pisać posty to zainstaluj sobie wtyczkę sprawdzającą błędy do przeglądarki.

3. Pamiętaj, kolorek, ranga i ilość postów na forum świadczy o długości penisa!

Towarzysz Karabynier

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry