Różne 180361 670

O temacie

Autor

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 180361

Odpowiedzi 670

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Różne
#160 2008-05-12, 02:02(Ostatnia zmiana: 2008-05-12, 02:03)
Bawiąc się gimpem zrobiłem takie cuś:
http://img156.imageshack.us/my.php?image=myownprisonvk0.jpg

Wiem wiem, lipa. Moim głównym celem było przedstawienie tej okładki pod wzór oryginalnego singla przedstawiającego jego egzystencje i ciężki charakter. Wiem nie wyszło mi najlepiej jednak z góry proszę o konstruktywną krytykę.

Oto link do singla promującego album:
http://pl.youtube.com/watch?v=hcBzn7oGBeU

bovver
  • Gość
No masz racje lipa :lol:  , nie no nie jest tak źle, jest ok co do kolorystyki, ale czcionka....to lekko przesadziłeś :D  .

A to moja praca przykładowa dla MoHeR'a oczywiście dla treningu, wybaczcie za słabą kompresję ;)  .
http://www.f4a.eu/uplGRA/12106215995550.jpg

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MWL

Różne
#163 2008-05-13, 19:53(Ostatnia zmiana: 2008-05-13, 19:54)
Nie przypadło mi to do gustu, może pobawisz się z tym co miałeś wcześniej i dasz na tekst gradient i odbicia??

Bovver, bardzo mi sie to podoba :D

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

bovver
  • Gość
logotyp dla AGAT (Amatorskiej Grupy Apple Toruń)
http://www.f4a.eu/index.php?p=573

Creenthe

Creenthe

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy

Creenthe

Różne
#165 2008-05-18, 20:03(Ostatnia zmiana: 2008-05-18, 21:40)
http://img138.imageshack.us/img138/5673/1505080004ta3.jpg
Obraz mojej siostry na aukcję charytatywną.Malowany,na zwykłej kartce A4,nie na płótnie(zazwyczaj właśnie na nim maluje).Malowała krótko,może godzinę albo mniej.
PS: zdjęcie jest słabe, bo robione aparatem w telefonie, jutro dodam zdjęcia cyfrówką  innych obrazów, jeśli siostra jakieś wygrzebie :P  
    Bovver,nawet niezłe,tylko to jabłko skądś znam :P
edit: zdjęcie z bliska,niestety też telefonem i rozmazane:/
http://img139.imageshack.us/img139/3338/1505080003jx8.jpg

Nie jestem ciekawy,jak wygląda niebo,pewnie nigdy tam nie dotrę...

Złote Wrota Team

bovver
  • Gość
http://img519.imageshack.us/img519/4771/agat1mu2.jpg ...

zostalem zlany wiec daje drugi raz -.-

PS : ładne , aczkolwiek na plotnie lepiej by to wygladalo... :(

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: bovver link=topic=19157.msg15537#msg15537 date=May 18 2008, 21:13\'
http://img519.imageshack.us/img519/4771/agat1mu2.jpg ...

PS : ładne , aczkolwiek na plotnie lepiej by to wygladalo... :(

bovver to jest już PRZEGIęCIE, jabłuszko to znaczek APPLE, jest to jeden z bardziej rozpoznawalnych znaków na świecie, wiem że lubisz #msgote author=bovver link=topic=19157.msg15537#msg15537 date=May 18 2008, 21:13\']http://img519.imageshack.us/img519/4771/agat1mu2.jpg ...

PS : ładne , aczkolwiek na plotnie lepiej by to wygladalo... :( [/quote]

bovver to jest już PRZEGIęCIE, jabłuszko to znaczek APPLE, jest to jeden z bardziej rozpoznawalnych znaków na świecie, wiem że lubisz wzorować się#msgote author=bovver link=topic=19157.msg15537#msg15537 date=May 18 2008, 21:13\']http://img519.imageshack.us/img519/4771/agat1mu2.jpg ...

bovver to jest już PRZEGIęCIE, jabłuszko to znaczek APPLE, jest to jeden z bardziej rozpoznawalnych znaków na świecie, wiem że lubisz  na czyiś pracach, ale teraz pobiłeś wszystkie #msgote author=bovver link=topic=19157.msg15537#msg15537 date=May 18 2008, 21:13\']http://img519.imageshack.us/img519/4771/agat1mu2.jpg ...

