[G2NK] Erol's Mod (Machinima Mod) v1.2 39742 49

O temacie

Autor erol

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 39742

Odpowiedzi 49

liamdarkcross

liamdarkcross

Użytkownicy
posty1
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Mod... Klasa Światowa, jednakże sugerowałbym fix buga z zapisem, opracowanie solucji by FH nie powracał do domyślnej formy po każdym załadowaniu gry.

A tak to w zasadzie nic do dodania, jak na razie.

Garett

Garett

Użytkownicy
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ktoś ma tą modyfikację na swoim komputerze? Jeśli tak, to prosiłbym o kontakt. Link do moda nie chodzi.

świstaczek

świstaczek

Użytkownicy
posty6
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a

TheBest

TheBest

Użytkownicy
posty10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy wie ktoś jak w narzędziu "drużyna" zmienić sposób poruszania się i ustawić wyciągnięcie broni? Bo to co jest na filmiku nie działa.

Mr. SasU

Mr. SasU

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I dupa. Kiedy zapisze się stan gry, wyłączy ją, potem odpali na nowo Gothic'a, wczyta save'a, to Toogle desktop (f1) nie działa... Pomoże ktoś?

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jest normalne. Nic na to nie poradzisz. Trzeba trochę poprzebywać w świecie gry, porobić różne rzeczy, a po kilku(nastu) minutach znowu będzie działał.
Co dokładnie przywraca pełną funkcjonalność modyfikacji? Nie testowałem.

john50side
  • Gość
Każdy, kto chce korzystać z modyfikacji Erol's Mod na swoich skryptach, musi:

1. Otworzyć plik Erol'sMod.mod w GothicVDFS
2. Zaznaczyć folder _WORK i go wypakować
3. Cały folder _WORK podmienić. Wkleić do do miejsca docelowego gry (zostaną dodane nowe pliki i podmienione stare)

Ja nie chciałem stracić swojego pliku .d (IT_Armor) więc go sobie zostawiłem. Nie był naruszony przez mod, a znajdowały się w nim skrypty dodanych przeze mnie hełmów i zbroi.

Domyślam się, że wielu modderów już o tym wiedziało, ale jeśli ktokolwiek będzie miał z tym problem, mam nadzieję, że to pomoże. Sam nie jestem ekspertem w dziedzinie edycji modyfikacji, ale póki co nie mam żadnych crashy i bugów. Wszystko wydaje się pięknie chodzić :)

Od teraz mogę nagrywać filmy z moimi skryptami z możliwościami z Erol's Moda :D Mam nadzieję, że i Ty!

Erol - dla modderów - nieskompilowane skrypty w pliku .mod

john50side
  • Gość
Pytanie: Czy jest możliwość na poprawne działanie Erol's moda z wgranym L'hiverem 1.0?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry