Problemy z fabułą/zadaniami 564322 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 564322

Odpowiedzi 1539

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
No obleciałem i żadnego talizmanu nie mam mówie. No dobra obejże tam jeszcze raz może jekieś pomieszczenie przeoczyłęm

Sory za double posta.

Przeszukałem jeszcze raz Miasto Umarłych i dupa, nie ma tam żadnego talizmanu. Powiedz ktoś gdzie jest on dokładnie bo mówie wam że byłem już praktycznie wszędzie!

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Talizman jest chyba w skrzyni a klucz łykniesz od pokonanego wojownika cienia albo jakiegoś innego bossa,ale lokacja to raczej ta świątynia co Ci mòwię.Użyj pochodni i poszukaj

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
W jednej ze skrzyń Pana Cienia, tego co ma miecz 2h klątwa azgalora.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A tak swoją drogą Kiełbasa,to ta gra daje Ci jakąś satysfakcję?Ja w dolinie spędziłem chyba parę dni a Ty chcesz przelecieć lokację w parę godzin...

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Gram w niej już 3 dzień i nie widzi mi się dłużej tu zostawać. Została mi jeszcze świątynia śniącego, 4 smoki, w chuj dużo hord orków na Khorinis, Sfery, no i jeszcze jakby tego było mało to mam zajebać tego Azgalora...

Szukałem tam gdzie był ten paladyn umarły i jego "pomocnicy" martwi rycerze. Nie ma tego talizmanu nigdzie chociaż znowu przeszukałem Miasto Umarłych (poświęcona kusza i łuk) i Pentagram obok kamiennego kręgu (amulet z rudy i stara książka) i Jaskinia z upadłymi palladynami. Wszystkie stworki wyrżnięte oprócz ludzi i orków upiorów.
Miałem grać bez cheatów ale niestety jeśli nikt mi nie powie gdzie może się znajdować ten że talizman to prosiłbym o kod na ten amulet. A może już go oddałem? Nie wiem, skrzyni nadal nie mogę otworzyć...

HELP ME! Przez to gówno stoję cały czas w miejscu

Czeladnik

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a czy ten amulet z rudy to nie to?

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
Zaczałem grac z nakierowaniem jako łowca smokow i nasunelo mi sie pytanie: jakie surowce sa potrzebne do ulepszania kazdego z trzech pancerzy lowcy smokow? po prostu chcialbym wiedziec czego mam sie nie pozbywac z ekwipunku.

dzieki za pomoc ;)

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Smocze płytki.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Nie to nie to ponieważ nadal nie mam kwestii z tym duchem szamanów.

Czeladnik

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Bardzo prawdopodobne jest,że wywaliłeś ten amulet(z białych zębów) poprzez przycisk alt na ziemie i teraz szukaj go jak igły w stogu siana.
Możesz też wczytać jeżeli masz zapis przed wizytą u pana Cienia i sprawdzić czy był ten amulet.

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
Smocze płytki.

to oczywiste, chodzilo mi o surowce ktore moge sprzedac we wczesniej fazie gry np smola, siarka itp. ktos pamieta co sie do tych zbroi dodawalo poza plytkami?

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Pierwsza kupowałeś, drugą robił Jan w Zamku właśnie z płytek a trzecią także kupowałeś.

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
MOWIE O ULEPSZANIU

litości...

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Niemożliwe, zawsze uważam na ekwipunek i u mnie nie ma przycisku alt tylko PPM. Wezme nową grę i na kodach polecę do doliny cieni. A jeśli wpiszę jaki kolwiek kod lub chociaż B MARVIN B będą jakieś komplikacje?

Czeladnik

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy

Zuluuu

Problemy z fabułą/zadaniami
#754 2013-03-14, 14:28(Ostatnia zmiana: 2013-03-14, 14:28)
Jestem na zapomnianej wyspie, Milten mi zlecił zadanie żeby przeszukać wieżę, przeszukałem ją i znalazłem magiczna książkę, chce to niego wracać ale niema go na plaży ;/ po wpisaniu kodu żeby się pojawił nie mam u niego żadnej opcji dialogowej. Czy ktoś wie może o co chodzi?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
To bug. Jest on w pewnej jaskini, do której normalnie nie ma dostępu. Trzeba włączyć kody i szukać tej jaskini pod ziemią przyciskiem K ( teleportuje co parę m ). Można też teleportować się tam kodami, ale nie znam kodu na ten teleport.

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Ja wpisałem kod żeby pojawić się u niego w jaskini, wtedy dajesz mu księgę zabijasz "potworka' i wskakujesz do tp.

goto vob mage_pc_li

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
dzięki wielkie :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: JanKielbasa123#msg date=1363273761Wezme nową grę i na kodach polecę do doliny cieni. A jeśli wpiszę jaki kolwiek kod lub chociaż B MARVIN B będą jakieś komplikacje?
[/quote

https://www.youtube.com/watch?v=OgiEMUT4GWQ
nie oglądałem,ale jak trzeba...

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Nie daje mi to odpowiedzi na moje pytanie ale obejrze następny odcinek może się czegoś dowiem.

Czeladnik

0 użytkowników
Do góry