Forumowy terrorysta 48524 206

O temacie

Autor Dreamerion

Zaczęty 13.08.2012 roku

Wyświetleń 48524

Odpowiedzi 206

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Forumowy terrorysta
#100 2012-08-13, 23:41(Ostatnia zmiana: 2012-08-13, 23:42)
chyba jest następny kandydat na forumowego terroryste

PS.myślisz że nie mam racji? jak się jest od tego typu uzależniony to tak jest, tyle że nikt się do tego nie przyzna
Tak, jestem uzależniony od komputera. Co więcej, chodzę do technikum w kierunku informatycznym, a dodatkowo robię strony internetowe na zlecenie.
Teraz możesz iść ustrugać sobie drewniane widły za pomocą kawałka kamienia.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
@Dracon - Nie neguj ludzi prymitywnych.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawia mi to cholerną przyjemność :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Jak Ogrodnik napisał mi smsa że prowo na forum, to trochę żałowałem że mnie tam nie ma. Ale widzę, że to była tylko nic niewarta parada debili. Forum upada.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
akurat dziś, gdy nie mam popcornu tylko sam kwas chlebowy? no weźcie.
A żeby u cor kaloma zrobić questa musisz wyskoczyć przez okno z dziesiątego piętra. serio.

props za kwas chlebowy :ok:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spoko, już dostał swoje pochwały:
http://themodders.org/index.php?topic=12830.msg1033285#msg1033285
to teraz był tylko zwykły skok na propsy :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jak Ogrodnik napisał mi smsa że prowo na forum, to trochę żałowałem że mnie tam nie ma.
Ciekawe, skąd on to wiedział...

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Ciekawe po co informuje Vierzbe o prowokacji na forum o gothicu...

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Ja w takim stopniu ignoruję działy goticzkowe, że zapomniałem, że istnieją. Jedynym przejawem istnienia tamtych działów są użytkownicy, których nicków nie kojarzę mający po 400 postów na koncie. Inna sprawa, że często stamtąd wykuwają się różne dziwadła takie jak wspomniany wcześniej młody :)

Popisuje się ciągle menda jedna...

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
:facepalm:  Zacytuję słowa pewnego mądrego człowieka:"Jedni mają 100% racji, drudzy 100%wora", Necro należy do tych drugich.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
"Jedni mają 100% racji, drudzy 100%wora"
Niektórym z kolei zostaje walenie w rzeczony wór.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
:facepalm:  Zacytuję słowa pewnego mądrego człowieka:"Jedni mają 100% racji, drudzy 100%wora", Necro należy do tych drugich.

cokolwiek owa mądrość miałaby oznaczać...  oO

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond

cokolwiek owa mądrość miałaby oznaczać...  oO
Musiał byś poznać społeczność GMP, ale wyjaśnię to ogólnie, wory to takie neokidy itp, ktoś kto ma 100%wora jest jednym z największych z nich, nazwa została wymyślona  na administratora witryny gothic-multiplayer.com, i jakoś się przyjęła, od teraz osoby spoufalające się z administracją gmp, lub głupie są nazywane przez tą społeczność worami.Ja jako członek społeczności gmp(taa, zaraz zacznie się hejt przez Gothica) też tego słownictwa używam.Co do mojego cytatu, to wymyślił to pewien członek klanu Espadre, mądry facet(prawie wszyscy członkowie klanu Espadre są dorośli, tylko dwóch nie jest pełnoletnich)

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Musiał byś poznać społeczność GMP

To jakaś grupa terapeutyczna?

frujtas

frujtas

Użytkownicy
posty1
Propsy4
  • Użytkownicy
aha czemu zbanowaliście demonikona

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Bo zasłużył.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Demonikon - spam, double posty, szatnaże (groźba spamu, jeżeli nie usuniemy warnów), ogólna głupota użytkownika. Jeżeli ktoś uważa, że bezpodstawnie przyśpieszyłem proces jego zbanowania, który zresztą był nieunikniony zapraszam do zażaleń na PW. Wysłucham wszystkich.
Wystarczy umieć czytać :ok:

frujtas

frujtas

Użytkownicy
posty1
Propsy4
  • Użytkownicy
bo to muj kolega ma pare błęduw w sobie

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Ahem, to zapewne jego multi. Oto poszlaka:
http://themodders.org/index.php?topic=16978.msg1049676#msg1049676
Jak widać, przekopiował poprzedniego posta, jednocześnie go propsując.

0 użytkowników
Do góry