Gothic : Odrodzenie 24224 43

O temacie

Autor Gundeln

Zaczęty 4.05.2012 roku

Wyświetleń 24224

Odpowiedzi 43

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy

relikan

Gothic : Odrodzenie
#40 2012-06-01, 00:10(Ostatnia zmiana: 2012-06-01, 00:12)
Tacy jak Ty twórco tego wątku, przedstawiają badziewne screeny, producenci gier przedstawiają screeny jako zachętę do kupna gry, często screen jest lepszej jakości niż sama gra, to samo jest z makijarzem stosowanym przez niektóre Kobiety, malujące się po to, by wyglądać pięknie a tu, makijarz jest dosłownie z zadka wycięty, żadnej dziewojki na niego nie zwabisz, chyba że naprawdę na jakąś wygłodniałą trafisz, jak nie umiesz stawać na głowie to nie stajesz na głowie przed publicznością np. na deskach teatru, stajesz przed publiką jak umiesz to robić, więc w domu ćwiczysz, ćwiczysz i jeszcze raz ćwiczysz, a to co powstało podczas ćwiczeń to nie ma prawa oglądać światła dziennego, pokazujesz się dopiero wtedy, gdy umiesz to coś wykonać. Aktor musi znać swoją rolę jak wychodzi na deski teatru, to samo śpiewak, jak nie zna tekstu to nie zaśpiewa, na pianinie nie zagrasz przed publicznością nie znając nut, a tu lansują właśnie braki umiejętności, braki ćwiczeń, braki własnej pracy, zaangażowania w coś co robią, wszystko to co prezentują coniektórzy to tylko gra pozorów. Dobra jestem do bólu monotematyczny!

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Relikan, mam  dejavu XD

BlackMagnat91

BlackMagnat91

Użytkownicy
posty41
Propsy6
  • Użytkownicy
Hej, czy może ktoś wrzucić ponownie ten komiks wymieniony wcześniej w temacie? Gdzieś go zgubiłem a jest świetny.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
I kilka nowych, których dowiecie się gdy modyfikacja wyjdzie.
a kiedy wyjdzie?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry