Spacer problem z uruchomieniem 2805 7

O temacie

Autor Nekron197

Zaczęty 1.07.2012 roku

Wyświetleń 2805

Odpowiedzi 7

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
Ehh nie wiem, który to już mój problem z kolei. Pewnie było sporo takich tematów i bla bla bla...
Mam problem z uruchomieniem spacera. Przez jakiś tydzień lub dwa działał dobrze a dzisiaj przed chwilą właśnie się spieprzył i wywala mi Acces Violation gdy próbuje go uruchomić. Próbowałem uruchamiać w zgodności z Innymi Windowsami.
Aktualnie mam Windows 7, a próbowałem w zgodności już nawet windows 2000

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Spacer has been foched. To wszystko. Albo edytowałeś jakiś plik i zapomniałeś czegoś lub źle napisałeś.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
I co ja mam niby teraz z tym zrobić, i jaki np miał by być taki plik. Tak przykładowo, bo nic poza skryptami moich postaci i eq nie zmieniałem.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może coś tam źle zapisałeś? Włącz Gothic'a z Reparse Scripts, jak będzie Access, to szukaj w skryptach, jak nie, to pierdziel Spacersa.

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
GothicStarterem to sprawdzałem i było dobrze...

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spacer has been foched.

Nekron197

Nekron197

Użytkownicy
posty192
Propsy13
  • Użytkownicy
Instaluje od nowa G2MDK może pomoże...

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Raczej nie pomoże.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry