Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3417553 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3417553

Odpowiedzi 7445

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmieniona osoba - musisz iść do Ghorima.

Dzięki.
A wie ktoś gdzie moge dostać księgi z trwałymi miksturami (zycia i many) oraz (jeśli jeszcze coś takiego jest) księge wzmocnień mikstur? Jestem na 3 rozdziale przy cmentarzysku, ale nie mam przepisu na potki życia. ;/

Post połączony: 2018-08-09, 23:55

Post połączony: 2018-08-09, 23:56
1. Gdzie i jak moge ulepszać wykute bronie typu ''Miecz Rozpaczy''?
2. Wykuwanie Miecza Królewskiego nie jest zbugowane czasem? Mam potrzebne przedmioty w potrzebnej ilości.
3. Istnieje jakiś spis miejsc występowania roślin?

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
To i zadam jeszcze raz pytanko.
Czytając trochę ten temat, natknąłem się na coś takiego jak ten system trudniejszych przeciwników (bossów). Czy ten system dalej jest w grze w najnowszym patchu? Czy dalej są gdzieś Ci bossowie? Bo przeszedłem już praktycznie całą dolinę w 1 rozdziale poza ziemiami orków na których jestem teraz i nie znalazłem, chyba że znalazłem będąc nieświadomym.

W ogóle jeszcze może mi ktoś wyjaśnić jak tutaj działa walka? Jak to jest że jestem w stanie pokonać orków żołnierzy (i ogólnie na ziemiach orków radzę sobie bardzo dobrze, co jest dla mnie lekkim zaskoczeniem) zadając im normalne obrażenia a głupiemu zębaczowi jak już coś zabieram to tylko i wyłącznie jak siądzie krytyk?  Mam 43 siły i 6/10 w jednoręcznej.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To i zadam jeszcze raz pytanko.
Czytając trochę ten temat, natknąłem się na coś takiego jak ten system trudniejszych przeciwników (bossów). Czy ten system dalej jest w grze w najnowszym patchu? Czy dalej są gdzieś Ci bossowie? Bo przeszedłem już praktycznie całą dolinę w 1 rozdziale poza ziemiami orków na których jestem teraz i nie znalazłem, chyba że znalazłem będąc nieświadomym.

W ogóle jeszcze może mi ktoś wyjaśnić jak tutaj działa walka? Jak to jest że jestem w stanie pokonać orków żołnierzy (i ogólnie na ziemiach orków radzę sobie bardzo dobrze, co jest dla mnie lekkim zaskoczeniem) zadając im normalne obrażenia a głupiemu zębaczowi jak już coś zabieram to tylko i wyłącznie jak siądzie krytyk?  Mam 43 siły i 6/10 w jednoręcznej.

1.Bossowie to zwykle imienni przeciwnicy, np. jakiś ork lub człek. Też przez 1 rozdział się zastanawiałem, gdzie ci bossowie, ale w końcu do nich dotarłem. ;) W większości jest to po prostu walka od 4 rozdziału.
2. Bo zębacze to najsilniejsze bestie w G1 :P One często odskakują i wtedy wydaje się jakbyś trafił, ale nie zadał obrażeń.

Quebo

Quebo

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Zbanowany
Uuu i po nowej wersji moda, wasze nadzieje zduszone w zarodku  ^^

gothic123

gothic123

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja nie wirze po co rezygnował przeciez mógł zrobic pare rzeczy i po problemie mod byłby jeszcze lepszy a tak teraz co

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
mam życie a o co chodzi po prostu lubię gothica i tego moda nie ponad wszystko.
ja nie wirze po co rezygnował mod byłby jeszcze lepszy a tak teraz co

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Quebo

Quebo

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Zbanowany
@gothic123 gdzie pobierałeś nauki wysławiania się?

gothic123

gothic123

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale sensacje robicie a po za tym o co wam chodzi? i jakie wysławianie się tylko sobie piszę.
jeśli chodzi o moda to zdenerwowałem się bo mogła ta nowa wersja wyjść
a pisownia się nie przejmuję nie jesteśmy przecież w szkole.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
nie jesteśmy przecież w szkole.
Otóż to. W szkole wciąż uczącemu się dziecku/nastolatkowi można wybaczyć brak dbałości o pisownię czy słabe budowanie wypowiedzi. Tu zakładamy, że jesteśmy już ludźmi wykształconymi. :F

You didn't grow.
You didn't improve.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
ale sensacje robicie a po za tym o co wam chodzi? i jakie wysławianie się tylko sobie piszę.
jeśli chodzi o moda to zdenerwowałem się bo mogła ta nowa wersja wyjść
a pisownia się nie przejmuję nie jesteśmy przecież w szkole.
@gothic123 istnieje coś takiego jak netykieta, obowiązuje ona również tutaj, na forum. Sugeruję Ci się zacząć poprawnie wysławiać :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

gothic123

gothic123

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no dobra skoro prosicie to się poprawie
a tak to skończyłem szkołę zawodową, więc o moje wykształcenie możecie być spokojni.

Quebo

Quebo

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Zbanowany
@gothic123

Twój dobór słów i sposób w jaki je składasz mnie zachwyca ^^

gothic123

gothic123

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ha dzięki jesteście spoko trzymajcie sie

Gorn456

Gorn456

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem, ponieważ gdy ulepszam swój kostur (gram Magiem Ognia, mam już normalny kostur a nie podstawowy) to nie zwiększa swoich obrażeń, a wręcz je zmniejsza. Może ktoś pomóc?

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajduje się Riordian w 3 rozdziale? Oddałem Saturasowi almanach i kamień od Cor Caloma, ten zlecił mi poszukiwania pozostałych kamieni i kazał udać się do Riordiana po mikstury, ale jego tam nie ma.

Mam też problem z zadaniem "Przekręty". Żadnych opcji dialogowych w obozie łowców, pomocy :(

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Riordian powinien być przy swoim stole alchemicznym. Jak go nie ma, to masz jakiegoś dziwnego buga.
2. Musisz pogadać z Outlamem albo gościem bez imienia piłującym pieniek.

You didn't grow.
You didn't improve.

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
A co jak u nikogo nie ma opcji w zadaniu "Przekręty" żeby popchnąć te zadanie do przodu?

Jak tutaj włączyć do czorta konsolę z kodami? Muszę sobie przyzwać tego Davona, ale nie mogę jej w ogóle uruchomić. Znana kombinacja "b marvin b" nie działa. Tak samo znalazłem gdzieś na forum, że podobno trzeba włączyć/wyłączyć ekwipunek, że pierwsza litera nie ma znaczenia no ale dalej nie działa.

kris80

kris80

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Riordian powinien być przy swoim stole alchemicznym. Jak go nie ma, to masz jakiegoś dziwnego buga.
2. Musisz pogadać z Outlamem albo gościem bez imienia piłującym pieniek.

U mnie to samo. Dajcie spokój z tym dodatkiem. Już pogodziłem się z tym, że całkowicie zniknął Shrat i nie wykonam jednego zadania - drugie to bunt zbieraczy).
Ale oprócz Merdariona nie ma żadnego innego Maga Wody (są puste pokoje). Ma ktoś jakiś pomysł czy da się to jakoś naprawić?
Bez tego fabuła gry stanie w miejscu.

Dvine01

Dvine01

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam prośbę, wie ktoś może dlaczego gdy wykonuję misje " Zostać Guru" , po odnalezieniu wszystkich składników do eliksiru nie mam możliwości jego stworzenia przy stole alchemicznym? Z góry dziękuję

gothic123

gothic123

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli autor moda nie wróci, to można sobie odpuścić zadawanie pytań.
Zadania, o których piszecie mogą mieć bugi, które nie zostały naprawione.
Jedyna nadzieja, że autor zmieni zdanie i kiedyś powróci.

0 użytkowników
Do góry