problemy z windowsem xp 2022 3

O temacie

Autor YetoKnight

Zaczęty 28.09.2012 roku

Wyświetleń 2022

Odpowiedzi 3

YetoKnight

YetoKnight

Użytkownicy
posty125
Propsy114
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

YetoKnight

problemy z windowsem xp
2012-09-28, 22:49(Ostatnia zmiana: 2012-09-28, 22:50)
Po włączeniu kompa dziś wieczorem miałem lekki meksyk. Zaczęło się od tego, że nie mogłem się zalogować na profil na gg, przeglądając neta jedna wielka zwiecha. Pomyślałem, że to taki humorek windowsa xp, więc reset pomoże. Niestety po resecie czekały kolejne przygody. Na gg dalej nie mogłem się zalogować, przeglądarka się wieszała i doszły inne problemy. Nie mogłem nagle słuchać muzyki bo brak kodeków (włączałem dziś kompa wcześniej, wszystko było ok, wyłączyłem bo wyszedłem z domu), pasek zadań - no tego to już nawet nie potrafię opisać. Zmienił się po prostu wygląd przy zegarku, ikony ułożyły się w "kwadracik" (czy jak to określić), ale kliknąłem właściwości i zmieniłem z powrotem wygląd do normalnego (klikłem po prostu OK). Zrobiłem przywracanie systemu o 3 dni i w sumie teraz jest chyba w miarę normalnie (poza gg, które przeinstalowałem w końcu na wersję 8, która działa).
Mam pytanie, nie wiecie co spowodowało ten burdel? Pewno jakiś wirus albo całe krucjaty wirusów. Miał ktoś podobne problemy?  
Jedyne co instalowałem ostatnio to (chyba) wczoraj corel'a X5, ale żadne brudne cracki z brudnych stron.
Tak, mam wolne miejsce na dysku.

Jeśli zapomniałem jakieś informacji to piszcie.

Ja się nie znam, to chętnie się wypowiem.
https://www.youtube.com/user/YetoKnight

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

problemy z windowsem xp
#1 2012-09-28, 23:07(Ostatnia zmiana: 2012-09-28, 23:07)
mozilwe ze to przez gg (jesli masz bete) ostatnio gdy chcialem zalogowac sie na gg to po kilku sekundach komputer sie zawieszal i dzial sie niezly bajzel a moj kolega to samo mial

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ogarniam jak można korzystać z komunikatora gg skoro w sieci jest tyle znacznie lepszych alternatyw.

dezerter

dezerter

Użytkownicy
posty147
Propsy39
  • Użytkownicy
Mam tom bete gg od kilku tygodni i zero problemów tak więc to na pewno nie gg przeskanuj kompa antyvirusem jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś .

Żeby nie było to ja Lynx z GMP

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry