Witam serdecznie.
Mam problem z pewną misją... otóż chodzi o ,,Sentymentalny Miecz'' dla Jim'a. Widziałem na stronie 132 bodajże odpowiedź od kogoś że znajduje się ta broń na ścieżce od placu wymian do Starego Obozu ale przeszedłem całą ścieżkę i okolice i nie napotkałem żadnej broni.
Druga misja (ona jest w zakładce Dodatkowe informacje chyba)
Znalazłem księgę niedaleko kowala Stone'a i po jej przeczytaniu właśnie taka misja mi się pojawiła.
Misja to ,,Ciężka Zbroja - treść'' i opis co pisze w niej:
Kowal potrzebuje skór, które musza być przerobione na skórzane paski. Te służą do wykonywania wiązań i uprzęży. Obróbka żelaza i stali jest mało skomplikowana, co czyni je dość łatwymi do przetworzenia. Potrzeba jedynie je rozgrzać i uformować kształt kolejnymi uderzeniami kowalskiego młota. Temperatura kuźni nie odgrywa większej roli. Unikaj odpiłowywania metalu, gdyż nie warto marnować dobrego materiału. Staraj się oszczędzać materiał i forum go aż do uzyskania satysfakcjonującego kształu.
---
Przed zabraniem się za wykuwanie ciężkiej zbroi, powinieneś zgromadzić dużą ilość żelaza, gdyż wykucie kompletnego pancerza pochłonie spory dział owego kruszcu. Stalowa zbroja wymaga analogicznej ilości stali, lecz i tak będzie potrzebne również żelazo.
---
Hildur z Ardei.