W sumie nie mam pojęcia jak ja się w tych hieroglifach rozczytałem i coś jednak z tego zrozumiałem.
Rada na początek, wydumana po przeczytaniu ... tego czegoś. Przed ukończeniem 12 roku życia lepiej nic tu nie pisz
ludzie którzy początkują tak jak wsumie ja [...] no to poprostu tacy ludzie jeśli trafią na tamat i będą mieli w miare jasno wszystko wypisane to będą mieli wsumie robote za nich odwaloną,lecz na początku często bywa tak że jeśli ktoś jest tak miły i bardzo pomoże jak ty mi nieraz,lub poprostu odpierniczy za mnie prace,no jest to fajne,a takim początkującym się robi coraz bardziej wstyd za takie sępienie pomocy i sami po czasie próbują coś zrozumieć i tak to wychodzi coraz lepiej
//Dopisek - kaczka//
Pani polonistka mnie kiedyś uczyła pisać długie zdania ale chyba nie potrafię tak jak on
Człowieku, chyba Fahren i jego kucyki pony padły ci na mózg :blink:
Jak dzieciarnia dobierze się do gotowych skryptów to wcale nie będzie im wstyd, że nic nie zrobili sami, wręcz przeciwnie - zaczną trollować i wszędzie zapychać tematy swoimi durnymi postami, które zawierać będą prośby typu Pliiiisssss, zrób mi to bo nie umńem, no weś plissss.
Dzięki bardzo. Ja od razu szykuje sobie rewolwer z jednym nabojem. Jak go użyć? Jeszcze się zastanowię :naughty:
wsumie sam wiesz jak jest są spacerzyści,są skrypterzy,i są też graficy i inni ja z tych dziedzin chyba najlepiej sobie radze ze spacerem,czyli tym najłatwiejszym zadaniem,w czym też na początku potrzebowałem pomocy a i teraz za specjaliste się uważać nie mogę,a skrypty to dla mnie czarna magia może przez to że mam słabą pamięć,grafika 3d heh mam zamiar w najbliższym czasie poduczyć się blendera alle to daleka przyszłość zanim coś ęde potrafił stworzyć,no a co do ruyny ogniska wsumie fakt nie potrzebnie o tym wspomniałem ale cóż ten typ tak ma:)
Pomijając błędy ortograficzne, gramatyczne i interpunkcyjne, przez które nie widać literek w zdaniu napiszę tylko - urzekła mnie twoja historia.