Panowie, żarty żartami, ale najwyższa pora wypracować jakieś logiczne lore rozwiązanie dotyczące przyłączania się do obozów. O co mi chodzi? Konkretnie o ten cały problem z blokowaniem. Ode mnie propozycja jest taka, żeby blokować zadania Cieni dopiero, gdy WYKONAMY zadanie Test Draxa. Wykonanie tego zadania jest już równoznaczne ze zdobyciem zaufania Bandytów i jak już wtedy, ktoś się rozmyśli to ma problem. Myślę, ze to w miarę logiczne i sensowne. Chyba, ze sugerujecie coś innego?
Teraz gorzej z Gamalem. Dlaczego to wszystko poblokowałem? Otóż, chodzi o to, że ścieżka Kopacza jest częściowo związana z uzyskaniem dostępu do kopalni. No ale jak przyjmiemy zlecenie test zaufania to możemy Artegorowi powiedzieć, że robimy questa i musimy wejść. Teraz wyobraźcie sobie sytuację, że ktoś chce iść Kopaczem, ale przy okazji przyjmie questa to sobie wejdzie na lajcie do kopalni, pomijając dość istotną część związaną z tym dostępem. Tutaj czekam na wasze zdanie, bo nie wiem jak to zrobić tak, żeby naród był cierpliwy.