Ciekawostki i błędy jakie znalazłem w najnowszej wersji
- Czasem w dialogach nie ma dubbingu z npc z którymi w podstawce był
- dlaczego podczas rozmowy z balem tgyonem pierwszy dialog pokazuje się 'xxx" a potem po kliknięciu tego wszystko dalej jest normalnie?
- Wiecie że gilberta można wziąć podczas misji (nowi wyznawcy bractwa?

) najlepsze jest to że wziąłem gilberta i tego trugiego dla zbicia expa... tylko że gdy gadamy z guru warto wybrać opcje dla gilberta bo więcej expa ;)
- Za przekonanie wszystkich guru razem z lukorem powinno być więcej expa.. bo bez przekonania lukora mamy tyle samo bodaj 750
Post połączony: 2016-08-22, 16:11
tylko co wtedy gdy wezmiemy gilberta a w next rozdziale jeden z mysliwych mówi że coś słyszy jakieś dzwięgi w jaskini gilberta, skoro go teraz nie będzie?

znowu dialogi będą nie kompatybilne..
Post połączony: 2016-08-22, 16:12
- pierścień dla CLawa.. można oddać w każdej chwili (nawet przed otrzymaniem questa w 2r )
Post połączony: 2016-08-22, 17:05
KURWA JEBANA MAĆ
ZADANIE "NOWI WYZNAWCY DLA BRACTWA" robi się niewykonane
ja podziękuje granie w tego moda ;)
Post połączony: 2016-08-22, 17:06
żeby było śmieszniej Dusty wrócił do SO XDDDDD znudziło mu się życie w bractwie. Najwyraźniej woli kopać rudę i być bitym przez strazników ;)
JESZCZE RAZ MÓWIĘ, nie bierzcie gilberta bo zadanie będziecie mieć niewykonane ;)
Post połączony: 2016-08-22, 17:06
nie mam save'ów... pierdole tego moda.. nigdy nie mogłem go ukończyć.. albo crashe.. albo bugi.. a idź pan w chuj... 3 dni w plecy