bovver to jest już PRZEGIęCIE, jabłuszko to znaczek APPLE, jest to jeden z bardziej rozpoznawalnych znaków na świecie, wiem że lubisz swoje#msgote author=bovver link=topic=19157.msg15537#msg15537 date=May 18 2008, 21:13\']http://img519.imageshack.us/img519/4771/agat1mu2.jpg ...

bovver to jest już PRZEGIęCIE, jabłuszko to znaczek APPLE, jest to jeden z bardziej rozpoznawalnych znaków na świecie, wiem że lubisz  prace(oczywiście głupotą)

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
cross - po co umieszczasz dzieła swojej siostry? Obrazek fajny.

bovver - nie mogę powiedzieć, że logo mi się nie podoba, ale nie mogę również napisać, że wywarło na mnie jakieś ogromne wrażenie. Dla mnie zbyt proste. Poza tym, tak jak powiedział Zdunek - lepiej nie używać czyichś znaków, bo można sobie narobić kłopotów. Poza tym w przypadku Apple jest tak, że jak wystuka się "apple" w google, to najpierw wyskakuje ta firma, a dopiero gdzieś dalej jest jako jabłko.

Zmień na gruszkę :( .

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Cytat: dekster17 link=topic=19157.msg15553#msg15553 date=May 18 2008, 21:57\'
Poza tym, tak jak powiedział Zdunek - lepiej nie używać czyichś znaków, bo można sobie narobić kłopotów.

Bovver nie używa czyiś znaków on podpierdala wszystko co się da(nawet nick :(  )
przykład
http://www.gotmodders.go.pl/
zobaczcie na grafikę :(  a potem na dole na stopkę żal.ru, nie mówiąc już że #msgote author=dekster17 link=topic=19157.msg15553#msg15553 date=May 18 2008, 21:57\']Poza tym, tak jak powiedział Zdunek - lepiej nie używać czyichś znaków, bo można sobie narobić kłopotów.[/quote]

Bovver nie używa czyiś znaków on podpierdala wszystko co się da(nawet nick :(  )
przykład
zobaczcie na grafikę :(  a potem na dole na stopkę żal.ru, nie mówiąc już że zdesignedował#msgote author=dekster17 link=topic=19157.msg15553#msg15553 date=May 18 2008, 21:57\']Poza tym, tak jak powiedział Zdunek - lepiej nie używać czyichś znaków, bo można sobie narobić kłopotów.[/quote]

przykład
zobaczcie na grafikę :(  a potem na dole na stopkę żal.ru, nie mówiąc już że  to w paincie :(
o pracach Thora na których Bovver się #msgote author=dekster17 link=topic=19157.msg15553#msg15553 date=May 18 2008, 21:57\']Poza tym, tak jak powiedział Zdunek - lepiej nie używać czyichś znaków, bo można sobie narobić kłopotów.[/quote]

przykład
zobaczcie na grafikę :(  a potem na dole na stopkę żal.ru, nie mówiąc już że wzorował#msgote author=dekster17 link=topic=19157.msg15553#msg15553 date=May 18 2008, 21:57\']Poza tym, tak jak powiedział Zdunek - lepiej nie używać czyichś znaków, bo można sobie narobić kłopotów.[/quote]

przykład
zobaczcie na grafikę :(  a potem na dole na stopkę żal.ru, nie mówiąc już że

ziom

ziom

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Siemka jestem nowy i na forum i  w tematyce grafiki komputerowej :(  

Na pierwszy ruszt pójdzie moja jedna z pierwszych sygnaturek:

Proszę o wyrozumiałość bo jestem początkujący, proszę o porady!Aha jak coś robiłem to w gimpie!!

Za jakiś czas dorzucę jeszcze kilka rzeczy:D

Creenthe

Creenthe

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Cytat: dekster17 link=topic=19157.msg15553#msg15553 date=May 18 2008, 21:57\'
cross - po co umieszczasz dzieła swojej siostry? Obrazek fajny.
Bo chciała poznać Waszą opinię na temat jej obrazów,przecież nie będzie robiła nowego konta,żeby pokazać kilka pracek  :(  

Ziom witaj na naszym forum !
A co do sygnaturki to tło niezbyt ciekawe :(  Czytaj tutki i zmniejsz krycie tych kwiatków.

Nie jestem ciekawy,jak wygląda niebo,pewnie nigdy tam nie dotrę...

Złote Wrota Team

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jakby moje siostry umiały malować, to też bym pokazywał ich prace. A co! :(
Obrazek bardzo ładny.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wszystko się zlewa w tej sygnie. Jeżeli pierwszy plan jest np. czerwony, to drugi ustaw na taki kolor, aby to nie wyglądało brzydko, ale żeby się odróżniało np. żółty.

bovver
  • Gość
bovver to jest już PRZEGIęCIE, jabłuszko to znaczek APPLE, jest to jeden z bardziej rozpoznawalnych znaków na świecie, wiem że lubisz 'wzorować się' na czyiś pracach, ale teraz pobiłeś wszystkie 'swoje' prace(oczywiście głupotą)
A może co miałem dać co ?? jak się to tylko z tym wiąże, może gruszke ??
Sam klient zarządał jabłka z firmy Apple, to może miałem go przerobić ?? odgryske dać z innej strony, pobawić się sferyzwacją ?? pfff :(  ....

PS: Tylko chce dodać....jeśli się ma jakieś uwagi do mnie, to proszę pisać na gg ewentualnie na maila, bo to, że chcecie mi dogryźć to mam na to wyjebane, już raz z Thorem miałem przeżycia, i również wszystko zaczął podkreślać na forum, moim zdaniem prywatne sprawy  powinno się załatwiać na gg, tylko jestem ciekawy ile osób wie...:(  i zresztą gówno mnie to obchodzi, wytłumaczyłem się Thorowi a nie mam zamiaru tłumaczyć się reszcie mulcunów...

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Cytat: bovver link=topic=19157.msg15589#msg15589 date=May 19 2008, 17:20\'
A może co miałem dać co ?? jak się to tylko z tym wiąże, może gruszke ??
Sam klient zarządał jabłka z firmy Apple, to może miałem go przerobić ?? odgryske dać z innej strony, pobawić się sferyzwacją ?? pfff :(  ....

PS: Tylko chce dodać....jeśli się ma jakieś uwagi do mnie, to proszę pisać na gg ewentualnie na maila, bo to, że chcecie mi dogryźć to mam na to wyjebane, już raz z Thorem miałem przeżycia, i również wszystko zaczął podkreślać na forum, moim zdaniem prywatne sprawy  powinno się załatwiać na gg, tylko jestem ciekawy ile osób wie...:(  i zresztą gówno mnie to obchodzi, wytłumaczyłem się Thorowi a nie mam zamiaru tłumaczyć się reszcie mulcunów...
dodanie takiego loga to jest łamanie praw autorskich
nie mówiąc o tym że bez loga apple to ta praca wygląda zj... nie wygląda :(  a z logiem to nie ma tam za dużo Twojej pracy
i nie mów że klient zażądał loga giganta komputerowego, coś mi mówi że wpisałeś apple w Google i pierwsze co wyskoczyło to nadgryzione jabłuszko...

wzięcie tego loga to prawie to samo co podpisanie swojego programu firmą Microsoft(chociaż tu powodów do dumy by nie było)

ja nie rozumiem po co dajesz tu prace, jeśli masz chociaż trochę oleju w głowie(wszystko wskazuje że go niestety(?) nie posiadasz) to od razu byś wiedział że logo apple wzbudzi kontrowersje, doprowadzi do wyśmiania Ciebie i #msgote author=bovver link=topic=19157.msg15589#msg15589 date=May 19 2008, 17:20\']A może co miałem dać co ?? jak się to tylko z tym wiąże, może gruszke ??

PS: Tylko chce dodać....jeśli się ma jakieś uwagi do mnie, to proszę pisać na gg ewentualnie na maila, bo to, że chcecie mi dogryźć to mam na to wyjebane, już raz z Thorem miałem przeżycia, i również wszystko zaczął podkreślać na forum, moim zdaniem prywatne sprawy  powinno się załatwiać na gg, tylko jestem ciekawy ile osób wie...:(  i zresztą gówno mnie to obchodzi, wytłumaczyłem się Thorowi a nie mam zamiaru tłumaczyć się reszcie mulcunów...[/quote]
nie mówiąc o tym że bez loga apple to ta praca wygląda zj... nie wygląda :(  a z logiem to nie ma tam za dużo Twojej pracy
i nie mów że klient zażądał loga giganta komputerowego, coś mi mówi że wpisałeś apple w Google i pierwsze co wyskoczyło to nadgryzione jabłuszko...

wzięcie tego loga to prawie to samo co podpisanie swojego programu firmą Microsoft(chociaż tu powodów do dumy by nie było)

ja nie rozumiem po co dajesz tu prace, jeśli masz chociaż trochę oleju w głowie(wszystko wskazuje że go niestety(?) nie posiadasz) to od razu byś wiedział że logo apple wzbudzi kontrowersje, doprowadzi do wyśmiania Ciebie i Twoich#msgote author=bovver link=topic=19157.msg15589#msg15589 date=May 19 2008, 17:20\']A może co miałem dać co ?? jak się to tylko z tym wiąże, może gruszke ??

PS: Tylko chce dodać....jeśli się ma jakieś uwagi do mnie, to proszę pisać na gg ewentualnie na maila, bo to, że chcecie mi dogryźć to mam na to wyjebane, już raz z Thorem miałem przeżycia, i również wszystko zaczął podkreślać na forum, moim zdaniem prywatne sprawy  powinno się załatwiać na gg, tylko jestem ciekawy ile osób wie...:(  i zresztą gówno mnie to obchodzi, wytłumaczyłem się Thorowi a nie mam zamiaru tłumaczyć się reszcie mulcunów...[/quote]

ja nie rozumiem po co dajesz tu prace, jeśli masz chociaż trochę oleju w głowie(wszystko wskazuje że go niestety(?) nie posiadasz) to od razu byś wiedział że logo apple wzbudzi kontrowersje, doprowadzi do wyśmiania Ciebie i  projektów

a i nie będę pisał Ci na gg, dałeś na forum, to na forum to krytykuję a to że przy okazji zahaczam innych spraw z Twojej przeszłości #msgote author=bovver link=topic=19157.msg15589#msg15589 date=May 19 2008, 17:20\']A może co miałem dać co ?? jak się to tylko z tym wiąże, może gruszke ??

ja nie rozumiem po co dajesz tu prace, jeśli masz chociaż trochę oleju w głowie(wszystko wskazuje że go niestety(?) nie posiadasz) to od razu byś wiedział że logo apple wzbudzi kontrowersje, doprowadzi do wyśmiania Ciebie i grafika#msgote author=bovver link=topic=19157.msg15589#msg15589 date=May 19 2008, 17:20\']A może co miałem dać co ?? jak się to tylko z tym wiąże, może gruszke ??

ja nie rozumiem po co dajesz tu prace, jeśli masz chociaż trochę oleju w głowie(wszystko wskazuje że go niestety(?) nie posiadasz) to od razu byś wiedział że logo apple wzbudzi kontrowersje, doprowadzi do wyśmiania Ciebie i  to już inna bajka

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy
Bovver wiesz ze jakby jakis z dzialaczy zauwazył tą twoją prace o oskarżyłby cie o łamanie praw autorskich i bys mógł zapłacić taką grzywne, że bys przez 3 żywoty tego nie spłacił ?

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
no fajne ale na planete powinienes nalozyc teksture aby nie wygladalo tak gladko i jednollicie, szczegolnie na krawedziach. kolor flary moglby byc inny aby nie bylo tak monotonnie. dodaj do tego jeszcze jakies gwiazdy i inne obiekty.

i nie widze sensu w przesadnym podpisywaniu prac. tym bardziej prawie ze na srodku. nikt ci tego na pewno nie ukradnie.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy

krycha

Różne
#179 2008-05-21, 20:31(Ostatnia zmiana: 2008-05-21, 20:34)
Chociaż nieprawdziwe, to podoba mi się kolorystycznie. Zrób coś z tymi szarymi plamami na planecie, są zbyt jednakowe.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry