O temacie
Autor Necro59
Zaczęty 24.09.2012 roku
Wyświetleń 219071
Odpowiedzi 510
siewka181
https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
Schmidtek
gothic1210 Gość
skoro kruk jest bosem w G2 NK to nie mógł zginać w g1 chyba ze fuksem udało mu się przeżyć.Po przegranej walce z bezimiennym wszyscy myśleli że nie żyję,bezimienny tylko myślał że zadał śmiertelny cios a on jedynie pozbawił go przytomności po której odzyskaniu kruk uciekł,ukrył się i wyleczył po czym trafił do jarkendaru zawsze tak to sobie interpretowałem A i mam taki brak textury w SO koło tego gościa co za rude przekonuje do nas thorusa itp.W tej wodzie jest taki brązowy trójkąt i widać że to brak textury.
kamil6131
Narkan
Nie mogę "pokropić" posągu beliara, po klęknięciu przed nim nie mam takiej możliwości.
-Orkowi biją się między sobą...
batu222
ZarzaPL
Robisz to o północy?
Simon Said Moderator
TadekKanalarz
Cholera... tyle testowałeś Out, a i tak się jakieś bugi ukryły
Psimgoth
Cytat: gothicman w 2015-01-23, 06:59Cholera... tyle testowałeś Out, a i tak się jakieś bugi ukryły każdemu się zdarza coś pominąć
Cytat: TadekKanalarz w 2015-01-23, 10:30Cytat: gothicman w 2015-01-23, 06:59Cholera... tyle testowałeś Out, a i tak się jakieś bugi ukryły każdemu się zdarza coś pominąćależ ja wiem, nic mu nie zarzucam. Po prostu pech to jest
kioskarz
Odkryłem taki bug.Mianowicie gdy wybierzemy bycie nowicjuszem i wykonamy wszystkie zadania w SO (test zaufania) u gomeza pokazują tak samo jak u kruka dwie opcje dialogowe "przyszedłem zaoferować usługi" mało tego, gdy to zrobimy i pozostawiając dialog "czy to znaczy ze jestem jednym z was" udajemy się do Draxa mówiąc że chcemy pracować u bandytów, po czym zadania ze SO robią sie nie wykonane ale co tam.. idziemy do gomeza i mówimy ten dialog "czy to znaczy ze jestem jednym z nas' po czym zostajemy cieniem i pracujemy dla draxa ;d...Post połączony: 2015-01-23, 14:33Kolejne błędy.. wchodzę ze zbroją królewskiej straży a Gomez na to jak na lato ;d przyjmuje mnie do cienii mając wyjebane skąd tą zbroję mam.. bo w końcu gomez wymordował tych wszystkich żołnierzy nie podejrzewając że ja w tej zbroi mogę być szpiegiem króla Rhobara ;d.. może po tych 4 latach Gomez zapomniał jak wyglądała ta zbroja? mniejsza..Kolejny błąd to gdy mordrag jest w NO a dostane zadanie od Quentina by porozmawiać z mordragiem, ten siedziąc w pływającej karczmie zachowuje się nerwowo bojąc się o swoje życie że Thorus przyjdzie tam i go pobije -.-. a może przesadził z przeterminowaną ryżówką? Bo psychicznie jest w SO a fizycznie NO... brak mi słów xD.Post połączony: 2015-01-23, 15:42Dobra kolejne idą...W zadaniu u bandyty gdy mówimy quentinowi że za tym stoi drake mówimy też że lan powiedział że nie mamy szans z Drakiem.. w rzeczywistości z nim nie rozmawiałem (błąd dialogu)Nastepne to zadanie od quentina z paczką stali.. niestety tych bandytów dawno zabiłem a stal którą mam nie chce mi przyjąć...