kyro, galaxy ace ma chyba gorilla glass. Zarysowanie tego jest naprawdę trudne, nie wiem czy na pewno potrzebujesz tej folijki
Nie wiem. Kumpel pokazywal mi dzisiaj swoje Galaxy S, ma je juz od okolo pol roku, troche zarysowan mialo. Tak mam przynajmniej pewnosc, ze ekran sie nie poniszczy, chyba ze sam go spierdole
Zaczalem go uzywac dopiero przed chwila (naklejka wymagala podobno kilku godzin "ulezenia"), jak na razie jestem w miare zadowolony - pisze sie bardzo intuicyjnie (na SII ciezko mi bylo cokolwiek napisac, tutaj klawiatura jest praktycznie identyczna zarowno jak w moim LG KP 500, jak i w iPhonach). Nie wiem na razie jak z internetem, tzn. zakladam ze bedzie dobrze - zarejestrowalem na razie MAC address do uzytku Wi-Fi na kampusie i czekam na jego zatwierdzenie, musze jeszcze doinstalowac sterowniki, zeby poza zasiegiem Wi-Fi dzialal takze standardowy net, ale to kwestia otrzymania SMSa od dostawcy sieci.
Porownywalem jakosc wyswietlania na Ace i SII, nie robi mi to zadnej roznicy - mimo ze na SII rozdzielczosc duzo wieksza, to na ekranie (np. w przegladarce) i tak miesci sie tyle samo, a czytelnosc jest rownie dobra. Moze w praniu wyjdzie, ze jest inaczej.
Kamera jak sie okazalo faktycznie ma 320x240 (wbrew temu co podaja niektore serwisy), nie wiem czy zalezy to od modelu (jest ich kilka), czy tez mozliwe ze od oprogramowania.
Poza tym wszystko wydaje sie OK, zobaczymy co bedzie za pare dni.