O temacie
Autor Smolo
Zaczęty 29.11.2012 roku
Wyświetleń 32912
Odpowiedzi 124
Faren RaveN Studio
Wowoz
Żadna Głupia Spółgłoska
Wojtexx
Graveir
Sawik
Ja zdążyłem kupić Risena.Teraz można umierać będąc szczęśliwym posiadaczem oryginalnej,biedronkowej wersji
Żelazko
Prawda jest taka, że największym zagrożeniem dla człowieka jest sam człowiek. Jak nie atomówka jakaś, to inne trucizny w żywności czy GMO.
SuperCheese
Ja Risena miałem dwa dni po premierze zapłaciłem całego funta (!), czemu taka cena? Bo kupiłem samą płytę (i soundtrack) bez pudełka czy manuala
Buła
Cytat: Graveir#msg w 2012-11-30, 22:17Ja zdążyłem kupić Risena.Teraz można umierać będąc szczęśliwym posiadaczem oryginalnej,biedronkowej wersji Ja Risena miałem dwa dni po premierze zapłaciłem całego funta (!), czemu taka cena? Bo kupiłem samą płytę (i soundtrack) bez pudełka czy manuala
Cytat: sawik#msg w 2012-11-30, 23:34Cytat: Graveir#msg w 2012-11-30, 22:17Ja zdążyłem kupić Risena.Teraz można umierać będąc szczęśliwym posiadaczem oryginalnej,biedronkowej wersji Ja Risena miałem dwa dni po premierze zapłaciłem całego funta (!), czemu taka cena? Bo kupiłem samą płytę (i soundtrack) bez pudełka czy manuala Samą płytę DVD R i wypaliłeś mam rozumieć?
DzikiBen
Smolo
mgr Fartuess
Anonymized
Cedric