Euro 2012 58476 270

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 8.06.2012 roku

Wyświetleń 58476

Odpowiedzi 270

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja nie rozumiem podejścia w stylu wygramy się cieszymy przegrali to  nic nie komuentujemy i jesteśmy na zawsze z reprezentacją toć to  śmieszne, powinno się krytykować i dziwić się czemu zagrali takie coś, a  nie wygramy cieszymy się przegramy też cieszymy się. Biorą za to kasę,  są polska reprezentacją, ba oczekuje się od nich MEGA SUKCESU(w końcu to  euro w polsce) i zawodzą i mamy oczywiście siedzieć potulnie i mówić  ach nic się nie stało, weś wyjdz Rybopiotr i nie wracaj bo to ty  pierdolisz głupoty i jesteś krótkowzroczny.....                                      

odpowiem ci na to cytatem z pewnej strony

Tylko prawdziwi Polacy doceniają każdą grę naszych. Inni niech żegnają. Pozdrowienia

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
cóż... ja powiem, że jeśli chodzi o piłkę nożną to nie jestem "katolikiem" i w przeciwieństwie do naszych komentatorów (do których w zasadzie nic nie mam, żeby nie było) nie wierzę w nagłe cuda z niebios i wrypanie nagle dwóch bramek w 10 minut. Że niby "nie takie rzeczy można było oglądać w futbolu", no dobra ale ostatnio w naszym już nie bardzo, więc ja podsumuję jedynie znanym wszystkim cytatem "cuda się zdarzają, ale nie warto na nie liczyć".

Ale kurna. Po meczu z Rosją chyba po raz pierwszy w życiu wierzyłem, że Polska może coś osiągnąć w piłce nożnej...

Popisuje się ciągle menda jedna...

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A tam eto w goticzku mozna inwestowac w walke bronia i walic punkty zdrowia bo one same dochodza ;d  Poza tym ktos dobrze walczacy mieczem w goticzku bez problemu wyjdzie bez drasniecia z takiego pojedynku :D

Ale to taki offtop, niech juz wam bedzie hejterzy i mega wierzacy w nasza polske reprezenacje po naszej jakze pieknym, wyrownanym i cudownym meczu i pechowym braku awansu. Pewnie nie bylo to po prostu im pisane i sa za słabi do wyjścia z grupy z czechami,grecją(posiadającą 2 mld euro w budzecie państwa) i rosją.

Trener do wymiany i tyle

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
eto nie komentuj, nie komentuj kurwa, eto jestes spokojny i tego nie skomentujesz. nie skomentujesz, spokojnie sie wylogujesz i nie zwrocisz uwagi na post jurigaga. eto, zostawisz post jurigaga w spokoju i sie wylogujesz. tylko pamietaj - oddychaj spokojnie...

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
bardzo dobrze, ze nie wyszli, bo przyniesliby tylko wiecej wstydu.
nie rozumiem, jak mozna gniesc rosje i taka biede prezentowac 4 dni pozniej...
Nom masz racje przejście dalej i bycie w 8 najlepszych drużynach europy to wielki wstyd. Żyj dalej w swoim świecie.  :ok:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Polska nigdy nie była najlepsza w piłce nożnej  
Że niby kurwa co?:ayfkm:

posiadającą 2 mld euro w budzecie państwa

Eee, co to ma do ich gry?:pokerface:

A tam eto w goticzku mozna inwestowac w walke bronia i walic punkty zdrowia bo one same dochodza Poza tym ktos dobrze walczacy mieczem w goticzku bez problemu wyjdzie bez drasniecia z takiego pojedynku

Ale futbol to nie goticzek(na szczęście)

Trener do wymiany i tyle                                      

Pierdolisz bez sensu i tyle

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ty też rybopiotr pierdolisz bez sensu i tyle zerowe argumenty i tyle, ten trener sie po prostu nie nadaje, co pokazują jedynie kluby gdzie był po 1-2 rok i był wyrzucany na zbity pysk(pomijam Widzew Łódź, i ten jego awansik do LM za co wszyscy przez to mają jako boga ale potem było głównie równia pochyła w dół, każdy trener potrafiłby coś osiągnąć z mega składem i wielkim budżetem, oczywiście jak na polskie warunki.

Taki Probierz czy Lenczyk z pewnością by lepiej wykorzystali możliwości tej reprezentacji.

No ale oczywiście nic nic nie da o ile się nie rozwali tego betonowego PZPN'u.

Oczywiście zaraz się zlecą rybopiotry i eta mówiące że pierdolę bez sensu i się nie znam a ja i tak mam was w dupie i se żyjcie dalej w swoim świecie a ludzie którzy patrzą realnie i wnikają w różne informacje i wszystko co się da jak ja wie swoje i tyle.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Oczywiście zaraz się zlecą rybopiotry i eta mówiące że pierdolę bez sensu i się nie znam
Pierdolisz bez sensu i się nie znasz! Ha! Sawika się nie spodziewałeś, co kurwa?

Taki Probierz czy Lenczyk z pewnością by lepiej wykorzystali możliwości tej reprezentacji.
Sprawdziłeś to? Może by "zjebali" jeszcze bardziej niż Smuda? Akurat tego się nigdy nie dowiemy bo trenerem był Smuda.
Co się stało to się nie odstanie, skończ pierdolić.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

Euro 2012
#188 2012-06-17, 02:36(Ostatnia zmiana: 2012-06-17, 02:40)
dobra wale. jurigag jestes taki glupi ze odpowiem.

Ty też rybopiotr pierdolisz bez sensu i tyle zerowe argumenty i tyle,
zdajesz sobie sprawe ze w takim razie twoje argumenty sa ujemne? przypomne - "Trener do wymiany i tyle" "ten trener sie po prostu nie nadaje"

pomijam nawiazania do polskiej ligi i trenerow bo sie tym nie interesuje (ogolnie wole samemu grac niz ogladac jak to robia inni).

ja i tak mam was w dupie i se żyjcie dalej w swoim świecie a ludzie którzy patrzą realnie i wnikają w różne informacje i wszystko co się da jak ja wie swoje i tyle.
nie, czekaj, ty wcale nie jestes glupi, naprawde. ty jestes ZJEBANY (i tyle :lol2:  )

ogolnie nic do ciebie nie mialem ale juz naprawde nie opuszczaj gornego forum. po prostu nie wchodz nizej i tyle :lol2:

czy "i tyle" moze juz zostac forumowym memem? blagam zrobcie forumowe referendum :lol2:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Zgadzam się z tym i tyle:ok:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!

Gruppenfuehrer Kereth

Euro 2012
#190 2012-06-17, 12:44(Ostatnia zmiana: 2012-06-17, 12:45)
Ale to taki offtop, niech juz wam bedzie hejterzy i mega wierzacy w nasza polske reprezenacje po naszej jakze pieknym, wyrownanym i cudownym meczu i pechowym braku awansu. Pewnie nie bylo to po prostu im pisane i sa za słabi do wyjścia z grupy z czechami,grecją(posiadającą 2 mld euro w budzecie państwa) i rosją.

Trener do wymiany i tyle

Najkrócej i najlepiej:

WYPIERDALAJ

I TYLE

Комиссар RBT

Liabaen

Liabaen

Użytkownicy
posty51
Propsy20
  • Użytkownicy
Polacy nic się nie stało!

TheModders - Co ja pacze?

Spoiler
Przypałętał się do nas czarny kundel. Drogą demokratycznego losowania zyskał imię Murzyn. Wczoraj ktoś dzwoni do drzwi. Brat: Te, otwórz! Ja: Zara, tylko zamknij murzyna w piwnicy bo ludzie idą. Mina sołtysa, który chodził z petycją bezcenna. YAFUD

Więcej... http://www.yafud.pl/7040/#ixzz1usI0fGdu

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Polscy nic się nie stało i tyle*

makin' bacon

Hamster

Hamster

Użytkownicy
posty4
Propsy1
  • Użytkownicy
ja wierzylem w to, ze obecna reprezentacja polski to cos innego od poprzednich po meczu z rosja i bylem zdania, ze spokojnie wygramy z czechami. jednak po takiej biedzie, jaka zaprezentowali, naprawde nie zasluguja na to, zeby wyjsc z tej grupy. jak druzyna gra slabo, to nie powinna awansowac w turnieju. subiektywnie oceniam gre reprezentacji i mysle, ze nie ma w tym nic zlego. kazdy moze miec swoje podejscie do kibicowania i nie widze powodu, dla ktorego ignorowanie porazek jest lepsze od wyrazania opinii.

przyznam sie, ze nei chcialo mi sie czytac tych postow powyzej, odpowiadam jedynie na hejt eto :)

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Euro 2012
#194 2012-06-17, 14:43(Ostatnia zmiana: 2012-06-17, 14:50)
Przegraliśmy i tyle. Mimo, iż nie wyśliśmy z grupy, ale i tak można się cieszyć. Nie przegraliśmy meczu otwarcia, a jeżeli dobrze się orientuję(a pewien nie jestem), to podczas 2 ostatnich mistrzostw Europy przegrywaliśmy w meczach otwarcia 2:0. Mogło być lepiej, ale i tak uważam, że było dobrze i tyle.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
EURO TRWA! BAWIMY SIE DALEJ, A NASZYM REPREZENTANTOM DZIEKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ ZABAWE I DOBRĄ GRE, A PRZEDEWSZYSTKIM DETERMINACJĘ.
WSZYSTKIE ZMIANY, KTORE PROPONUJECIE SĄ ZMIANAMI PROWADZONYMI PRZEZ EMOCJE, TAKZE CHUJ WAM WSZYSTKIM W DUPE W TEJ CHWILI.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2

Luk
DreamVader 2

Euro 2012
#196 2012-06-17, 16:37(Ostatnia zmiana: 2012-06-17, 16:37)
Wowoz. Pierwszy raz od dawna się z tobą zgadzam. Zabawa była i nadal będzie. Jedyne co mnie zdziwiło iż CCCP Rosja nie wyszła z grupy(a im zaraz po Polsce kibicowałem). Jedno jest pewne:
Piłka jest jedna, a bramki są dwie.

Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
http://meczelive.com/mecze3.html
nie pierdol tylko ogladaj siatkowke  :lol:   :ok:

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
http://meczelive.com/mecze3.html
nie pierdol tylko ogladaj siatkowke  :lol:   :ok:
Wolę oglądać w TV  :ayfkm:

Spoiler

Liabaen

Liabaen

Użytkownicy
posty51
Propsy20
  • Użytkownicy

Liabaen

Euro 2012
#199 2012-06-17, 19:16(Ostatnia zmiana: 2012-06-17, 19:16)
Cytat: Fahren ImI
Polscy nic się nie stało i tyle*
Fahren, co miała znaczyć ta gwizdka? :P

TheModders - Co ja pacze?

Spoiler
Przypałętał się do nas czarny kundel. Drogą demokratycznego losowania zyskał imię Murzyn. Wczoraj ktoś dzwoni do drzwi. Brat: Te, otwórz! Ja: Zara, tylko zamknij murzyna w piwnicy bo ludzie idą. Mina sołtysa, który chodził z petycją bezcenna. YAFUD

Więcej... http://www.yafud.pl/7040/#ixzz1usI0fGdu

0 użytkowników
Do góry