Dodawanie nowej gildii 20950 24

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 9.07.2012 roku

Wyświetleń 20950

Odpowiedzi 24

GummyRoll

GummyRoll

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robiłem gildie do G2NK zgodnie z poradnikiem, pominąłem jedynie rozmowy NPCtów ze sobą, bo były z tym jakieś komplikacje przy kompilowaniu. Potem w końcu się udało, wchodzę do gry, mogę normalnie tej gildii używać, ale jest jeden problem, po normalnym wyjściu z gry dostaje crasha - Acces Violation. Ma ktoś na to jakąś radę? Plik VDFS.CFG jest w porządku i pobrałem sobie System Packa i Fixa z nadzieją, że podziała - nie podziałało.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Tak naprawdę to nie da się zrobić nowej gildii. To, co jest w tym poradniku to tylko pseudo gildia - zawsze będzie crashowało.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

GummyRoll

GummyRoll

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Usunąłem dotychczasowe próby i wszystko znowu działa. A nie ma możliwości nawet przy bardzo głębokim grzebaniu w silniku?

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Ten tutaj poradnik jest stary i w zasadzie jedyna aktualna część to mój komentarz z poprzedniej strony. Ilość gildii jest hardcodowana i należy skorzystać z poradnika wyżej zalinkowanego, najlepiej drugiego sposobu. Działa bez zarzutu, sam stosuję.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry