No siema. Kupiłem sobie kartę graficzną i chciałem pograć w tego słynnego obliviona. Mam oryginalną edycję GOTY, ale mój napęd DVD już dawno temu się zepsuł i jakoś nie miałem okazji kupić nowego. Pożyczałe od kuzyna który mieszka obok. Tak zrobiłem i tym razem. Problem w tym, że mój komputer zaczął mieć jakieś problemy z czytaniem DVD. Tylko raz udało mi się odpalić launcher, a i tak instalację coś przerwało. To samo z innymi dvd - zwykle ledwo dochodzi do autostartu. Z napędem jest wszystko ok, bo u kuzyna z tym napędem i z tej właśnie płyty udało się zainstalować. Próbowaliśmy:
-zrobić u niego obraz płyty w formacie .mdx daemonem, ale okazało się że jakiś securom go broni i wypjerdalać nie ma piracenia, tylko orygiinalna płyta w napęcie nie dla psa tes IV. Chciałem ominąć to programikiem YASU, z którym też miałem problemy, a jak w końcu zechciał się uruchomić to nie zadziała bo nie. Bo on nie widzi tu żadnych zabezpieczeń do omijania. debil.
-podobnie z kopiowaniem plików na pendrajwa, też securom
-przed chwilą próbowałem włożyć płytę do napędu i otworzyć skopiowany na pendrajwie setup, żeby securom sobie zobaczył że MAM oryginalną płytę, ale chuj oszustwo, myśli pół godziny po czym crashuje.
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Ściąganie pirata raczej nie wchodzi w grę. Przy radiówce na kartoflisku ściąganiu 5 gb to samobójstwo.
Pomoczy :C
[hide] nie, nie kupię nowego komputera, nie stać mnie [/hide]