[G1] Długa Podróż do Domu/The Long Voyage Home PL 59696 96

O temacie

Autor Kyronus Blade

Zaczęty 31.01.2013 roku

Wyświetleń 59696

Odpowiedzi 96

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Ośmioletni seryjny zabójca psychopata - wybił całe miasto, bo nikt nie chciał się z nim bawić  :ok:

Adamm

Adamm

Użytkownicy
posty7
Propsy5
  • Użytkownicy
Ale wy zabawni jesteście aż zwymiotować ze śmiechu można

Fabularnie można to by było uzasadnić na wiele sposobów na przykład że dziecko bawiło się w pobliżu babiery i wpadło. Albo że wrzucili mu ojca i poszło za nim bo nie miało nikogo innego.

Zreszta mi chodziło o sam aspekt techniczny, użyli tego czy nie.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
:facepalm:  gosciu teraz dojebales do kotla. Takie 8 letnie dziecko bawiloby sie przy barierze. Taaak bo tam nikogo nie bylo. Z drugiej strony ojciec...

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Nie przesadzajmy. Kto będzie robił nowy model, aby dodać w Kolonii jedno dziecko?

PS: To jednak nie jest miejsce na tego typu dyskusje.

Adamm

Adamm

Użytkownicy
posty7
Propsy5
  • Użytkownicy
Model już jest koreczku. Kwestia czy go użyli. ALbo czy jest chociaż w plikach moda.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Powiem inaczej.. kurwa chcesz mec dzieci? Idz zagraj  w wiedzmina

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Może trochę za ostro, ale czy nie zauważyliście tego, że im więcej chce się do Gothica wcisnąć, tym bardziej cierpi na tym klimat gry? Dzieci można wcisnąć co najwyżej do Gothic 2, ale w G1 to nie bardzo. W końcu to survival, ludzie starają się jak mogą, aby przetrwać, a gdzie tu jeszcze wpychać dzieci?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
martwe dziecko? Zacznijmy, że gdyby autorzy chcieli to by dodali np. wpdadka Gomeza i jego służki(jak miała na imię nie pamiętam), albo zbliżenie bohaterki którego nie chce i wiadomo co, z tym, że dziwnie by wyglądało(rodzi po 9 dniach? xD), oraz pewnie panie kurw... feministki by się doczepiły. Ale za dużo roboty, bo jeszcze x lat na dorośnięcie dzieciaka, więc mija się z celem. Chociaż jakieś martwe dziecko dać gdzieś w jaskini które jedzą wilki? Why not

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Może trochę za ostro, ale czy nie zauważyliście tego, że im więcej chce się do Gothica wcisnąć, tym bardziej cierpi na tym klimat gry? Dzieci można wcisnąć co najwyżej do Gothic 2, ale w G1 to nie bardzo. W końcu to survival, ludzie starają się jak mogą, aby przetrwać, a gdzie tu jeszcze wpychać dzieci?
Dzieci w koloni karnej hahaha to by na pewno nie pasowało do gothica 1.

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
:facepalm:   O dzieciach w gothicu co wy tam pedofilami chcecie zostać może jeszcze niemowlaki tam wsadzić  ?

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skonczylem moda ale nie stety faktycznie nic nowego po za cyckami tam nie bylo :)

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Twoja stara

Twoja stara

Użytkownicy
posty52
Propsy16
  • Użytkownicy

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Szczerze mówiąc, to praktycznie nic. Nie polecam szczególnie tego moda, chyba ze ktoś chce przejść goticzka od nowa.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Inne tekstury (skały robią wrażenie), gra kobietą, nowe pancerze i animacje do głównej postaci, inny początek. To by było na tyle.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tekstury nie są takie ładne, spójrz np. na Obóz na Bagnie (i okolice), aż oczy bolą od tego widoku.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
No jest trochę tak kolorowo, ale przynajmniej zagospodarowano te puste tereny (np. plaża zamiast tej "pustyni). Poza tym, przecież nie wychwalam wszystkich tekstur, mówię tylko, że skały ładnie wyglądają, tak realistyczniej.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No to pisz ogólnie oraz nie opisuj jednej teksury bo robisz błedne wyobrażenie o modzie, to tak jakby wydali Czas Zapłaty i nie wspomnieli o tym, że jest to wersja beta.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
:facepalm:  Hę? O czym ty mówisz? Napisałem, że TEKSTURY SĄ INNE, A WYGLĄD SKAŁ ROBI WRAŻENIE. Wyrażam swoją opinię. Mogę napisać, że mod jest super, równie dobrze mogę napisać, że jest do dupy. Mogę opisać, co mi się spodobało, a co nie. I co, zabronisz mi? Nie sądzę. Jeśli coś ci się nie podoba w mojej wypowiedzi, to twój problem.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
:facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:          

Przykład

Inne tekstury (skały robią wrażenie + no i chuj z tego jak reszta jest za nieciekawa)

Wyszedł Czas Zapłaty ( ale jest zajebisty bla bla bla + nieuwzględnienie tego że jest to wesja beta )

Masz dziwny tok rozumowania... Albo jesteś idiotą

Albo

Jesteśmy zieloną wyspą - mówi premier

No i co mamy się z tego cieszyć ?  :lol2:  

Poprawna wersja (przykład)
Inne tekstury (skały robią wrażenie spośrod innych tekstur)

Inne tekstury (skały robią wrażenie )

Bo z tego można wnioskować że tekstury są dobre.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry