Wrocław - Zlot tM 58116 268

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 12.09.2012 roku

Wyświetleń 58116

Odpowiedzi 268

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Ale paranoiku, zlot tm w którym nie będziesz brać udziału naprawdę nie jest tematem w którym twoje zdanie cokolwiek znaczy, mogłoby cokolwiek wnieść, które kogokolwiek obchodzi. A narzekanie tylko denerwuje.

makin' bacon

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
raz jeszcze...
13 października?

Jakieś za i przeciw?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Veto
 :lol:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
raz jeszcze...
13 października?

Jakieś za i przeciw?
Mi tam w sumie obojętne, bo możliwe że spotkamy się na uczelni ;)

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
my tak (a nawet jeśli nie to i tak się umówimy :D ), ale buły czy shera w instytucie nie uświadczysz :D  swoją drogą będziesz musiał mi wybaczyć, jeżeli Cię nie rozpoznam - nie poznaje nawet swojego ojca, jeżeli nie stoi blisko mnie :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Poznasz. On jest taki grzesiowaty

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Chętnie bym wpadł, ciekawe jak grafik w październiku mi na to pozwoli.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie pozwalam

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Nie pozwalam

:naughty:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Wrocław - Zlot tM
#69 2012-09-17, 10:14(Ostatnia zmiana: 2012-09-17, 10:15)
no w sumie to nie wpadłem na to, co zrobić z osobami, które na zlocie by się pojawiły, ale których nie znamy :I tym bardziej mała grupa - wtedy mogą się poczuć wręcz odizolowani :|

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wy naprawdę myślicie że ten zlot wypali.  :pokerface:
Przez ostatni rok zdazylem juz spotkac Hwepa (x2), Wowoza (x2), Thora, Maybe, Elvisa i Cedrica. Jazda konno i nauka lucznictwa nie byla nam potrzebna, a domki letniskowe nie rownaja sie z tapczanem Elvisa. Bez Ciebie tez jakos przezyje.

Bede w Polsce 20-27 wrzesnia, bede w Warszawie i moze Lublinie. Ktos chetny?
Dzisiaj wyszło, że do polski wracam wcześniej, ze względu na transport - nie 24, ale 21 września. Czy ta informacja ma dla Ciebie jakąś wartość i reaktywuje nasze wcześniejsze plany? Inwalidę zabierz do zamościa jak coś :lol2:
No to widzimy sie w Lublinie. Na wyjazd do Zamojscia niestety nie moge sobie pozwolic, za daleko, mam sporo rzeczy do zalatwienia w Polsce w pare dni, wiec im mniej spedze w drodze, tym lepiej. Ciezko zarobione belgijskie pieniadze mozesz przeznaczyc na busa i piwo. Nocleg i wyzywienie mamy juz zapewnione:

Kurdeman ja jeżeli będę akurat w Lublinie to można skoczyć na kaszę z chlebem : p

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wy naprawdę myślicie że ten zlot wypali.  :pokerface:
Przez ostatni rok zdazylem juz spotkac Hwepa (x2), Wowoza (x2), Thora, Maybe, Elvisa i Cedrica. Jazda konno i nauka lucznictwa nie byla nam potrzebna, a domki letniskowe nie rownaja sie z tapczanem Elvisa. Bez Ciebie tez jakos przezyje.

Bede w Polsce 20-27 wrzesnia, bede w Warszawie i moze Lublinie. Ktos chetny?
Dzisiaj wyszło, że do polski wracam wcześniej, ze względu na transport - nie 24, ale 21 września. Czy ta informacja ma dla Ciebie jakąś wartość i reaktywuje nasze wcześniejsze plany? Inwalidę zabierz do zamościa jak coś :lol2:
No to widzimy sie w Lublinie. Na wyjazd do Zamojscia niestety nie moge sobie pozwolic, za daleko, mam sporo rzeczy do zalatwienia w Polsce w pare dni, wiec im mniej spedze w drodze, tym lepiej. Ciezko zarobione belgijskie pieniadze mozesz przeznaczyc na busa i piwo. Nocleg i wyzywienie mamy juz zapewnione:

Kurdeman ja jeżeli będę akurat w Lublinie to można skoczyć na kaszę z chlebem : p

zatem motywujcie mnie. szczurze kurwy.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aztek zwali Ci konia skoro Ty przesadziles

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z przykrością stwierdzam mości panowie, że moje dni są policzone i nie dam rady pojechać do Lublina :(  W środę natomiast powinienem być w Wawie, jestem już umówiony z Cedrikiem.

Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Wrocław - Zlot tM
#75 2012-09-23, 17:14(Ostatnia zmiana: 2012-09-23, 17:14)
Z przykrością stwierdzam mości panowie, że moje dni są policzone i nie dam rady pojechać do Lublina :(
To bardzo dobrze, bo jak Ci tłumaczyłem wcześniej na gg, też mam za mało czasu, by się zjawić. A tak pójdzie na Ciebie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z przykroscia stwierdzam, ze musimy przelozyc zlot na kolejne 2tyg... bylem dzis u fryzjera i teraz musimy czekac az odrosna mi wlosy na mozgownicy, zebym mogl sie ludziom pokazac ;_;

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Założę się, że dopiero teraz mógłbyś się ludziom pokazać :D

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Wrocław - Zlot tM
#78 2012-10-03, 06:48(Ostatnia zmiana: 2012-10-03, 11:07)
Z przykroscia stwierdzam, ze musimy przelozyc zlot na kolejne 2tyg... bylem dzis u fryzjera i teraz musimy czekac az odrosna mi wlosy na mozgownicy, zebym mogl sie ludziom pokazac ;_;

kup peruke

tak w ogóle skoro już przyjeżdżam limuzyną, i zkładając że spotkanie odbędzie się w jakims miszkaniu przywiózłbym ze sobą peceta i urzadziło by się jakieś LAN party.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry