metro 2033 - maska gazowa 7504 3

O temacie

Autor RafalBudzis

Zaczęty 10.07.2012 roku

Wyświetleń 7504

Odpowiedzi 3

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Siemka może ktoś z was miał taki problem doszedłem do ciemnej i skończyły mi się filtry jak próbuje ściągnąć maskę to ściąga maskę i montuję filtr nie wiadomo skąd i do czego skoro maskę ściągnął :D  po tej operacji nie mogę wyciągnąć żadnej broni ładowarki czy noktowizora po prostu nic. Jeśli nie ściągnę maski to mogę grać normalnie ale gówno widać bo filtr był przy końcu wiec w cholerę zaparowana i też trochę popękana.

Miał ktoś podobny problem ? Nie uśmiecha mi się przechodzić jeszcze raz posterunku z racji tego ze miałem strasznie mało filtrów gdyby nie 2 znalezione w trakcie było by ciężko.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
U mnie takiego problemu nie było. A jeżeli masz mało przecież można je kupować u handlarzy. Albo jest problem z maską możesz znaleźć nowe gdzieś w terenie, jak chcesz zmienić to przytrzymaj klawisz akcji.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jeśli wyczerpałeś filtry do zera i ściągnąłeś maskę, to właśnie to jest powodem tych problemów, ponieważ tutaj jest coś bugnięte.

PS. smokmen jak nie wiesz to nie odpowiadaj, daj też innym dojść do zdania, którzy to lepiej wyjaśnią.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

metro 2033 - maska gazowa
#3 2012-07-11, 19:00(Ostatnia zmiana: 2012-07-11, 19:01)
No własnie zdziwiłem się kilka miechów temu grałem na normalnym i było ok teraz postanowiłem zagrać na stalker trudny i trochę problemów z maskami miałem. Może jakaś trefna aktualizacja była albo nigdy mi się filtry nie skończyły na normalnym ;). Poziom przeszedłem jeszcze raz i teraz było ok. Grę skończyłem przed chwilą (znów złe zakończenie :/) więc nie potrzebuje już pomocy.

Dzięki koksikmajor za jakąkolwiek odpowiedź na temat ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry