Gothic : Powrót Bohatera 118639 300

O temacie

Autor Alexik

Zaczęty 1.05.2012 roku

Wyświetleń 118639

Odpowiedzi 300

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Alexik albo zmieni swoje podejście jak edzio, albo nie przetrwa na tym forum.

Śmiem w to wątpić.  :lol2:

Комиссар RBT

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Alexik

Gothic : Powrót Bohatera
#81 2012-05-14, 06:47(Ostatnia zmiana: 2012-05-14, 07:05)
Jesli idziemy offtopic:
Czy zawsze musi byc tak ze na polskich forum ludzie musza sie klucic ze soba o chuj we co? to zaczyna robic sie stereotypem...

A teraz do topicu:
Mam dwa pytania,
1. To jest mod do Gothic 1 czy 2? ze screenow mysle ze 1.2. Bedzie dubbing?

1.Tak
2. Nie wiem

Teraz tak szczerze.
Domyślam się że dążysz do zaproponowania pomocy przy tym modzie. Nie znam Ciebie ale życzliwie ci radzę ci sobie odpuścić ewentualną pomoc. Twórca moda ma 12 lat(urodzony 10 marca 2000 roku) i chęć moda na 90 % przeminie mu szybciej niż się spodziejesz z powodu wieku. Dodajmy do tego nieprzemyślane obietnice, przepraszam ale obiecywanie 7 obozów i temu podobnych idiotyzmów nie świadczy dobrze o autorze.

A ty idz się schowaj ze swoim zajebistym facepalmem który przypomina mi ciebie hehe :naughty: żałosny człowieczku

Tobie mam do powiedzenia jedno:

Ogarnij się albo Wypierdalaj
Jakie 12 ? 14 jak już coś komentujesz to mów prawde a nie wciskasz ludziom kit niech on się ogarnie nie ja i już przestańmy się kłócić i spamować w tym temacie bo już nie mam zamiaru wypowiadać się do keretha bo to jest dziecinne zainteresujmy się modem a rybo troche spokojniej . Tyle pozdro
1. To jest mod do Gothic 1 czy 2? ze screenow mysle ze 1.
2. Bedzie dubbing?
1.Tak
2.Tak
A co do ukończenia moda to i tak go skończe bo cały czas mam potencjał na robienie moda i nie przestane go mieć

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie 12 ? 14 jak już coś komentujesz to mów prawde a nie wciskasz ludziom kit niech on się ogarnie nie ja i już przestańmy się kłócić i spamować w tym temacie bo już nie mam zamiaru wypowiadać się do keretha bo to jest dziecinne zainteresujmy się modem a rybo troche spokojniej . Tyle pozdro
1. To jest mod do Gothic 1 czy 2? ze screenow mysle ze 1.
2. Bedzie dubbing?
1.Tak
2.Tak
A co do ukończenia moda to i tak go skończe bo cały czas mam potencjał na robienie moda i nie przestane go mieć

1. Możesz mieć nawet 30 lat, a zachowywać się gorzej niż w wieku 12. Wszystko zależy od psychiki, która na theModders jest testowana. tM to swego rodzaju Sparta, słabsi odpadają :lol:
2. Nie podejmowałbym się dubbingu na twoim miejscu, chyba że masz profesjonalne studio i osoby, które odpowiednio modulują głosem.
Jeżeli nie, to nie warto dawać jakiejś Ivony albo pseudodubba na mikro za 5 zł, przy okazji jak się nie miało jeszcze mutacji głosu. :ok:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
1. Możesz mieć nawet 30 lat, a zachowywać się gorzej niż w wieku 12. Wszystko zależy od psychiki, która na theModders jest testowana. tM to swego rodzaju Sparta, słabsi odpadają :lol:

Ktoś tu chyba ostatnio 300 oglądał.  :lol2:  

Cóż, Alexik. Póki ty i twój kolega Ameryka nie zejdziecie z tonu, to moje komentarze i komentarze innych będą dalej padać. Chwilowo potraficie tylko zwyzywać i szukać zwady nawet na shoutboxie.

Комиссар RBT

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeżeli nie, to nie warto dawać jakiejś Ivony albo pseudodubba na mikro za 5 zł, przy okazji jak się nie miało jeszcze mutacji głosu. :ok:
Czekam TS albo Skype

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pozdro, bo w moim wieku o tej porze chodzi się do szkoły :lol:

Ty kierwa każdą krytykę odbierasz jako atak. ( co już było ci wytykane) :pokerface:
Ja Ci mówię, że lepiej nie dać, bo wyjdzie Ci to koszmarnie ( słaba jakość dźwieku- raczej nie masz zajebistej zewnętrznej karty dźwiękowej oraz mikro studyjnego;  + słaby głos, co jest normalne w twoim wieku ), a ty od razu masz bulwers totalny :confused:
Ogarnij, że mimo tego, że jesteś gimbusem, to ludzie chcą Ci pomóc

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Alexik

#86 2012-05-14, 13:30(Ostatnia zmiana: 2012-05-14, 15:25)
Akurat już jestem ze szkoły  :lol:  pomyśle nad tym dubbingiem jak znajdą się jakieś osoby to będzie a jak nie to nie

@Gundeln
Troche mineło kiedy tu przybyłem z nowym nickiem

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Akurat już jestem ze szkoły  :lol:  pomyśle nad tym dubbingiem jak znajdą się jakieś osoby to będzie a jak nie to nie

Jeśli szukasz osób do dubbinga do mogę ja się zgłosić.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
zróbcie najpierw moda, a potem dubbin... oh, wait. Przecież ten mod nie powstanie :lol2:

makin' bacon

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
też wątpie ale jak oni mają dużo chęci i czasu, może nawet i powstanie

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Ja za cholerę nie mogę tu czegoś pojąć, po jakiego chuja ludzie wstawiają swoje modyfikacje które dopiero zaczynają robić ?
Ja rozumiem, jeżeli ktoś już tworzy pewnego moda od długiego, naprawdę długiego czasu, jest już ku zakończeniu prac i zostało zaledwie parę drobnych poprawek, okej.. wstawić i napisać co do tej pory stworzył, A NIE TO CO MA ZAMIAR,  parę screenów aby się nikt nie czepiał i fajnie, wszyscy są zadowoleni, jeżeli autor nie daje oznak życia i ma wszystko gdzieś to temat do śmieci i tyle.
Z drugiej rzeczy chce mi się po prostu śmiać gdy przeczytałem że autor moda ma 14 lat a nie 12, o co masz niby pretensję człowieku, wielkiej różnicy wiekowej to tu niema. Ale prawda jest taka, że inaczej każdy by podszedł do sytuacji w której moderator ma 30 lat a nie 12.
Co do dubbingu, ty lepiej stwórz moda a potem się bierz za następne plany. Zresztą, co tu się wypowiadać.. administrator powinien jasno postawić sprawę, dajesz screeny co załóżmy dwa tygodnie z wykonanej pracy a temat zostaje, wtedy nie byłoby tego całego rozpierdolniku, bo taka jest prawda.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Ja za cholerę nie mogę tu czegoś pojąć, po jakiego chuja ludzie wstawiają swoje modyfikacje które dopiero zaczynają robić ?
Ja rozumiem, jeżeli ktoś już tworzy pewnego moda od długiego, naprawdę długiego czasu, jest już ku zakończeniu prac i zostało zaledwie parę drobnych poprawek, okej.. wstawić i napisać co do tej pory stworzył, A NIE TO CO MA ZAMIAR,  parę screenów aby się nikt nie czepiał i fajnie, wszyscy są zadowoleni, jeżeli autor nie daje oznak życia i ma wszystko gdzieś to temat do śmieci i tyle.
Bo tak dla twojej świadomości, przy tworzeniu przeciętnego (nie przeciętnego na tym forum XD) moda na samym początku jest tak na prawdę może ze 40% wszystkich pomysłów, które wymyślił sam autor, a które pokażą się w dzień premiery. Reszta to pomysły użytkowników - napaleńców, którzy czekają na jakiekolwiek dobrze zapowiadające się mody w nadziei, że jednak coś takiego w końcu zobaczy promienie słoneczne zwłaszcza, że przy aktualnym stanie rzeczy nie często się to zdarza. Screeny ludzie dają, żeby zaciekawić publikę widocznymi zmianami w grze. Chciałbyś 10 razy przechodzić gothic 1 tylko po to, żeby znaleźć 3-4 inne dialogi? Bitch, please...

Z drugiej rzeczy chce mi się po  prostu śmiać gdy przeczytałem że autor moda ma 14 lat a nie 12, o co  masz niby pretensję człowieku, wielkiej różnicy wiekowej to tu niema.  Ale prawda jest taka, że inaczej każdy by podszedł do sytuacji w której  moderator ma 30 lat a nie 12.
I tu znowu po prostu pierdolisz głupoty. Ja Dziedzictwo zacząłem robić dokładnie 10 września 2010 roku ale to nie był sam początek modyfikowania. Dziedzictwo to oficjalny projekt... anyway. Do rzeczy. Jak już mówiłem w wieku 15 lat rozpocząłem pracę nad modyfikacją bo jak chyba większość z nas w tym wieku, byłem strasznie napalonym szczeniaczkiem, któremu w głowie rodziło się miliony pomysłów na godzinę i każdy z nich po prostu musiał być jakoś wklepany do gry bo wydawał się być fajny. Powoli zacząłem się zabierać za pracę, która jakiś czas trwa i z biegiem czasu ówczesne pomysły zostały albo mocno poprawione, albo po prostu usunięte z planu gry, bo dojrzałem trochę, inaczej spojrzałem na różne rzeczy i stopniowo zacząłem od nowa zagłębiać się w sedno fabuły i innych ważniejszych rzeczy, żeby po prostu dokładniej to przeanalizować raz jeszcze.
Rozpisałem się trochę za daleko. Chodzi mi po prostu o to, że człowiek z biegiem czasu dojrzewa i ci bardziej wytrzymali stopniowo dążą do celu ulepszając i dodając nowości do gry a słabsi zwyczajnie odpadają z depresją. Imo każdy powinien dostać szansę na wykazanie się. Oczywiście jestem za subiektywnym i racjonalnym ocenianiem prac, ale w żadnym wypadku nie pozwolę na to, żeby ktoś bezpodstawnie gnoił inną "markę" tylko za to, że nie ma w szyldzie wpisu "tworzone przez grupę themodders" (bez urazy dla ekipy CZ).

Co do dubbingu, ty lepiej stwórz moda a  potem się bierz za następne plany.
Z tym akurat nie mogę się nie zgodzić.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&

Smokmen

#92 2012-05-14, 21:05(Ostatnia zmiana: 2012-06-22, 18:33)
Oczywiście jestem za subiektywnym i racjonalnym ocenianiem prac, ale w żadnym wypadku nie pozwolę na to, żeby ktoś bezpodstawnie gnoił inną "markę" tylko za to, że nie ma w szyldzie wpisu "tworzone przez grupę themodders" (bez urazy dla ekipy CZ).

No akurat w tym temacie nie wypowiedziała się cała grupa themodders i najaktywniejszy  Kereth, który nie gnoi bezpośrednio moda Krew Innosa a bardziej jego autorów którzy nie są zbyt mili dla kryrytków ich moda.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
To, że mam grupę The Modders nie świadczy, że mam jakąś pozycję na tym forum. Stawiam na prostą zasadę - jeżeli widzę coś w miarę dobrego, a autor stara się przyjmować krytykę to jestem przychylny jego twórczości. Jeżeli jednak modder robi coś gównowatego i/lub na każdą krytykę reaguje jak dziecko po zabraniu lizaka, to nie będę wtedy potulny. Mam nadzieję, że to jest zrozumiałe dla wszystkich.

PS: Dodam, że to co reprezentuje Alexik i KapitanAmeryka jest poniżej oczekiwań, bo jeżeli te siedem obozów ma wyglądać jak zlepek lewitującego gówna, to ja dziękuję takiej modyfikacji na start.

Комиссар RBT

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
PS: Dodam, że to co reprezentuje Alexik i KapitanAmeryka jest poniżej oczekiwań, bo jeżeli te siedem obozów ma wyglądać jak zlepek lewitującego gówna, to ja dziękuję takiej modyfikacji na start.
Nie starałem się odwołać akurat do tego moda, tylko ogólnie do podobnych, bo zauważyłem już zachowanie opisane nieco wyżej w wielu takich tematach.

~Kereth
Nawet nie zauważyłem, że masz grupę tM xD

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Kurwa jak bym widział moje początki :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Nie edek, oni są jeszcze gorsi :|

makin' bacon

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
Więc tak, czytałem i oglądałem screeny więc zacznę tak:
1. Props za to żeś nie tworzył nowych pancerzy, tylko wykorzystałeś już istniejące, dlaczego to jest plus a nie minus, o tym w dalszej części tego wpisu!
2. Pierwsze screeny (pierwsza strona) jakie wrzuciłeś były okej, na tej samej stronie jest dawka kolejnych screenów w ilości pięciu sztuk, o ile do dwóch pierwszych nie oceniam, o tyle trzy ostatnie automatycznie skojarzyły mi się z Mrocznymi Tajemnicami, nie wiem  czemu, może to tylko wybryk mojego umysłu, tak zwany omam?
3. Strona druga screen pierwszy: ustawionych kilku strażników i beznadziejnie wykonane ściany które ewidentnie nie pasują do świata gry, chociaż na pierwszym slajdzie od musu jeszcze można to przeżyć, jeszcze nie jest tak źle, katastrofa natomiast występuje na dwóch ostatnich screenach, dlatego pisałem że to zaleta że wykorzystałeś istniejące już pancerze, bo jakby miały wyglądać tak pancerze stworzone przez Ciebie, jak te ściany, to idzie się pochlastać po włączeniu modyfikacji. Oprócz "oryginalnie" wyglądającego pomieszczenia, to pomieszczenie jest po prostu puste, dywanik jakiś ekwipunek i dwie tańczące panienki w tym magazynie, jednym słowem: NUDA!
Teraz screen drugi, przestrzeń bezsensownie zorganizowana, stoiska handlarzy wycięte z zadka. Screen 3 i 4 jest okej, screen pięc, zabudowania drewniane i ten namiocik pod nimi jest miażdżący, skoro postawili taki kawał różnej maści schodów, to nie mogli domku drewnianego sobie uklecić? Poza tym ta przestrzeń nadal jest pusta!
4. Ekran startowy ze strony trzeciej też już gdzieś widziałem, w jakiejś rosyjskiej modyfikacji, tylko zmienione napisy w menu miast rosyjskich są polskie.
5 Na grzyba mi tapeta na której i tak nic nie widać prócz napisu "Krew Innosa"?
6. Dubbingu niech nie będzie, bo nie chce mi się słuchać jak super ekstra napakowani i wyposarzeni herosi przemawiają głosem przedmutacyjnym!
7. Kaczka, mimo posiadanych przez Ciebie dużych umiejętności modderskich, przyjmujesz krytykę i się rozwijasz dzięki temu, otwierasz się jednocześnie na nowe horyzonty, Twój mod jest coraz lepszy i czekam na niego cały czas, natomiast twórca tego wątku potrafi tylko napisać że idioci są Ci, którzy krytykują, bo on jest świetnym i kapitalnym moderem.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Alexik

#98 2012-05-15, 14:17(Ostatnia zmiana: 2012-05-15, 14:22)
Dobra może i troche przesadziłem z tymi idiotami więc się już do tego nie będę przyzwyczajał
I będe znośił krytykę  :ok:
Niedługo będą nowe screeny dokładnie zrobione jak będę umiał i czekam na waszą krytykę  :lol:  oraz poprawię te rzeczy które wam się nie podobały

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Mówcie co jest żle a to poprawie   :)

0 użytkowników
Do góry