Przedmioty w świecie. 4398 9

O temacie

Autor heniu

Zaczęty 20.01.2013 roku

Wyświetleń 4398

Odpowiedzi 9

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
Cześć, jak zrobić by w świecie, przykładowo Khorinis nie było żadnych przedmiotów? Prócz usuwania ręcznie w spacerze. Rośliny, miecze, itp. Z góry dzięki za odpowiedź.

gmpa.com.pl

feodaron.pl

Pablo21293

Pablo21293

Użytkownicy
posty82
Propsy28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W menhes/level/newworld masz 3ds swiata w tym przypadku khorinis w spacerze skonwertuj je na zen i połacz wszystkie w jeden w ten sposób powinienes otrzymac czyste khorinic tylko to usunie wszystko miecze, ogniska, kowadła meble i waypointy chyba ze jest inny lepszy sposób?

ChetnikPL

ChetnikPL

Użytkownicy
posty86
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żadnych przedmiotów? Łatwizna, masz już nawet gotowca. Wystarczy że wejdziesz w Meshes/Level/Newworld i masz tam części całego Nowego Świata. Wybierz jaki chcesz, lub połącz wszystkie razem aby uzyskać cały Nowy Świat. Liczę na propsa  :ok:

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Żadnych przedmiotów? Łatwizna, masz już nawet gotowca. Wystarczy że wejdziesz w Meshes/Level/Newworld i masz tam części całego Nowego Świata. Wybierz jaki chcesz, lub połącz wszystkie razem aby uzyskać cały Nowy Świat. Liczę na propsa  :ok:
Liczysz na propsa? Za co? Za to, że powtórzyłes to co napisał pablo?  :facepalm:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
W pliku startup.d możesz wyłączyć spawn niektórych przedmiotów

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
No ale zaś usuną się meble, kuźnie i tym podobne. Nie ma innych opcji?

gmpa.com.pl

feodaron.pl

ChetnikPL

ChetnikPL

Użytkownicy
posty86
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale zaś usuną się meble, kuźnie i tym podobne. Nie ma innych opcji?
Ewentualnie kiedy wygenerujesz świat z 3DS na ZEN to będziesz mógł powstawiać kuźnie i meble
Liczysz na propsa? Za co? Za to, że powtórzyłes to co napisał pablo?  :facepalm:  
Sorki, ale bez czytania odpowiedzi postanowiłem napisać poradę bo chodzi o to aby rozwiązać problem a nie patrzeć czy już ktoś odpisał  :lol:

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh

Toworish

Przedmioty w świecie.
#7 2013-01-20, 14:17(Ostatnia zmiana: 2013-01-20, 14:18)
@up2
Hmm, wydaje mi się że nie, choć gdyby ściągnąć czyste skrypty i po usuwać z nich wszystkie miecze i łuki i rośliny itd to by ich nie było, ale to dużo zabawy gdyż rutyny korzystają z niektórych broni jak np kilof, wrzucałem tu gdzieś kiedyś czyste khorinis, tzn dość czyste chyba tydzień je czyściłem ręcznie i dałem tutaj a potem się dowiedziałem że można zen skompilować do 3ds usunąć stary zen i znowu to 3ds skompilować do zen'a  :lol2:

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Zen convert nie miał przypadkiem opcji konwertowania tylko określonych rzeczy ?? Wtedy trzasnął byś se świat do G1 a potem znów do G2 z odpowiednimi opcjami.

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
rozkminie twój sposób.

gmpa.com.pl

feodaron.pl

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry