Cześć, mam 2 problemy z którymi sobie nie mogę poradzić, mam nadzieje, że pomożecie:
Problem 1:
Dobra, mam problem, że voby zanikają na bardzo bliskiej odległości. Odejdę pare kroków i już ich niema albo są niemalże przezroczyste. Mam tak na mapie Jarkendaru oraz jakiejś tam mapie z pustynią, mapa nazywa się "WUESTENROT.ZEN". Co do reszty nie wiem ale wiem, że nie mam tak w khorinis oraz w górniczej dolinie. W spacerze ustawiałem już widoczność większą niż 3000 i na spacerze było dobrze, na grze już nie a jak z powrotem wszedłem na spacera to znowu źle. Raczej nie jest to błąd zapisywania bo także kumpel który zrobił mi u siebie na kompie widoczność większą niż 3000, to nawet na tej mapie od niego mam taką samą. No nic mam nadzieje, że uda mi się w tym pomóc.
Problem 2:
Kolejnym problemem jest spacer. Gdy go włączam, pojawiają się wszystkie okienka oprócz tego gdzie jeżdżę po mapce, dodaje voby itd. To mi zniknęło teraz. Próbowałem menadżerem zadań wziąć "maksymalizuj" ale nic to nie dało. Próbowałem także ponownie zainstalować gothic i także nie działa.
Dobra, oto moje 2 problemy, pomożecie? Byłbym niezmiernie wdzięczny...