Kierownica i windows7 2700 5

O temacie

Autor Zębacz

Zaczęty 23.08.2012 roku

Wyświetleń 2700

Odpowiedzi 5

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
Wygrzebałem kierownice swoją sl-6693, podłączam, wyświetla mi jako Generic USB hub, pobrałem sterowniki ze strony producenta, zainstalowałem i nie działało dalej, wygrzebałem płytkę z orginalnymi sterownikami, instaluję i dalej kupa, nie wykrywa mi tej kierownicy, zasilanie jest bo przy włączaniu świecą się kontrolki, windows się załaduje i się wyłączają, wcześniej na windows xp wszystko działało, teraz mam windows 7 64bit, macie jakieś pomysły jak to oganąć? Możnaby uruchomić ten sprzęt w trybie zgodności, ale jak skoro windows go nie wykrywa :F ?

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Masz błąd gramatyczny w sygnaturze.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
Nie mam.

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Kierownica i windows7
#3 2012-08-23, 22:44(Ostatnia zmiana: 2012-08-23, 22:44)
Chociaż moja gramatyka angielskiego ssie to powiem ci że masz te rozpoznaje.  :lol2:

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
Nie miałem, ale zmieniłem. Wychodzi na to że te generatory mają debilnie ustawione na Achievement get! albo.... to wy jesteście debilami :F

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Chociaż moja gramatyka angielskiego ssie to powiem ci że masz te rozpoznaje. :lol2:

Źródło: 8 lat edukacji w języku angielskim w kraju angielskojęzycznym.

albo.... to wy jesteście debilami :F

Jeśli to ci nic nie mówi to nie wiem jak to wytłumaczyć. Kyro też już ma swoje lata w UK.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry