Samsung Galaxy Ace 11839 31

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 28.05.2012 roku

Wyświetleń 11839

Odpowiedzi 31

kazzmir
  • Gość
(rekordowa szybkość: 1 słowo na pół minuty)

brzęczyszczykiewicz? xD

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nawet nie mów. poznajesz dziewczynę, później tracisz cierpliwość i jest tylko "kurwa wpisz mi bo nie mogę" :lol2: .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Samsung Galaxy Ace
#22 2012-05-28, 19:59(Ostatnia zmiana: 2012-05-28, 19:59)
Jak z mojego życia wzięte. Pamiętam jak jeszcze kilka dni temu smsa pisałem kilka minut, a odpowiedź dostawałem po paru sekundach :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
kyro, galaxy ace ma chyba gorilla glass. Zarysowanie tego jest naprawdę trudne, nie wiem czy na pewno potrzebujesz tej folijki :D
Nie wiem. Kumpel pokazywal mi dzisiaj swoje Galaxy S, ma je juz od okolo pol roku, troche zarysowan mialo. Tak mam przynajmniej pewnosc, ze ekran sie nie poniszczy, chyba ze sam go spierdole :lol2:

Zaczalem go uzywac dopiero przed chwila (naklejka wymagala podobno kilku godzin "ulezenia"), jak na razie jestem w miare zadowolony - pisze sie bardzo intuicyjnie (na SII ciezko mi bylo cokolwiek napisac, tutaj klawiatura jest praktycznie identyczna zarowno jak w moim LG KP 500, jak i w iPhonach). Nie wiem na razie jak z internetem, tzn. zakladam ze bedzie dobrze - zarejestrowalem na razie MAC address do uzytku Wi-Fi na kampusie i czekam na jego zatwierdzenie, musze jeszcze doinstalowac sterowniki, zeby poza zasiegiem Wi-Fi dzialal takze standardowy net, ale to kwestia otrzymania SMSa od dostawcy sieci.

Porownywalem jakosc wyswietlania na Ace i SII, nie robi mi to zadnej roznicy - mimo ze na SII rozdzielczosc duzo wieksza, to na ekranie (np. w przegladarce) i tak miesci sie tyle samo, a czytelnosc jest rownie dobra. Moze w praniu wyjdzie, ze jest inaczej.

Kamera jak sie okazalo faktycznie ma 320x240 (wbrew temu co podaja niektore serwisy), nie wiem czy zalezy to od modelu (jest ich kilka), czy tez mozliwe ze od oprogramowania.

Poza tym wszystko wydaje sie OK, zobaczymy co bedzie za pare dni.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
kyro, galaxy ace ma chyba gorilla glass. Zarysowanie tego jest naprawdę trudne, nie wiem czy na pewno potrzebujesz tej folijki :D
chyba ze sam go spierdole :lol2:

Co jest bardzo prawdopodobne  :D

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Mam Ace'a od dłuższego czasu i jestem zadowolony jak cholera. Klawiatura jest niepotrzebna, bo ze swypem pisze się świetnie. Bateria trzyma świetnie, ramu na wszystko wystarcza. Jedyna właściwie wada to brak flasha. Trudno.
Będziesz zadowolony Kyro :D

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
OK, MAC zarejestrowany, wiec moglem przetestowac Wi-Fi i YouTuba - jest jak najbardziej spoko, chyba sie nie bede nudzic na wykladach w nastepnym roku :lol2:  Jakosc obrazu i dzwieku jak najbardziej OK. Z tego Swype probowalem korzystac jeszcze bedac w sklepie i na razie niezbyt ogarnalem zasade dzialania, bede musial poprobowac.

Na ile wystarcza Ci bateria i jak intensywnie korzystasz?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

kazzmir
  • Gość
a ten ice ma coś takiego jak iphonowy hotspot osobisty? takie coś że podłączasz mende do kompa i działa jak szybki modem 3g

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
@kazz: nie wiem, nie próbowałem
@kyro: bateria potrafi trzymać nawet ponad 100 godzin, ale ja go używam dość intensywnie (youtube i skype tylko na telefonie) więc ładuję go co noc albo co dwie.

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ten ice ma coś takiego jak iphonowy hotspot osobisty? takie coś że podłączasz mende do kompa i działa jak szybki modem 3g
Kazdy smartphone praktycznie to ma. Ten na pewno.

@kazz: nie wiem, nie próbowałem
@kyro: bateria potrafi trzymać nawet ponad 100 godzin, ale ja go używam dość intensywnie (youtube i skype tylko na telefonie) więc ładuję go co noc albo co dwie.
To spoko, powinno wystarczyc. Grac zapewne nie bede.

Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
kazz, praktycznie każdy telefon z androidem może tak działać. Nigdy nie próbowałem kablem, ale na pewno da się udostępniać internet z 3g przez wifi - tak jakby przerobić telefon na hotspot.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
YouTube jest, Google Maps ze Street View i nawigajcą jest, wszystko jak na razie cacy, chociaż zobaczymy jak to działa, kiedy nie jestem w zasięgu WiFi. Jedyny problem, jaki na razie napotkałem, to to, że YouTube nieraz nie chce siędo końca ładować, co może być związane z tym wprowadzonym niedawno trickiem, że ładuje się po kawałku, a nie od razu całość. Potestuję dłużej i zobaczę czy faktycznie to jest na rzeczy, bo zazwyczaj działa OK. Na razie jestem zadowolony.

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry