Problem z Blenderem i małe pytanie 2590 4

O temacie

Autor

Zaczęty 27.01.2013 roku

Wyświetleń 2590

Odpowiedzi 4

sopel332

sopel332

Użytkownicy
posty1
ProfesjaReżyser
  • Zbanowany
Witam wszystkich. Uruchamiam blendera. Wszystko ładnie wgrałem tylko co widzę??!! Blender zawiesza się i wyłącza zaraz po uruchomieniu. Raz taki problem był, ale ja nie chcę reinstalować systemu bo np zapomni mi się hasło na skype lub gg. Co z tym zrobić? Jak na razie chcę użyć Unity3D do animacji. Chcę przejść z machinimy na anime gothicowe. Czyli odcinki będą animowane i montowane w sony vegas. Do żeczy. By stworzyć taki odcinek, otóż potrzebuję coś jakby model generatora lub wtyczki do Unity/Blendera, pozwalającego na wyciągnięcie modeli postaci takich jak bezi diego gorn milten czy lester. Jeśli ktoś mi pomoże, odwdzięczę się.

Pozdrawia serdecznie: Treckowiec

[mod=Bula]Nie reklamujemy w postach swoich kanałów na YT[/mod]

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kerrax sie to chyba zwie, poszukaj, chyba nawet na forum jest.

LeOn91

LeOn91

Użytkownicy
posty60
Propsy7
  • Użytkownicy
Raz taki problem był
Czekaj czekaj, raz Ci sie to zdarzyło i piszesz od razu posty na forum?

sopel332

sopel332

Użytkownicy
posty1
ProfesjaReżyser
  • Zbanowany
Nieeeee. Na innych forach szukałem no i też sam próbowałem rozwiązać problem. Miałem tak kilka razy a potem to samo znikło. Ten problem istnieje od miesiąca. A i jakie silniki graficzne polecacie do tworzenia gier 3d? bo szukam takiego z fajną grafiką, darmowego i nie tyle łatwy w obsłudze, co by miał podstawowe funkcje jak kontroler z trzeciej os. lub pierwszej os. Obecnie Przeglądam tematy z silnikami.

EDIT: Będę tworzył moda, który sprawdzi moje umiejętności podczas rekrutacji do SoulFire i jest mi to potrzebne. A i Kerrax nie jest do unity. Ja wiem że do blenderka jest kerrax ale mi chodzi o model 3d POSTACI. Czytajcie ze zrozumieniem. Bo to tu chyba obiło się o ścianę i błaga o pomstę do nieba. Wiem jak się importuje zbroje i proszę o informacje, mające na celu naprowadzić mnie na położenie MDS i 3ds z postaciami npc i besti z gothica. Koniecznie 1 lub 2NK. Pozdrawia: Treckowiec

LeOn91

LeOn91

Użytkownicy
posty60
Propsy7
  • Użytkownicy
Po pierwsze: Piszesz tak jakbyśmy mieli obowiązek Ci pomagać.
Po drugie: Prosisz o pomoc w kwestii grafiki 3d czy Gothica? Jeśli o gothica to spróbuj g2mdk,ale nie jestem pewien czy tym dało się eksportować modele,może wypowie sie ktoś obeznany.
Po trzecie: Nie wiem sam już czy masz problem z Blenderem,Gothicem czy po prostu szukasz silnika. W dziale z silnikami masz kilka wypisanych, ja moge dorzucić Barok,nie bawiłem sie tym za długo,ale wygląda przyjemnie i pewnie nie oferuje tyle co UDK,ale jest po Polsku i import modeli jest dobrze pomyślany(importujesz modele bezpośrednio z blendera) :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry