Muzyka - problem! 2509 3

O temacie

Autor Maciejka

Zaczęty 1.12.2012 roku

Wyświetleń 2509

Odpowiedzi 3

Maciejka

Maciejka

Użytkownicy
posty45
Propsy1
  • Użytkownicy

Maciejka

Muzyka - problem!
2012-12-01, 21:17(Ostatnia zmiana: 2012-12-02, 11:05)
Moi mili! :D  Mam taki problem mianowicie gdy próbuję wstawić do zena muzykę w danym obszarze tz. wyznaczam x y z i jako nazwę tego muzycznego voba (chyba zCMusic) daję nazwę muzyki dajmy na to KHORINIS_KHO to świat mi się w tym miejścu strasznie tnie w grze i w spacerze. Muzyka się w tym miejscu robi taka jak się zmienia tz. ta zwykła co jest w świecie i taki (chyba) dźwięk tależy perkusyjnych a pożądanej muzyki nie słychać. Dodam że w NewWorld czy gdzie indziej działa wszystko jak należy. Nie wiem czy to ważne ale świata Khorinis nie mam wogule tz. skasowałem NewWorld.zen a zamiast niego wstawiłem inny zupełnie nowy świat i dałem mu nazwę NewWorld.zen czyli jak ładuję grę to właśnie tam się pojawiam. Może to też ważne ale próbowałem też wziąć save vob do pliku i insert vob w moim świecie ale to też nic nie dało, zCMusicDefault działa jak należy bez x y z. Co mam zrobić?! HELP z góry THX.

Jaeger

Jaeger

Użytkownicy
posty162
Propsy55
  • Użytkownicy
Podaj może parametry tego obiektu ze spacera? Czy jest to istniejąca już muzyka czy dodana nowa? Muzykę także dodaje się w skryptach.

3. Pamiętaj, kolorek, ranga i ilość postów na forum świadczy o długości penisa!

Towarzysz Karabynier

Maciejka

Maciejka

Użytkownicy
posty45
Propsy1
  • Użytkownicy
Kopiowałem z innego zena oraz sam próbowałem go zrobić ale proszę wklejam screena.

[attachment=1100:zen.PNG]

Maciejka

Maciejka

Użytkownicy
posty45
Propsy1
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś naprawdę zależy mi na tym, chociaż powiedzcie gdzie się to ustawia w skryptach.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry