pliki zdekompilowane w GS nie pokazują się 2612 3

O temacie

Autor Nekron197

Zaczęty 15.07.2012 roku

Wyświetleń 2612

Odpowiedzi 3

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
Zdekompilowałem sobie mds walki (chyba!), ale te pliki się wcale nie pojawiają w odpowiednim folderze, i nigdzie ich nie ma, jak się to zapisuje?

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

pliki zdekompilowane w GS nie pokazują się
#1 2012-07-15, 11:56(Ostatnia zmiana: 2012-07-15, 11:57)
Poszukaj folderu Gothic Projects prawdopodobnie gdzieś na dysku C i tam pojawiają się z dekompilowane animki

Chetnik

Chetnik

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Dokładniej tam gdzie zainstalowałeś GothicSourcer / Gothic Projects / no i szukasz tam , przynajmniej u mnie tak działa. A jak nie wiesz gdzie zainstalowałeś GS , to kliknij na ikonkę PPM / Właściwości / Otwórz lokalizację pliku, potem cofnij się o jeden folder i rób tak jak wyżej

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
No właśnie oto chodzi, że powinno się pojawić dokładnie w GothicSourcer/Gothic Projects/ ale tego tam nie ma.
np HumanS dekompiluje się z 800 Warnings, pominąć to, ale pisze ok.
A jak wchodze do folderu to tam tego nie ma, a gdy chciałem normalnie dekompilować w sęsie klikać samo gothic wybrać tam na tools i to co tam trzeba to miałem jeden error, że nie może znaleźć pliku T_TURNRUNL.MAN czy jakoś tak, mam to opisane w innym temacie. To mówie był ten error i nic się zrobic nie dało, a potem robiłem, że klikałem samo gothic, wybrałem to co chciałem i ustawiałem Gothic II

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry