On porzuci Gothic#msg1047140a jak skończy PT. Potem, jak już nie będzie miał co do roboty, zrobi swoją własną grę (przynajmniej tak myślę
).
Źle myślisz. Sulejman porzucił Gothic, oraz tym razem by uniknąć pokusy powrotu sformatował dysk. Jakiś czas temu miałem więcej wolnego czasu i zaoferowałem mu że pomogę skończyć PT z wersji testowej która była na internecie, niestety linki wygasły, a osoby które miały do niej dostęp już nie posiadają ów modyfikacji na komputerach.
Mod w lodowych krainach... chyba takowego nie ma, w każdym razie obecnie wydanego, kilka modyfikacji planowało/planuje jakieś lodowe krainy, jednak żaden z znanych mi się nie ukazał. Przejrzyj DarkForest (czy jak tam to szło) strona prowadzona przez gościa z Anglii (chyba), ma tam chyba najpełniejszy spis modyfikacji do Gothica w całym necie, warto zajrzeć i poszukać.
A i ktoś wspominał Tajemnice Nordmaru? Kolejny mod zapowiadający się dobrze, ale wyszło jak zawsze - porzucony. Może gdzieś w jakiś czarnych archiwach tMu są jakieś plany i linki przetrzymywane, ale wątpię by ktoś do tego wracał/ciągle się tym zajmował. To się teraz szlachta porobiła.